HjemlighedVærktøj og udstyr

Symaskine Janome Juno 513: beskrivelse, betjeningsvejledning

Et stigende antal moderne kvinder beslutter at købe en symaskine til hjemmebrug. Ingen grund til at gå til en skrædder til søm bukser eller reparere et hul. "Dzhanome" er en af de mest populære varemærker på dette område. Symaskiner af dette mærke er lavet i Taiwan. Selvom producenten henviser til Japan.

Syning maskine Janome Juno giver dig mulighed for at udføre et sådant vigtigt arbejde i hjemmet, ligesom hem bukser, håndtere vævssnit eller sy en kjole. Det udmærker sig ved brugervenlighed, pålidelighed, et stort antal operationer udføres.

modellen Oversigt

Symaskine "Dzhanome Juneau 513" kunne bruges som professionelle syersker og husmødre der ikke har nogen erfaring. Det er let at betjene, funktionerne og indstillingerne er intuitive. Og for at beskæftige sig med alle de finesser af arbejdet vil hjælpe den medfølgende betjeningsvejledning. At have en række linjer vil være tilstrækkeligt til at udføre alt det arbejde i hjemmet.

En lille vægt (i alt 7 kg) muliggør overførsel maskine på ethvert passende sted. Og det skal være ganske lidt takket være sine små dimensioner (længde 44 cm, bredde 23 cm, højde 35 cm). Sytråd i nåletræderen kommer i automatisk tilstand, hvilket letter arbejdet. Høj effektivitet opnås med en grafit smøremiddel blanding. Stærk plast fra hvilken huset er fremstillet biler, for at beskytte overfladen mod skader og uheld mekaniske ridser (chipping, revner).

Pris Janome Juno 513 er i intervallet 7-8 tusind rubler.

Fordele ved model

Maskine Janome Juno 513 refererer til middelklassen af elektromekanisk udstyr. Med en udvidet sæt af muligheder det er i stand til at udføre en bredere vifte af aktiviteter. Sammen med den godt pakkede maskine har følgende fordele, der adskiller den fra de basismodeller:

 • Garnet indført i den automatiske tilstand.
 • Det er muligt at justere længden (bredde) eller en zigzag.
 • Skematisk pedal fremskynder processen arbejde.
 • Bobbin sår automatisk.
 • En aftagelig platform til ærmer.
 • Du kan sy kapsømme hjælp tvillingenål.
 • Arbejdsplads desuden fremhævet.
 • Balancing sting, når der arbejdes med strik stof.
 • Nedre transportør styrkes.
 • Bund transportbånd kan slås fra.

Efter at have hørt om så mange fordele, er det svært ikke at gøre opmærksom på den model af Janome Juno 513. Desuden ulemperne det har ikke. Det eneste, der kan henføres til de mangler - er manglen på et beskyttende dække.

Valgmuligheder

Når du køber symaskinen Janome Juno 513 pakke vil indeholde følgende oplysninger:

 • Foot arbejde med forskellige typer af stoffer (Universal).
 • Blindstingsfod.
 • Knaphulsfod (det sker i semi-automatisk tilstand).
 • Fod til syning lynlåse.
 • Sæt med nåle.
 • Spoler.
 • Vsparivatel.

Dette er en liste over de komponenter, der shopper finder i kassen med maskinen.

tekniske egenskaber

Janome Juno 513 angår et elektromekanisk maskine. Det betyder, at det har en elektrisk drevet. Men maskinen styres mekanisk. Til dette formål, mekaniske regulatorer, der for nemheds skyld er anbragt på forsiden af kroppen. Syhastigheden kan ændres ved at trykke på pedalen.

Det fører den elektriske drev fra netspænding på 220 V og en frekvens på 50-60 Hz. Strømforbruget er 85 watt. Udover motoren, er den elektriske strøm forbruges også i arbejdsområdet belysning. For at gøre dette, er der en glødelampe, som tager omkring 15 watt. Således strømforbrug maskinen når 100 watt.

Smøring bevægelige dele udført grafitfedt. Dette er den mest økonomiske løsning, blev det populært på grund af den lavere pris.

