MarkedsføringMarketing Tips

Kommunal ejendom

Kommunal ejendom, sammen med offentlige og private, er en af deres vigtigste former for ejerskab. I Rusland sådan stilling lovgivet i forfatningen (s. 2, art. 9). Ifølge forfatningen af emnerne for retten af kommunale former for ejendom er kommunerne. lokale selv-statslige organer udfører på vegne af de brugsrettigheder, nydelse og bortskaffelse af ejendommen.

Kommunal ejendom ledes af den administrative-territoriale enheder: byer, distrikter, landsbyer osv Ejendom aktiver til fordel aktiver kommunale, boliger, erhvervsejendomme lokaler, betyder for de lokale budgetter, midler uden for budgettet, industrivirksomheder, tjenester, institutioner for kultur, uddannelse, sundhed osv

Ejendom kommunal ejendom er nedfældet i en stor del af de kommunale virksomheder eller overføres til de kommunale myndigheder. I tilfælde af overførsel af ejendom under jurisdiktion af virksomheden har ret til selvkontrol for at opnå ejendom (en ejendomsret - retten hozvedeniya). Institutionerne har også ret til operationelle forvaltning i anlægsaktiverne på deres bekostning.

Kommunal ejendom fra begyndelsen af sin eksistens, har det mest tæt på offentlig organisation, som dens midler og kapacitet, det tjener til at opfylde de behov og behovene i befolkningen.

Historisk set kommunal ejendom udvider sit medlemskab og komplicerer den ledelsesmæssige struktur. I første omgang kun sundhedsfaciliteter indgår i dets sammensætning, uddannelse, social sikring, kommunikationsmidler, men med udviklingen af samfundet og teknologi til de anførte enheder blev tilsat vand, elektrogazosnabzhenie, sanitet, transport, boliger og erhvervsbyggeri fond, og så videre. D. Samtidig stiger konstant, og mængden denne form for ejerskab, forbedre strukturen og ledelsesteam (altid brug for flere kvalificerede eksperter til brug).

Historisk set kommunal ejendom opstod som en selvstændig ejendom, men har udviklet sig under pres fra offentlige institutioner, sende dem til en vis grad. Men i de senere år har der været en støt tendens overfor gradvis frigivelse af kommunal ejendom fra jurisdiktion staten og dens overgang til kompetence lokale regeringer.

Fra statsejede kommunalt har følgende egenskaber: dens drift er kendetegnet ved en forholdsvis smal forfølgelsen af mål for at forbedre levevilkårene for de lokale beboere, landskabspleje bosættelser. Statens ejerskab er forpligtet til at opfylde behovene hos alle borgere, uanset hvor de bor.

Kommunale ejerskab af en byggegrund betyder beføjelser ejerskab, bortskaffelse og bruge et stykke jord, som hører til kommunen. Objekterne på sådanne rettigheder omfatter jordlodder, som blev overført til Den Russiske Føderation eller dets fag i den kommunale ejendom, eller betragtes som sådan på grundlag af føderale love. Grunde ejerskab bør støttes af et bevis for ejerskab.

Municipal (kommunale) ejendom findes ikke i alle lande, men kun i de tilfælde, hvor for dens forekomst har udviklet relevante historiske baggrund. I Rusland er det betragtes i loven som en særlig form for ejendom. Ved at tilskrive det ejet af en ejendom af byer, landsbyer og kommuner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.