TravelingRejsetips

Dzhubga, den private sektor: fotos og anmeldelser. Anbefalinger til leje billige boliger

Snart sommer. Og mange er allerede begyndt at se siden af sitet på jagt efter egnede tilbud af billige boliger i den private sektor i Sortehavet resorts. En af de mest populære turistbyer er Dzhubga Tuapse distrikt. Mange mennesker besøger dette smukke sted hvert år, andre kommer til at gå der for første gang. I hvor mange kan koste indkvartering i denne hjemlige paradis? Lad os se på dette nærmere.

udvej funktioner

Placering Dzhubga landsby er meget bekvemt for bilister. Dette er den første by på kysten af Krasnodar ruten. Turister, der foretrækker at komme til havet ved din egen bil, er det ofte blive i Dzhubga, som i dette tilfælde, er det ikke nødvendigt at overvinde de stejle bjerg rutsjebaner. De starter lidt længere. Dzhubga landsby beliggende i bugten af samme navn.

Funktioner af den private sektor

Dzhubga Stranden har en længde på 800 m. Pebbles og sand på kysten veksler med ganske store sten. Nogle turister, der allerede har besøgt Dzhubga, anbefales det at leje tæt på centrum. På dette tidspunkt stenstrand. Ved det samme område af landsbyen Dzhubga, den private sektor er ganske stort, under navnet "Lighthouse", der støder op klippefyldt område at svømme og solbade som ikke er for komfortabel. Men det værelse, og du kan finde billigere. Men selve indgangen til havet bekvemt over hele stranden. Pits og skarpe blade i dybden er ikke observeret.

det vigtigste element i den private sektor i Dzhubga er dog, at det er placeret langt nok fra havet. Selvfølgelig, boligpriserne i gæstehuse er meget mindre end de store hoteller nær kysten med alle bekvemmeligheder. Forskellen kan være betydelige.

værelsespriser

Så lad os se, hvor mange bliver nødt til at betale for indkvartering i landsbyen Dzhubga. Den private sektor er her - som andre steder i Sortehavet - ikke adskiller sig alt for høje boligpriser. Små huse med værelser til gæsterne kaldes mini-hoteller. Dybest set, ejerne af disse hoteller leje 2-4 sengs værelser med fælles faciliteter. For sådanne boligpriser i 2015 kommer til at betale omkring 250-450 rubler (et gennemsnit på 300 rubler.) Per dag (for én gæst). Enkeltværelse er svære at finde, og koster det er dyrere (ca. 400-500 gnide.). I juli og august, værelsespriser stige (100-150 rubler). Til sammenligning: for et værelse med et toilet og et fjernsyn i et stort hotel ville have til at betale ikke mindre end 800-1000 rubler, hvis ikke alle, af 1500-2000. Men, selvfølgelig, for at komme til havet i dette tilfælde vil være tættere på.

meningsdannere turister

Dybest set, alle de mini-hoteller i landsbyen Dzhubga (den private sektor), at dømme efter anmeldelser af turister komfortable nok. I gården fuld af grønne områder, der er dorne, bænke, borde og grill. Fælles køkken, selvfølgelig er der også overalt. Nogle huse er udstyret og legepladser. I nærheden af hotellet, kan du sætte bilen. I de fleste tilfælde, det er gratis. turister er estimeret som god service. Ejerne er normalt høflig, venlig og diskret. Men der er undtagelser.

Faciliteter såsom at se tv og strygefaciliteter, kan være inkluderet i værelsesprisen, eller stilles til rådighed for et gebyr. Tilstedeværelsen af ventilatoren er garanteret. Rygning i rum er ikke tilladt i enhver hotel. Rens i nogle guest houses dagligt, andre - ugentligt. I nogle tilfælde, ejere af arbejdet skift på skuldrene af turisterne selv. Linen er skiftet en gang om ugen normalt. Dem, der gerne vil se, hvad en på et sted som landsbyen Dzhubga, den private sektor, fotos, tilgængelig i undersøgelsen vil bidrage til at gøre det rigtige valg.

Af den måde, nogle gange en togstation og en taxa-out er inkluderet. Men de fleste af denne tjeneste stadig nødt til at betale ekstra (ca. 200 rubler.).

