SkønhedHår

Hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid bør være til stede i hvert kit. Det er et uundværligt middel. Det har desinfektionsmiddel og anti-bakteriel effekt. Sælges på apoteker. Fås uden recept.

Men bortset fra det hydrogenperoxid anvendes i andre områder, det er ikke relateret til medicin. For eksempel er det aktive stof, der anvendes til tandblegning i huden udrensning, især ansigtshuden, til desinfektion af sår. Ganske ofte anvendes hydrogenperoxid til lysne hår.

Hydrogenperoxid - et stærkt oxidationsmiddel, og derved en virkning af lynnedslag. Derfor er det umuligt i et ukontrolleret, kaotisk brugen af dette stof, for ikke at skade deres helbred.

Hvornår kan bruges dette værktøj, når dens anvendelse er berettiget?

For det første skal hydrogenperoxid anvendes til sit formål, er det - den mest effektive måde. For eksempel, i behandlingen af sår, skader, ridser. Hvis skaden er alvorlig, behandlingen er bedre ikke holde deres egen, og give lægen til at behandle den. Peroxid kan være både nyttig og farlig. Pas på ikke at være overflødig, når du bruger den.

For det andet er værktøjet meget udbredt i kosmetik. Det hjælper til at fjerne sorte pletter og fregner i ansigtet, og dermed rense det. Det har en blegende effekt på tænderne og lysere hår. Som for huden, er det bedst at anvende lægemidlet ved et punkt. Dette vil ikke skade den sarte og følsomme hud. For at reducere koncentrationen af hydrogenperoxid kan fortyndes med vand, tonic.

Lad os tale om måder at lysere glemt bedstemors krøller. Hydrogenperoxid hår lysere shchadjashche.

Tre procent peroxid hældes i en flaske med en spray og overrisle hår dagligt. I dette tilfælde er koncentrationen er meget lille, men hvis du gør det hver dag, vil håret gradvist afklaret. Langsomt, men sikkert.

Citronsaft kombinere med et peroxid (andel vilkårlig). Påfør præparatet til vådt hår, cirka en time før vask. Du kan også sprøjte håret som i det foregående tilfælde. Effekten vil blive nået temmelig langsomt, men håret ikke forringes på grund af lynnedslag, men tværtimod bliver skinnende og sundt udseende. Men i alle tilfælde er det umuligt at udøve selvstændig foranstaltning, og erstatte citronsaft med citronsyre. Dette er ikke det samme.

Det skal bemærkes, at disse metoder påvirker håret er meget blødere end nutidens hårfarver. Selv om effekten er ikke så hurtigt.

Hydrogenperoxid vil også hjælpe med at slippe af med uønsket hår på kroppen. I problem skal anvendes en gang om ugen på forhånd fremstillet opløsning områder: en teskefuld flydende sæbe blanding med fem dråber ammoniak, tilsætte en teskefuld peroxid seks procent. Opløsningen blev igen rørt godt og sat på de områder af kroppen, hvor der er uønsket hår. Tåler ti minutter. Derefter vaskes med kamilleekstrakt. Denne procedure skal følges, er det ønskeligt om aftenen. Gradvist vil denne løsning brænde håret. De vil blive tynd, livløs, skørt, lysne, vil vokse meget langsomt.

Det er også muligt at fremstille seks procent opløsning af peroxid og ammoniak i lige store mængder. Ifølge en teskefuld, og et andet lægemiddel. Den resulterende blanding smøre problemområder på daglig basis, kan være tre gange om dagen. Du kan endda søge om fjernelse og lyn ansigtshår. Bare ikke gnide huden. Bare forsigtigt anvendt. Derefter, når den påførte blanding blev tørret, vask det med koldt vand, blandet med citronsaft. Tør hud creme til behandling af børn med henblik på at forhindre udtørring og irritation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.