TravelingRejsetips

Saint Lazarus Church: historie og fotos

Rejsende fra hele verden mener, at øen Cypern - et af de bedste steder på jorden for en badeferie. Smuk natur, det smukke hav, solen skinnede, veludstyrede strande - hvad kunne være bedre for elskere af denne tidsfordriv?

Men for mange turister denne ferie bliver meget snart kedelig, og de er interesseret i, hvad der kan ses i Cypern. Vi anbefaler, at du især at besøge kirken St. Lazarus i Larnaca - en unik attraktion på øen, perfekt bevaret til i dag, da den byzantinske æra.

Denne storslåede bygning cyprioter anset for at være en af de smukkeste på øen. I oldtiden kristne, der gjorde den pilgrimsrejse til Det Hellige Land, skal du sørge for at besøge kirken St. Lazarus. Det skal bemærkes, at templet er placeret - i hjertet af Larnaca centrum, så du nemt kan få her ved dig selv, selvom du stopper i en anden by. I de seneste år, er Cypern aktivt at udvikle busforbindelser, og du kan tage en taxa, som kan tilgås fra enhver hotel.

Saint Lazarus Church i Larnaca, Cypern: historien

Konstruktion af det berømte tempel begyndte i 890 år. Arbejdet blev udført på det sted, den forelå på det tidspunkt af kirken, hvor han blev begravet i en af Jesu Kristi - Lazarus. På opførelsen af templet midlerne byen Kition (såkaldte dengang Larnaca) Kejser Leo VI den Vise.

I første omgang under den venetianske besættelse af øen, blev templet opkaldt benediktinerkloster. Han var medlem af den katolske kirke i det romerske imperium. Efter erobringen af Cypern tyrkere tempel købt (1589) ortodokse kirke. Tyrkerne tilfreds med tilstedeværelsen på land ortodoksi, fordi de gjorde alt for at reducere indflydelsen af katolicismen i regionen. Men katolikker fik lov til at holde to gange om året tjeneste i templet (i et lille kapel). Hun var knyttet til alteret mod nord og fortsatte indtil 1794.

Funktioner af templet under regeringstid af osmannerne

I de dage af det osmanniske rige Church of St. Lazarus (Larnaca) mistede klokker blev forbudt selv klokketårn. Klokkerne i templet var på trækonstruktioner, men fordi i Larnaca tyrkisk indflydelse ikke var så strenge som i andre byer i Cypern, har de ikke skyde.

Ifølge den russiske anmodning i 1856, blev forbuddet ophævet. sten klokketårn blev bygget et par år senere, som senere blev gentagne gange ødelagt og genopbygget.

St. Lazarus

Alle de gamle kristne kirker holde en masse legender og historier. Church of St. Lazarus (Cypern) er ingen undtagelse. Saint Lazarus var en nær ven af Jesus Kristus. På den fjerde dag efter Jesu død genopstod. Derfor er Lazarus ofte kaldes de fire.

At lære om den store mirakel, besluttede jøderne at dræbe Lazarus, og han blev tvunget til at flygte fra Jerusalem. Sammen med en gruppe af disciple, gik han til Cypern. Ankom på øen Lazarus blev proklameret helgener af apostlene til biskopperne i byen Kition, hvor han boede i 30 år.

Efter døden af Lazarus blev begravet i en marmor grav. Fem hundrede års kejser Leo IV beordret til at bygge videre på det sted, hvor begravelsen af den hellige stenkirke. Lazarus er skytshelgen for byen Larnaca, et tempel bygget i hans ære, har det længe været den uddannelsesmæssige, kulturelle, religiøse og sociale centrum af byen. For 250 år kirken St. Lazarus åbnede hospitaler og skoler, for at holde orden i kirkegårdene. Det understøtter også trængende studerende betale for uddannelse, beskytte borgernes interesser. Ifølge historikere, var sådan en aktiv social position ikke er typiske for de fleste af kirkerne i Cypern på det tidspunkt.

Cyprioter er meget stolte af, at Sankt Lazarus boede på deres jord. Siden oldtiden, de er legender om ham. En af dem fortæller historien om, hvordan der var en sø Aliki (Salt). Når i stedet var en smuk vingård, som var ejet af en ældre kvinde. Ved passage af ham, Lazarus, tørstig og træt, spurgte hende en lille klase vindruer, en gennemsnitlig gammel kvinde nægtede ham. Hellige Lazar spurgte, der peger på en kurv fuld af duftende bær: "Hvad er det?" og svaret var: "Salt". Nødstedte åbenlys løgn, Lazarus sagde: "Fra nu af, lad os alle her blive til salt." Siden da er det kommet frem søen Aliki.

Church of St. Lazarus (Cypern): Beskrivelse

Den mest berømte og mest besøgte ø byder spektakulære tempel byzantinsk arkitektur. Det ser ganske alvorlige og endda lidt ligesom en middelalderborg. Lavet af sten. Længden af strukturen - mere end tredive meter.

Church of St. Lazarus (Republikken Cypern) bestod af tre kirkeskibe og tre kupler. Det tilhører en sjælden arkitektonisk type og adskiller sig væsentligt fra de fleste mnogokupolnyh templer. Arcade her optrådte under restaurering arbejde meget senere.