Hav og caféer

Dzhubga, den private sektor (billig leje en lejlighed, kan kun det meste langt fra havet), som, at dømme efter de anmeldelser, alt for mange praktiske udstyrede strande prale kan dog ikke mangel på kunder ikke oplever. Havet selv vurderes som rene turister. Gode mistillidsvotummer få priserne i caféen på havnefronten. Ud over det faktum, at der er retter her er meget dyre, de er også sjældent velsmagende. Kebabs erfarne vandrere i Dzhubga også købe ikke rådgive også. Mange siger, at de er fremstillet af lav kvalitet kød. Fra minusser dzhugbenskih strande er også fremhæve nogle fyldt på grund af mangel på tilstrækkelige containere. Generelt kysten er ligesom de fleste strande i Sortehavet byer. Mere eller mindre rene steder kan findes kun Lazarevskiy tættere på Sochi. Ferie i Dzhubga venter på en standard sæt af underholdning - parasailing, katamaraner, jet ski, bådture osv ...

Det er meget populært med mange turister til vinen sælges i landsbyen, som kan købes på vej til stranden. Per liter bliver nødt til at betale kun omkring 150-180 rubler. Men på nogle punkter værterne stadig papirkurven og sælger fortyndet, ikke meget høj kvalitet.

Hvordan at vælge den billigere boliger

Den sikreste måde ikke betaler for meget - det forudgående reservation. I dag er det ganske let at gøre på internettet annonce. Du kan bladre igennem det størst mulige antal forslag (som der er mange) og vælge den bedst egnede og omkostningseffektive bedste løsning. Bare husk på, at nogle af ejerne af små hoteller til tider snyde lidt og sætte på de hjemmesider billeder nogle andre institutioner, til den virkelighed har intet at gøre med. Så smukke billeder af værelser har tillid værd at kigge tilbage. I juni og september, kan et hus i Dzhubga findes stort set ingen problemer. I juli og august kan det være svært.

Hvordan til at gå til havet

Selvfølgelig, udgifter til rummet og er meget afhængig af afstanden fra kysten. Landsbyen Dzhubga, den private sektor ved havet, som er praktisk fraværende (dybest set alle de mini-hotel beliggende i det fjerne), rost for sin meget ren luft. Så vælge den billigste løsning i bunden af byen, du kan stadig have en god hvile. Men for at gå til havet vil have mindst 10 minutter. Men i udkanten af landsbyen vokser tætte smukke skov. Det eneste - at rejse rundt de lokale bjerge oplevet turister ikke anbefales. I sommeren er der en masse af slanger, der er aggressive. Det er bedre at gå på nogle udflugt (om dem fra anmeldelser af turister mere end positiv) eller gå til den lokale vandland, synspunkter der er modstridende.

Hvad er værd at vide

Book overnatning før de rejser til byen Dzhubga (den private sektor) bør nødvendigvis. De priser du kan se ved at logge på et websted, ikke altid svarer til virkeligheden. Turister i højsæsonen en masse, fordi prisen for værelset let kunne ændre sig. Det er bedre at telefon pre-mestre med en mini-hotel (telefonnumre i annoncer der altid), og at afklare alle detaljer.

Ved ankomsten, kan du også finde en bolig i den private sektor. Dzhubga i denne henseende er ikke anderledes end andre Sortehavet byer. Sommetider overgivelse værelser annonce den hængende på boder med udflugter. Sælgeren selv ejeren kan kalde en mini-hotel, så efter du vil nærme. Eller du kan gå fra hus til hus og spørge rundt. Ofte så selv turister finde læ og billigere. Men dette er kun muligt i begyndelsen af juni eller i september. Og hverken det faktum, at du er heldig. Desuden vil en masse tid blive brugt.

På booking i højsæsonen er det bedre ikke at trække. Der henvises til ejeren af den valgte otelchik mindst et par uger før afrejse, og endnu bedre - i den seneste måned.

Konklusionen fra alle de ovenstående kan ske næste. Dzhubga private sektor (tilbagemeldinger var godt for turister) er temmelig let. Derfor kan dette sted betragtes ganske velegnet til kræsne rejsende. De, der er især sætte pris på høje serviceniveau og en steril renhed, bedre at gå til Tyrkiet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.