ForretningTjenester

Bad i Tyskland: funktioner, typer, traditioner og besøge interessante fakta

Bad i Tyskland i de seneste år, at blive et fuldgyldigt symbol på landet, sammen med øl, pølser og snaps. Bani tiltrække badende og tysk "veteran", og turister fanget i dette land. Alle badefaciliteter er åbne for alle kategorier af besøgende, herunder kørestolsbrugere. Guide bad komplekser ikke spare på det nyeste udstyr og personale udvikling. Hvad er de særlige træk ved de tyske bade og hvorfor de er så populære blandt turister?

Badning tradition i Tyskland har fået en masse interessante fakta om badning aktiviteter og generelt om fordelene ved badet:

  1. Det menes, at mens der i badet på den person sinker alle mentale processer, så effektivt drive virksomhed samtaler i badning virksomheder. Så længe en samarbejdspartner i en rolig, afslappet tilstand, øger muligheden for at nå til enighed.
  2. I det 18. århundrede tyskerne besøgte bad med hele familien og tog med dem selv hunde. Selvfølgelig, i dag kæledyr er ikke tilladt i badning virksomheder, men traditionen med at deltage komplekser hele familien er stadig i kraft.
  3. Komplekser med termisk vand kaldet vilkår. Disse sundhedsinstitutioner frekventeres af mennesker, der lider af gigt og andre sygdomme i leddene. Sådanne procedurer er meget nyttige for sundhed.

Badetøj - Down

På bredden af Rhinen og andre tyske floder ligger en masse badning og rekreative komplekser, samt sauna, dampbad, swimmingpools ... Kvinder og mænd i Tyskland vil finde et bad, noget særligt. Bade er ikke kun bade i forståelsen af det sædvanlige for os, er det de omfattende wellness-faciliteter. Mange af dem er i de naturlige termiske farvande. Der kan du ikke kun nyde glæden ved badet, men også til at gennemgå behandling med mineralvand.

For kunden bekvemmelighed, er sådanne systemer er udstyret med massage, skønhedssalon, samt restauranter og caféer. Én gang om morgenen i en restaurant, kan du bygge et fritids-program indtil aftenen.

Fælles bad for tyske mænd og kvinder er opdelt i to zoner. I den ene, hvor der er swimmingpools, vandrutsjebaner, skal du være i badetøj. I den anden, hvor saunaer og dampbade, du har brug for helt fratage kroppen. Maksimum, end du kan bruge - denne bomuld håndklæde, sår på kroppen.

familie bad

Tyske bade er ikke opdelt i mandlige og kvindelige. Dette sker, fordi rummet - en egenskab af familieunderholdning. Ofte bade kommer med hele familien. bade er derfor ikke opdelt på køn. Bade i Tyskland fælles hvor kan komme og mænd og kvinder, og ældre og børn. Det er de traditioner i dette land.

Kvinders plads i Tyskland - et fænomen ret sjældne. Kun i nogle badning virksomheder en gang om måneden er erklæret kvindedag, hvor besøger badehuse mænd ikke er tilladt.

Dampen og sauna til at bære badetøj ikke kan. Tyskerne mener, at iført syntetiske tekstiler i varme omgivelser negativt kan påvirke sundheden. Af samme grund, ikke går til sauna i gummi sko og hatte.

særlige regler

Badene i Tyskland indført obligatorisk politik:

  • Rør ikke ved træoverflader;
  • når du besøger nødvendigvis lang bomuld håndklæde, som sidder og ligge;
  • under sessionen nødt til at tie;
  • du skal komme til tiden, straks, at have tid til at finde sted.

Billeder og videoer af badene

Badet i Tyskland, er forbudt at tage med telefonen. Det er muligt at videobånd begivenheden der. I betragtning af, at alle i bad og sauna nøgen, dækker et kamera, er det yderst vanskeligt. Således at alle billeder og videoer fra inden for de tyske bade - produktion.

At tage et bad komplekser, så kan du ikke være bange for at møde hans billede i langt World Wide Web.

Hvad er Aufguss?

Generelle bade i Tyskland tilbyder en særlig form for fritid kaldet Aufguss. "Aufguss" er oversat som "vanding". Proceduren består i, at de master bad splash sten æteriske olier løsninger. Disse par varmet besøgende.

Selve proceduren er mere som et show. Master jokede med gæsterne, han fortæller vittigheder. Ofte er alt dette sker under den musikalske akkompagnement.

Master bad vinke ventilator, håndklæder og andre elementer. Som et resultat, er dampen spredt i hele rummet, og en sauna fyldt med fantastiske smag.

Ceremony varer ikke mere end 10 minutter. På dette tidspunkt er det ikke anbefales at forlade saunaen, ikke at afreagere.

Populær og særlige aufgussy når besøgende give ud isterninger, salt massage cremer. Sådanne begivenheder har yderligere terapeutiske og kosmetiske effekter.