I nærheden af den nordlige indgang til templet ligger jerusalemskors - en gammel emblem latinerne. I den vestlige del af bygningen er St. Lazarus Museum, som indeholder unikke religiøse genstande - ikoner og gamle bøger, kirkelige redskaber og tøj. Ved siden af museet arbejder kirke butik, som solgte ikonet med billedet af Lazarus, bøger, kopier af byzantinske breve og mere. Arkæologer har fundet, at selv de ydre vægge i templet i oldtiden blev dekoreret med talrige kalkmalerier, som desværre ikke overlevede til i dag.

Den indvendige udsmykning

Det indre af templet fascinerer med sin mystik - tusmørke, mange guld og sølv. Saint Lazarus Kirken er berømt for sin enestående skat - ikonostasen, lavet af udskåret træ. Det producerede en talentfuld billedskærer Haji Taliadoros. Denne fineste arbejde blev udført i ni år. Den ikonostase blev belagt med guld, blev det dekoreret med et hundrede og tyve ikoner. Hver af dem - et unikt kunstværk.

Under ikonostase er hugget ind i klippen en lille kirke - det fører rigtige skridt. Ved siden af de vigtigste alter i kapellet, hvor det latinske alteret tilbage.

Relics kommunikation. Lazarus

Troende, der ønsker at tilbede St. Lazarus, kom ned i rummet placeret under alteret. Her installeret kræft med sine relikvier. Før indgangen (øst væg) har en helligkilde.

For første gang relikvier af Lazarus fundet i 890 år er her en lille kirke. Lær om opdagelsen af Leo VI beordret til at bære de hellige relikvier til Konstantinopel. I 1972, i en sarkofag placeret under alteret i kirken, de fandt resterne af helgen. Dette indikerer, at beboerne i Kition al magt ikke givet.

Sarkofag og er nu på det samme sted. På en af sine sider er indskrevet indskrift, som kan oversættes som "ven". Det er designet til at erstatte den første sarkofag, som blev leveret til Konstantinopel kommunikation med en del af relikvier. Lazarus. Fra Kitium blev sendt magt Krisopolis, så ST. Sofia.

Senere, kejser Leo VI bygget endnu et tempel, indviet til ære for St. Lazarus (Konstantinopel). Bragt relikvier var der, så længe de ikke fange korsfarerne erobrede byen. De transporterede resterne til Marseille. Deres skæbne er ikke kendt.

Regler tempel

Hvis du ønsker at besøge kirken St. Lazarus, skal du være opmærksom på de regler, der skal følges nøje.

  1. Kvinder bør være klædt strengt. Tilladt at træde ind i templet iført shorts, mini-nederdele, åbne og alt for stramt tøj.
  2. I løbet af service mænd og kvinder sidder hver for sig. Mænd hold højre side af templet, kvinder - venstre.
  3. Templet er forbudt at tale, tage billeder og skyde tjeneste, forstyrre de troende.

bryllup

Et meget smuk skik herliggjort Church of St Lazarus i hele verden. Vi taler om brylluppet. Rejsebureauer fra forskellige lande tilbyder elskende par at helliggøre deres fagforening i denne gamle kristne helligdom. Nygifte fra hele verden kommer her for at få den guddommelige støtte og sværge evig kærlighed.

pædagogisk aktivitet

I dag ved templet fortsætter med at køre kulturelle kursuscenter, som begyndte sin virksomhed i 1875. Så det var en snæversynet skole, og i dag Sankt Lazarus Kirken gør et uvurderligt bidrag til uddannelse og opdragelse af børn.

Nu centret er beliggende i en renoveret værelse, som kan være omkring hundrede og halvtreds personer ad gangen. Den huser konferencer, fascinerende foredrag, filmforevisninger, koncerter af orgel og klassisk musik, små teater produktioner.

åbningstider

Sandsynligvis, mange turister er interesseret i, når du kan besøge kirken St. Lazarus. Timer tempel varierer afhængigt af årstiden. I sommeren kan du se templet i hverdage fra 08:30 til 13:00 og derefter fra 16.00 til 18:30. På lørdag, at templet er åben fra 8:30 til 13:00. Om vinteren (september-marts) - 8:00 til 17:00

Den ortodokse kirke i verden ærer mindet om den helgen Lazarus uge før påske festlighederne. Denne dag er særligt glad for, og højtideligt fejret i Larnaca.

anmeldelser

Mange gæster, der besøgte Cypern har ikke planlagt sightseeing tour af øen. Men han trådte på denne velsignede jord, de har lært om de ekstraordinære kristne seværdigheder.

Indtryk fra templet overgå alle forventninger. Der lækkerier alle. Arkitektur konstruktion, dens boligindretning, gamle ikonostase, hvilket i sig selv er en uvurderlig monument af historie og kultur, og unikke ikoner - alt dette er kirken St. Lazarus i Larnaca. Åbningstiderne er meget praktisk at besøge. Rejsende siger, der hersker i templet nogle særlige atmosfære af mystik og samtidig, venlighed til alle, besøge kirken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.