Maskinen kan arbejde ved en hastighed på 450 m / min. På modellen monteres lodret oscillerende retur, der traditionelt anvendes i symaskiner. Modsætning horisontal shuttle denne udførelsesform er enklere at betjene og mere velkendt for mange kloakker.

operationer, som udføres

"Dzhanome Juneau 513" gør det muligt at udføre 15 forskellige operationer. De kan inddeles i tre grupper:

 • Sømme (af 7 arter): direkte, hemmelig venstre og højre side, en hemmelighed for elastiske ting, zigzag, zigzag på tre sting, bølgede.
 • Fleksible (også 7 typer): straight 3, 3 zigzag, overlock, dobbelt overlock, stachivayusche-obmetochnaya, obmetochnaya super-elastisk, cellulære.
 • Loop, udført i en halvautomatisk tilstand.

Det er forbedret i forhold til den base model. På grund af det store antal af muligheder øger funktionaliteten af maskinen.

Ved arbejde med modellen er det muligt at justere sting længde og bredde. Deres værdier kan nå 4 og 5 mm. Fod kan hæves til en højde på 14 millimeter. Men foden tryk på vævet er ikke reguleret. Sygarn skæres i hånden.

udnyttelse

Regler for at arbejde med maskinen Janome Juno 513 er beskrevet i betjeningsvejledningen, der følger med pakken.

Arbejde med maskinen begynder at cykle og aktivere netværksforbindelsen. På bagsiden af huset har en kontakt. Det skal være slukket. Når verificeret, tilslutte pedalen. Sæt fra sin sokkel omfatter ved siden af kontakten. Yderligere indbefattet i stikkontakten. Kontakten kan oversættes til On-tilstand. Maskinen er tændt, hvad kan indikere tændte lys skrivebordet. Aldrig efterlade maskinen uden opsyn indgår i nettet. Ved at trykke på pedalen er justerbar syhastighed.

Maskinen 2 har en stang til tråden ruller. En yderligere stang kan være nødvendigt for spoling, for ikke at nå den øvre tråd. Når man arbejder med dobbelt-nål også installere den anden stang af den anden spole.

Valg af sømmen udføres ved hjælp af kontakterne monteret på forsiden af huset. På afbryderen viser linjen. Når hans tur valgte linje bør være tæt på mærket af installationen. Tilsvarende udvalgt og stinglængden. Regulatoren har tallene. Jo større tal, jo længere sting. Men det er værd at huske, at stinglængden også vil afhænge af tykkelsen af sytråd. SS mærke på valgt i tilfælde af at det er nødvendigt at arbejde med elastiske stoffer controller. I denne tilstand, er den linje længde indstilles automatisk. Et ikon i form af en lille rektangel valgt i tilfælde af, at du har brug for at lave en løkke. Det anbefales stinglængde efter sløjfer.

I betragtning af den bil, kan du se, at på stingpladen har tallene. De peger på afstanden fra den centrale position af nålen. De hjælper køre en glat søm i en valgt afstand fra kanten af stoffet. Tallene kan angives i meter eller inches.

Udvælgelse af nåle og tråde

"Dzhanome Juneau 513" er egnet til syning tynd, medium og kraftigt stof. For kvalitet linjer er nødvendige for at vælge korrekt sytråden og nål til hver type stof. Udvælgelsen kontrolleres før brug af produktet i et lille udsnit af vævet. Det er vigtigt, at nåle- og skytten (bobbin) tråde af samme. Anmeldelser om Janome Juno 513 siger, at kun i dette tilfælde vil være at opnå den ønskede kvalitet syning. Anbefalinger til forholdet mellem form af stof, nåle og tråd tal er angivet i tabellen i billedet.

Ved arbejde med meget tyndt stof, er det tilrådeligt at bruge et backup-materiale (det kan erstattes af papir).

konklusion

Syning maskine "Dzhanome Juna 513" - en af de bedste muligheder for nybegyndere syersker. Det er let at bruge, er indstillingerne er angivet i skemaerne, de er nemme at forstå (du kan forstå dem, selv på niveau med intuition, uden hjælp fra brugsanvisningen). Ifølge brugerne, syr maskinen høj kvalitet, alle disse linjer bærer lige sting ikke passerer. Cope med forskellige typer af stoffer (lige fra silke og jersey, farvning af læder og jeans).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.