Efter aufgussa gæster tilbydes en drink af te, juice, saftevand, spise is. Ekstra gebyr for disse overraskelser vil blive opkrævet.

Aufgussy gennemført strengt til tiden. For eksempel, hver time. Handlingsplanen kan findes ved indgangen til badene.

Disse forskellige saunaer

Fans af bad ceremonier i Tyskland overvinde hundredvis af kilometer for at nyde komforten af de populære saunaer. Nogle saunaer er unikke steder, som ikke længere eksisterer. For eksempel, i nærheden af München sauna planetarium. Det er muligt at bade og overveje skønheden i den himmelske flade.

I Erding er der sauna pub, der tjener ikke-alkoholiske drikke. Sauna-bageri tilbyder de besøgende en duftende bolle.

I Baden-Württemberg, en sauna, en biograf, hvor hele udsendelsen dag, interessante film. Saunaen med akvariet kan du se fiskene svømme ekstraordinært. I den tropiske sauna byder på udsigt over sjældne fugle.

Termiske resorts og komplekser

Mange termiske systemer i Tyskland er så omfattende, på dens område, og forudsat tjenester, som de med rette kaldes resorts. Disse systemer baserer deres behandlingsmetoder til helbredende effekt af mineralvand.

Den bedst kendte i denne udvej anses for Oberstdorf. Det er placeret højt i Alperne. Dette er et godt sted at genvinde tabte styrke og sundhed. Førende specialisering kompleks - behandling af sygdomme i bevægeapparatet. Udover termiske farvande, brugt massage teknikker, såvel som akupunktur.

Resorts i de centrale regioner i Tyskland er rige på mineralvand hjælpe med at behandle sygdomme i det kardiovaskulære system. Campister badet i mineralvand og bruge det i.

Udvej Bad Harzburg slår syv termiske kilder med en vandtemperatur på 24 grader Celsius. Den opvarmes til 32 grader.

Alle kender det berømte feriested i Baden-Baden. Den har en veludviklet infrastruktur med mange hoteller, parker og hospitaler. Start på udvikling af den udvej falder på den romerske æra. Romerne opdagede de forbløffende egenskaber af termisk vand. Det var dem, der byggede de første termiske bade. I det 19. århundrede, den udvej blev berømte aristokratiske kredse i Europa. Det begyndte at komme folk fra andre lande.

I Baden-Baden 12 termiske fjedre. De bidrager til at helbrede gigt, astma, hjertesygdomme. Mineralet vand bruges til intern og ekstern brug, og til inhalation.

Antal kurbade i Tyskland - mere end to dusin. Disse mennesker går ikke kun til restaurering af sundhed, men også bare for at slappe af med hele familien, tilbringe en ferie, slappe af og få en masse behagelige følelser.

Indtryk af russiske besøgende

På russisk er der ingen tradition for at klæde sig af foran fremmede på offentlige steder. Derfor er de russere, der besøger bade i Tyskland for første gang, først at fratage let.

Jeg må sige, at i kulturen i tyskerne ikke er normalt betragtes som den anden person, især i strippet formular. "Ogle" anses uanstændigt. Derfor fangede en bekymret ser vanskelig. I badet de tyske kvinder ikke frygte for deres integritet, korrekt adfærd af tyskerne i blodet.

Hertil kommer, som regel i dampbade tusmørke hersker, og at se noget ekstremt problematisk. Det kan helt sikkert være en trøst for dem, der har en øget følelse af skam.

De dyre saunaer besøgende lidt, og kunne nemt ske, at et begrænset antal mennesker til stede på mødet. Session for bare en virksomhed - det er en normal situation. Så vi kan ikke være bange for indiskrete ser af fremmede.

Normalt generthed og skam forsvinde nogen tid efter begivenheden. En behagelig følelser fra badet aktiviteter gør du glemme alt om alle de konventioner og rammer.

Det unikke ved de tyske bade

Tyskerne havde været i Rusland, jeg er glad for at genkalde den russiske dampbad. Russisk tror, at rummet afslører sjælen i russisk. Hvad er det unikke ved de tyske bade i Tyskland?

Et ord at besvare dette vanskelige spørgsmål. At tage et bad til bad, kan du gradvist absorbere smagen af Tyskland. I "Kelo" sauna har en sektion oprettet fra en gammel fyrretræ. Dette sted endda tilgængelige kørestolsbrugere. Desværre, i andre saunaer dette ikke er muligt, men de bad specialister vil hjælpe "særlige" gæster.

I udkanten af den tyske arbejderklasse bad "on-black" og en russisk bad, hvor du kan varme op en kost lavet af birk!

Offentlige bade i Tyskland en virkelig forskellige og unikke. Oplev den vidunderlige sauna verden, og du kan opsuge ånden i denne interessante land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.