TravelingRetninger

Hvor kan hvile i Altai i sommeren med hele familien?

At blive mere populære helligdage i Rusland, folk i vores land er ikke så meget lyst til at tage til udlandet. Den væsentligste årsag til dette - krise, så mange russere i sommeren 2015 gik til Krim og Altai. Hvor du kan slappe af i Altai-bjergene om sommeren? Det er med dette spørgsmål potentielle ferierende henvende sig til rejsebureauer.

Hvorfor Altai?

På trods af at resten af Altai er endnu ikke i stor efterspørgsel, er det her, at du kan nyde autentiske russiske natur ikke har mistet sin originalitet og naturlighed. Hvil her - sjov er ikke billigt, men det er det værd, kan du nemt glemme alt om alle dine problemer og uløste problemer og slappe af.

Al den ballade her går til bagsiden, og manden lærer at leve i harmoni med deres egen "I", hvilket er grunden til mange har kaldt Altai magisk sted. Justering er forenklet, så selv simple ting forekommer helt andet perspektiv, mange erhvervsfolk og travle mennesker kommer her for at aflaste af deres tanker og bare leve formålsløst i flere dage.

Før turen, er det bedst at afklare, hvor du kan slappe af i Altai billig sommer, fordi udgifterne til værdikuponer kan være højere end forventet. Som en mulighed - gå have en pause og "vild", men dette gøres bedst i venlige selskab end alene, og bør tage sig af organiseringen af resten.

Teletskoye søen og dens omgivelser

Hvis du tænker på, hvor du kan slappe af i Altai i sommer og leder efter det mest passende sted, være opmærksom på kysten af Teletskoye Sø - en af de største attraktioner i Altai. Der er mange campingpladser og turistcentre, men naturen er ikke ødelagt af turister. Mere end en halv snes forskellige arter af fisk gyder her, i et velkendt miljø, i flere hundrede år.

Især for turisterne her er organiserede udflugter på søen med båd, hvor du kan se et stort antal bugter og kløfter reservoir. Bredden er stejl, så det kan ikke anbefales at gå på dem alene. Lokale guider rådgive turister skal besøge vandfaldet Corbu, hvor den maksimale dybde af søen er mere end 320 meter. Rent og klart vand, ilt-rige - de bedste betingelser for den lokale fauna og flora, hvormed det er nødvendigt at komme i nærkontakt.

Lokale turist centre tilbyder et behageligt ophold for alle til rimelige priser. Omkostninger uges ophold for en voksen i en komfortabel hytte med alle forhold, der spænder fra 4,5 til 27 tusind rubler, til børn - fra 2 til 14 tusind rubler, hhv. Prisen for overnatning afhænger af, præcis når en turist gik til hvile.

Katun

En anden mulighed for, hvor man kan slappe af i Altai billig sommer - Katun, den længste flod af Altai-bjergene. Chemalsky området, hvoraf meget foregår Katun ligger i den centrale del af landet. Den fremragende klima, skov og bjerglandskaber samt en bekvem beliggenhed har vendt floden i en af de mest populære turistområder feriesteder i Altai Territory.

Det er her, at turister opfordres til ikke kun om sommeren, men vinterferien. Strande, diskoteker, sport, udflugter, rafting - alle åbne for turister om sommeren, vinteren er her tilbyde ski ferie, sne-katte og snescootere. Fans af ekstrem sommer vil sætte pris på bungee, der opererer nær Chemalsky HPP.

Priserne her er mere overkommelige, at finde en plads i hotellet kan være, selv for 450-500 rubler, den minimale omkostninger af dagligdagen, gennemsnittet, prisen her er 900-1000 rubler. Antallet af dage med bopæl er ikke fast, du kan indstille den, betaler den passende mængde.

Lake Karakol

Hvis du ikke ved, hvor de skal hvile i Altai i sommeren, være opmærksom på Karakol søen. Trods det faktum, at du kan komme dertil kun som del af en tour gruppe, vil du blive begejstret over turist kompleks, som er placeret i en højde på op til 2 km over havets overflade. Søer anderledes vand kemi, dens farve og temperatur.

Hver dam er omgivet af en unik flora, kan du finde et cedertræ taiga, tundra, alpine og alpine enge - alle fokuseret på plads af et par snese kvadratkilometer. Ikke langt fra søen er et fritidshjem, der består af flere træhuse.

Til spænding asylansøgere

Hvis du kan lide ekstrem sport og er på udkig efter, hvor bedre at slappe af i Altai om sommeren, bør du overveje bestigning af Mount Belukha. Højde naturlig dannelse - mere end 4,5 kilometer, er det 50% af isen, så der sjældent udstedte varme dage. unormale tilfælde af forkølelse i juli, faldt temperaturen til -20 grader celsius blev gentagne gange optaget.

Det er her, du kan udforske skovene, plukke bær, og også se på de sne leoparder, nogle gange er der los. Det er på Belukha berømte kunstner Roerich skabte de fleste af hans malerier, som blev berømt over hele verden. Ved første øjekast kan hans malerier synes at sådanne farver ikke findes, men denne opfattelse vil ændre sig, så snart du befinder dig i Altai.

Rekreation for hele familien

Hvis du spekulerer hvor at hvile i Altai i sommeren med børnene, er du velkommen til at gå til "russiske House", som ligger i nærheden af landsbyen Yazov. Bording-Huset er indrettet i traditionel russisk stil, vi brugte et par årtier siden, tak til alle de campister huske de traditionelle værdier: familien og dens fundament.

