Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan Kog khachapuri hjem fra usyrede dej: en trin for trin opskrift

Sådan Kog khachapuri huset kender stort set alle bosiddende i Georgien. Det er mel produkt er en traditionel ret af ovennævnte tilstand. Det skal bemærkes, at det kan gøres fra enhver test helt. I dag ser vi på muligheden for at bruge kefir base.

Forberedelse khachapuri hjem fra usyrede dej

Ingredienser:

  • frisk smør olie - 260 g;
  • hvidt mel, hvede - 5-7 efterfølgende briller;
  • yoghurt eller sur - 500 ml;
  • Soda spisestue - en lille ske;
  • enhver hård ost (det er muligt at tage "Gouda") - 500 g;
  • stort æg - 1 stk;.
  • salt, krydderier, krydderier, sand sukker, frisk hvidløg - tilføje smag.

Kefir ælte dej

Før du tilbereder khachapuri hjem skal være godt ælte kefir grundlag. Dette kræver pour mælkedrik i en gryde, det let opvarmet, og derefter betale dessertske sodavand spisning den. Yderligere, opskummet masse er nødvendigt at tilsætte sukker, lidt salt, 130 g smeltet smør og hvidt mel. Ælt dejen indtil kogning tilstand, er det ønskeligt at dække skålen og lad et stykke tid i varmen.

Fremstilling af duftende ost påfyldning

For at forstå, hvordan man tilbereder khachapuri derhjemme, skal vi huske, at en georgisk fad lavet med lækre og velduftende fyldt med ost. For sin skabelse, er det nødvendigt at tage den faste mælkeprodukt og gnid det på en stor rivejern. På nøjagtig samme skal gøres med frosne smør i en mængde på 130 g Dernæst blev der til begge nødvendige komponenter blandes i en beholder, knuste æg, smag duftende krydderier og knuste purløg. Som et resultat, bør du få en tyktflydende og homogen masse.

Trin for trin modellering små lastbiler

Sådan Kog khachapuri hus velsmagende og smukt? For at gøre dette, tage kefir base og opdele det i 4-6 lige store dele. Dernæst skal hvert prøveemne rulles i cirklen ikke tykkere end 5 millimeter. Så i midten af det grundlæggende er nødvendige for at sætte osten fyldet i mængden af 3-4 store skeer. For at give fadet et smukt udseende, bør kanterne af dejen skal tilsluttes, og derefter forsigtigt rul kage mix, så han vendte sig om og glat. Det er nødvendigt at sikre, at fundamentet ikke er brudt, og fyldet ikke kommer op til overfladen.

Varmebehandling i ovnen

Når alle khachapuri vil blive dannet, er de nødt til at placere på en smurt bageplade, dække med et lag af piskede æg og anbringes i ovnen. Bagt en georgisk skål for 32-38 minutter. Efter denne tid produktet skal være omhyggeligt og få det ud på en stor plade.

Sådan præsentere wienerbrød til bordet

Nu hvor du ved, hvordan man kokken khachapuri med ost, så de har vendt frodig, blød og duftende. Servér dem til bordet bør serveres varm med sød, stærk te eller andre drikkevarer. Også en retter parabol er meget ofte bruges i stedet for brød under frokost måltid. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.