TravelingRejsetips

"Skhodnenskiy bad" - det bedste valg

Kompleks "Skhodnenskiy bad" i Fabricius, 41, omfatter flere former for parret: total adskillelse, to separate værelser med damp og russisk finsk sauna.

generel Division

Denne adskillelse fra den russiske dampbadet. Den indeholder to sale: mandlige og kvindelige, som hver kan rumme op til 100 personer. Du kan benytte sig af badende - to mennesker arbejder i hvert værelse. Og også bestille klassisk massage til hele kroppen eller segmentær. Branch er udstyret med en swimmingpool, en lounge, et fjernsyn. Omkostningerne ved indrejse i dette bad - 1300 rubler per besøgende.

Private værelser

"Skhodnenskiy bad" giver besøgende to typer af individuelle par:

  • Dette værelse har en russisk dampbad. Den kan indeholde op til 8 personer. Den er udstyret med en privat bassin, afslapningsrum og massagerum.
  • Værelse med en finsk sauna. Den kan indeholde op til 10 personer. opholdsstue med poolbord og TV og naturligvis poolen.

Hvad skal man vælge: russisk bad eller en finsk sauna?

Ikke alle fans bade forstå forskellen mellem bad og sauna, ofte tro, at det er de samme ting, og faktisk princippet om det arbejde, de har absolut anderledes og damp, hhv. "Skhodnenskiy bad" tilbyde den besøgende et valg. Det er fortsat at træffe den rigtige beslutning.

Således i saunaen opvarmes til en temperatur på 100-120 grader, den mindste fugtighed - 20%. Det er svært, tør damp. Luft på dette glødende som en ørken. Dette sker på grund af varme sten el. Som regel behøver i saunaer ikke bruge en kost. Her kan man sige, en person er ikke steget, og passivt opvarmes. Denne fyr ikke altid og ikke til alle nyttige.

Men "Skhodnenskiy bad" med russisk damp realindkomsterne med træ. Korrekt temperaturstyring af et sådant bad, - er 70% fugtighed ved en maksimal temperatur på 80 grader. Russisk par skal bruge en kost. For kvinder mere nyttigt piskeris af birk eller lind. Men for mænd - eg. I en sådan dampbad mand styrer selv opvarmning af luften, hælde vand på stenene. På grund af dette, og der er høj luftfugtighed.

Bade i et bad skal være korrekt: det første besøg bør ikke være lang - ti minutter. Dette er for at sikre, at kroppen har tilpasset, så er det nødvendigt at tage et brusebad - det første skylle sved og snavs fra de åbnede porer. Først efter den anden fremgangsmåde kan anvendes broom forhånd gennemvædet med koldt vand og dampet. Denne damp er meget blød og er velegnet til både begyndere og førsteklasses badende.

Komplekse "Skhodnenskiy bad" tillader valg af en egnet procesdamp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.