Især for børn animatorer arbejde på turist base, der regelmæssigt holde konkurrencer og støtte arbejdet i de lokale attraktioner. Hele familien kan besøge din lokale gårdhave at beundre den lokale fauna og foder dens repræsentanter. Overnatning priserne er meget demokratisk, børn op til 3 år kan bo gratis her.

hvile dig selv

Nogle turister gerne slappe af dig selv, men en ferie kan tillade sig kun om sommeren. Hvor til at hvile i Altai vilde sommer, alle beslutter for sig selv. Erfarne rejsende vil anbefale at gå dybere ind i landet, for eksempel for at Ulagansky Pass, hvor du kan slappe af og fiske. Der er ingen elektricitet, rindende vand og mobiltelefon, vil det gøre det muligt at slappe af og genoprette forbindelsen med naturen.

Også populære Swan River, hvor selv om sommeren kan svømme, da vandet opvarmes til en høj temperatur. Ikke langt fra landsbyen Turochak kører en campingvogn park, hvor du kan tage alle de turist leje ammunition, tænde bål i et særligt udpeget rum, samt tage et brusebad. I parken kan man overnatte for kun 50 rubler, hvilket er meget fordelagtigt.

behandling er påkrævet?

Denne ferieby er også meget populært, fordi det er der turistsektoren aktivt at udvikle. Hvis vi taler om, hvor man kan slappe af i Altai i sommeren billig, Belokurikha - den bedste løsning. Det er værd at bemærke, at byen har et stort antal af resorts, hvor du kan helbrede og bringe din krop tilbage i orden.

Selvfølgelig, der bor på disse resorts vil kræve nogle investeringer. Udgifterne til en dag i de lokale sundhedscentre spænder fra 1900 til 3500 rubler, afhængigt af tidspunktet på året. Prisen omfatter normalt 2-3 måltider om dagen, kan du også benytte sig af den eksisterende infrastruktur (fitnesscentre, svømmehaller, bowling og så videre. D.).

Og hvis du ønsker at svømme?

Hvis du stadig ikke har besluttet, hvor at hvile i Altai om sommeren, og du ønsker at svømme og nyde solen, kan du gå til søen Aya, det vand, hvori sommeren varmer op til 25 grader Celsius. Et stort antal af udflugter, vandaktiviteter og fester vil give dig mulighed for at slappe af og tage en pause fra alle de sædvanlige ting.

Det er her, at du kan rumme små sommerhuse og dyre hoteller, mens leveomkostningerne er forholdsvis lav. Udgifterne til indkvartering og boliger kan variere fra 350 til 4000 rubler, afhængigt af tidspunktet på året. Den nemmeste måde at slappe af der i sommeren på hverdage, når besøgende er ikke så meget.

historie elskere

Til alle dem, der er interesseret i gamle skikke, behøver ikke engang at vælge, hvor at hvile i Altai om sommeren, er svaret indlysende - Soloneshensky District. Det er, hvor du kan finde arkitektoniske monumenter af sten århundreder og middelalderen. De unikke naturlige komplekser, dyre- og plantearter verdener er at tiltrække turister fra Rusland og resten af verden.

På grund af den forbipasserende bil i nærheden af motorvejen turistområde i stor efterspørgsel. Her kan du beundre den største vandfald i Altai, som kaldes "Giraf", højden er 72 meter. Turister kan bo i den lokale kompleks til fritid, nogle landsbyboere er også klar til at give gæsterne med regionens boliger til en rimelig pris.

Rundvisning i Altai!

Rejsende er sikker på at nyde vandreture, vand, hest og kombineret ture i Altai-regionen. Hvor kan hvile i Altai om sommeren, til at løse simple nok, det vigtigste - at vælge den mest hensigtsmæssige billet. Omkostningerne ved sådan en tur kan være helt anderledes, vil alt afhænge af den sort valgte tur.

i vandreture varierer den 16.-19 tusinde, vand - den 17.-22, hest - fra 15 til 30 og kombinationen - fra 18 til 25 tusind. Når du køber en runde er absolut nødvendigt at præcisere kompleksiteten af ruten, alle nødvendige for hans bortgang færdigheder samt stifte bekendtskab med den liste over ting, du skal tage med dig.

Alle interesserede kan også gå rafting, som er organiseret hver tredje dag i de lokale floder. Begivenhed tildelt III-IV grad af kompleksitet, som floder opfører sig helt Southfury. Men den naturlige skønhed, hulemalerier, huler og gravhøje - alt dette vil være en dejlig twist til vandet rejse, og vil åbne hemmeligheder de tidlige civilisationer, som levede på disse arealer.

resultater

De, der hvile i Altai, altid kommer tilbage med en enorm bagage af positive indtryk, viden og endda færdigheder. Så hvor at hvile i Altai i sommeren? Anmeldelser fortælle dig, hvor der er fantastiske steder. Vi har fastlagt i deres artikel indlæg. Den smukke natur, god infrastruktur, en mulighed for at møde nye mennesker og besøge de stadig lidet kendte steder - det hele værd.

De fleste turister kommer til Altai i sommeren, så billetter skal købes før starten af sæsonen, så er der en chance for at få et sted med en smuk udsigt til en lav pris. Vinter feriesteder er også i efterspørgslen, men lave temperaturer ikke altid gør det muligt at bruge tid på den ønskede måde turister. Men i rekreative områder kommer til at møde gæsterne og tilbringe ferie og fritidsaktiviteter direkte i hoteller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.