FinanserFast ejendom

Privatisering i Rusland, dens fundament

Begivenheder, der fandt sted i Rusland i begyndelsen af 90'erne, førte til en ændring, der rører ændringer ejendomsrettigheder. Landet har indledt privatisering af statslige og kommunale ejendom.

Privatisering betyder overdragelse af ejendom, der ejes af staten, i private hænder, for et gebyr eller gratis. Privatisering i Rusland var i fuld gang. Dets vigtigste retlige rammer er defineret i loven om privatisering. Særlige udvalg var organiseret, som var i færd med at forberede de nødvendige dokumenter og evalueringen af ejendommen, samt afholdelse af auktioner. Ejendomsfonde sælge til kunder af deres aktier.

Afnationalisering og privatisering i Rusland var baseret på principperne om lighed for hver enkelt kunde, og den absolut gennemsigtighed i processen. Alt dette var en nødvendig foranstaltning i overgangen til markedsøkonomi. På dette tidspunkt, udbredt i landet fik et aktieselskab. I denne form for transformation af virksomheden, dens ansatte modtager primære fordele for privatisering. Aktierne blev fordelt blandt dem gratis.

I 1992 modtog det dens spredning kuponprivatisering i Rusland. Enhver borger i landet fik en gratis kupon, som gav ret til at købe en del af formuen i enhver virksomhed. Denne foranstaltning har medvirket til at holde princippet om lighed mellem de forskellige sociale lag af samfundet. Enhver borger havde mulighed for at købe et stykke af ejendom på lige fod. En anden fordel ved den gratis uddeling af kuponer har været en fremskyndelse af processen for privatisering af statslige og kommunale ejendom. Denne privatisering model er blevet anvendt, ikke kun i Rusland, men også i Rumænien, Polen og Tjekkoslovakiet.

Differentieret privatisering i Rusland ydes rabatter til visse kategorier af borgere. Opstod og tilbagelevering af ejere og deres arvinger, som var ulovligt frataget det i de foregående år. Denne proces kaldes re-privatisering.

Nogle gange, som oprindeligt gik det formelle privatisering, som omfattede overførsel af ejendom til private hænder. I dette tilfælde er der ingen signifikant ændring i strukturen af selskabet i sine anlægsaktiver. Det var forberedelsen til privatiseringen af materialet.

Rigtig privatisering i Rusland fandt sted gennem salg af statsejendom i private hænder. Denne proces udføres ved hjælp af auktioner og udbud. Budet blev holdt på en åben måde og med et begrænset antal investorer. Denne metode giver os mulighed for at tiltrække et stort antal potentielle investorer. Deres valg blev gennemført ikke kun på prisindeks. Mange andre faktorer havde prioritet. For eksempel kan en betydelig indstrømning af kapital var en afgørende faktor.

Ved salg af statslige og kommunale ejendom på auktion, er hovedkriteriet var den foreslåede pris. Andre faktorer var ikke signifikant. Virksomheden blev solgt til dens reelle markedspris, der på dette tidspunkt er det meget vigtigt. Hertil kommer, at denne form for at sælge det muligt at reducere antallet af tilfælde af korruption. Mens andre privatiseringsmetoder ville have genereret massiv bestikkelse i forbindelse med salget.
Fakta direkte salg direkte til en bestemt investor fandt sted. Dette blev gjort i betragtning af betydningen af investoren. Med denne metode var det nødvendigt at bestemme den reelle værdi af ejendommen korrekt.

Privatisering i Rusland fandt sted hurtigt. Hendes organisation havde sine plusser og minusser. Først nu, kan du faktisk bestemme dens omfang og identificere eventuelle uoverensstemmelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.