TravelingRejsetips

Petersborg partikel - Metro Ladoga

Det vigtigste krav, som nu udbydes til enhver form for offentlig transport er at give komfort og bekvemmelighed for passagererne. En moderne banegård komplekse "Ladoga", som omfatter Metro Ladoga, hundrede procent opfylder disse strenge krav.

Den berømte St. Petersborg metro station er åben i slutningen af 1985, dvs. den 30. December. Det er beliggende i Krasnogvardeysky bydelen St. Petersborg mellem metrostationerne "Prospect Bolsjevikkerne" - "Novocherkassk". Projekt kaldet Metro Ladoga-station var "Novoladozhskaya".

Det var planlagt, at det vil være den første station køen, som derefter udviklet af designere. Ifølge udkastet, blev Ladoga metro pavillon ligger i den centrale del af stationen, mellem passageren tunneler, der fører til jernbanen platforme. Desværre blev det oprindelige projekt ikke gennemføres. Næsten to årtier bygget Ladoga station, metro det blev bygget meget hurtigere. På trods af, at stationen optrådte tidligere, det passer perfekt ind i den overordnede arkitektoniske udseende af moderne station, som blev bygget kun i 2003, og er allerede en integreret del heraf.

Mange beboere i St. Petersborg mener, at Metro Ladoga station er direkte relateret til den berømte "Road of Life", som blev afholdt på den frosne sø af samme navn i de voldelige år af blokaden af Leningrad. Men i virkeligheden, "The Road of Life" er beliggende i en moderne motorvej i retning af revolutionen af Ladoga søen. Et tog fra Ladoga stationen gik til stationen, som var forbundet med den legendariske bane.

Dekoration "Ladoga" understreger temaet "Road of Life" - den eneste tråd sammenkædning under belejringen af Leningrad beboere til omverdenen. Den nederste del af sporet vægge og enderne står grå-blå Ufaley marmor, der minder om hans udseende isen af Ladoga søen. Den øverste del af sporet vægge kronet med en mørk grå frise af granit med navnet på stationen. Gulv lamper i hvid marmor, arrangeret i to rækker langs platformen, som om der symboliserer rejse kolonner.

Indtil 2006 blev stationen oplyste kviksølv udladningslamper, gav et hvidt lys, der ikke forvrider farven på marmor beklædning. Derefter blev disse lamper erstattet af natrium. Selvom belysning og blive mere levende, men alligevel ansigt af stationen har ikke ændret sig til det bedre på grund af det gule lys, der viste blå-grå granit i nuancer af beskidt gul.

I slutningen af stationen var planlagt at opføre en marmor sammensætning "Ladoga is hummocks", men inden udgangen af dette projekt blev aldrig realiseret. Nu forvæggen er lavet af hvid marmor, den er udstyret inskription til minde om de frygtelige år af blokaden - "1941 livets vej 1944".

61 m - i en dybde Metro Ladoga. Stationen blev bygget af arkitekten VN Esinovskogo og ingeniør G. F. Proshinoy. Hævning af platformen hal rulletrappe varer 2 minutter 20 sekunder. Ground lobby station er placeret i slutningen Zanevsky Avenue i nærheden af Ladoga Station, Greater Yablonovka og offentlig Karla Faberzhe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.