FinanserFast ejendom

Boligkompleks i Volgograd "BlackBerry": beskrivelse, pris

I den sydøstlige del af Rusland, på bredden af floden Volga, strækker en enorm helt by Volgograd (tidligere Stalingrad). Byens befolkning oversteg en million, og derfor udviklerne anser det lovende for realiseringen af deres projekter, hvoraf den ene er et boligkompleks "Blackberry" (Volgograd).

Placering af boligkompleks

Komplekset er beliggende i hjertet af byen, Dzerzhinsky distriktet Boulevard 30 års Victory, 42. Han tog den mest fordelagtige position. I nærheden er store hovedfærdselsårer: den tredje Longitudinal motorvej og avenue Marshal Zhukov, hvor du kan komme til LCD "Blackberry" (Volgograd) med din egen bil. På boulevarden er der mange offentlige transportmidler, der giver dig mulighed for også nemt og hurtigt at komme til huset med offentlig transport.

Beskrivelse af anlæg

Boligkompleks "Blackberry" i Volgograd er et hus etager 19 etager. Huset blev bygget i en periode på fire år og i andet kvartal blev bestilt. Han er i øjeblikket beboet af lejere. Bygningen er bygget af mursten, lejlighederne dannet med typiske layout Predchistovaya finish. Loftshøjde er 2,68 meter. Dens kedelhus ikke. Indgange er udstyret med en passager elevator. Bryggers, ikke beregnet til portnere, kørestole opbevaring projekt.

Komplekset vil tilbyde en bred vifte af lejligheder: en, to og tre. Alle lejligheder har altaner. I modsætning til andre udviklere, er projektet af huset ikke bestemmelser om tilstedeværelsen af erhvervsejendomme lokaler på første sal i bygningen.

Omkostningerne af lejligheder

Den "Blackberry" Volgograd pris tilbud på deres lejligheder efter. Traditionelt de dyreste kvadratmeter opnået i de et-værelses lejligheder. Deres værdi opnås 51 tusind om kvadratmeter. Følgende er dobbeltværelser. Deres pris - 50 tusind pr kvadratmeter. Billigste - soveværelse. Ved 49 tusind om kvadratmeter boligareal.

Infrastrukturen i den indre og ydre

Boligkompleks "Blackberry" i Volgograd har taget en meget gunstig beliggenhed - tæt på centrum af byen. Det giver de ombordværende ikke kun let transport tilgængelighed, men også en højt udviklet infrastruktur. Næsten alle nødvendige for livet social infrastruktur er inden for gåafstand. Disse er skoler, børnehaver, butikker og supermarkeder, sport paladser, svømmehaller, banker, apoteker, skønhedssaloner.

Intern infrastruktur forædlende yard område udvikler, indretning af rekreative områder, legeplads og udendørs parkering af køretøjer i nærheden af huset. Mere end noget udvikleren ikke er designet, så alle de nødvendige faciliteter til et behageligt liv, og så der er tæt på lejlighedskomplekset "Blackberry" (Volgograd) i tilstrækkelig mængde.

Anmeldelser af lejlighedskompleks

Huset blev sat i drift mere end seks måneder siden, og vi kan finde anmeldelser om det. De er overvejende positiv. Dette gælder også for sådan en vellykket placering af boligkompleks "Blackberry". Volgograd afsat under dets udvikling næsten den mest profitable jord i byens centrum i Dzerzhinsk District. Nær komplekset er en park Heroes piloter, der kun bidrager til dens positive punkter. Parken er god gåtur om aftenen eller slappe af med hele familien i weekenden.

Men ikke kun positive anmeldelser boligkompleks "Blackberry" i Volgograd indsamlet. Mange ejendomsselskaber har været meget bekymret over udviklingen i byggeriet, udskydelse af dens afslutning og et lille antal bygningsarbejdere, på grund af, hvad der skete og forsinkelser. Nogle klager også, at komplekset er designet af udvikleren er ikke erhvervsejendomme lokaler til forretninger, apoteker. Men nærheden af andre boligkomplekser med den nødvendige sociale infrastruktur opvejer denne negative udtalelse.

Således erhvervelsen af lejlighederne er i et boligkompleks beskrevet "BlackBerry" snart flere plusser end minusser. God beliggenhed i centrum af byen, transport tilgængelighed og tilgængeligheden af en rig infrastruktur - hvad har du brug for et behageligt liv? Dette har allerede været i stand til at sikre dem, der har købt lejlighed i anlægsfasen og er nu nyder livet i en helt ny suiter, beundrende fra vinduet af søen og park.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.