Hjem og familieKæledyr

Estrela Sennenhund eller portugisisk Mountain Shepherd Hund Race Beskrivelse

Hunde hyrdehunde kendt af mange. Men ikke alle er bekendt med en kopi af, som vil blive beskrevet i artiklen angivet nedenfor. Denne vidunderlige hund er meget populær i Portugal. Navnet på landet blev afspejlet i navngivningen af racen. Det er portugisisk bjerg (eshtrelskoy) Shepherd. Uden for deres hjemland det er meget sjældent. I hunde af denne type blod spanske mastiffer. Det skal bemærkes, at udtrykket i øjnene af disse hunde til at være yderst livlig og intelligent. I flere århundreder, Estrela Mountain hund - en af de bedste hjælpere af mennesker.

Fra historien om racen

Race på Den Iberiske Halvø er den ældste. Disse hunde er efterkommere af den asiatiske Molosser. De hører til den gruppe af mastiffer. Kort sagt, de har nok rige stamtavle. Grundlæggende forfædre - asiatiske hunde, den spanske mastiff og romerske Molosser.

Shepherds blev avlet i Portugal i middelalderen. I første omgang blev de brugt til fragt, beskytte mennesker og husdyr mod rovdyr. De kaldte disse portugisiske hyrdehunde. Over tid, på grund af naturlig udvælgelse, iboende kvaliteter af hunde er væsentligt forbedret. Shepherd vendte i fremragende vagter.

Det skete er, selvfølgelig, takket være de opdrættere. De arbejdede hårdt, genoprette udseende. Race kunne bare forsvinde for evigt fra jordens overflade, hvis de ikke sætte kræfter og kræfter. For nylig, vises dens repræsentanter på udstillingerne. For Hundetræning Society Estrela Sennenhund forblev ukendt i lang tid. Vi kender det næsten i det tyvende århundrede. I 1934 blev racens standard kaldet Estrela Sennenhund vedtaget.

Race Beskrivelse: Udseendet af dens repræsentanter

Denne hund er harmonisk sammensat. Dens krop er stærk, tør, sprudlende, selvom hunden ser ganske kompakt. Den skulderhøjde for tæver 65 cm i gennemsnit, og hos mænd - 68. Hvor tunge er repræsentant for denne race? Kropsvægt hunner i området fra tredive til fyrre kg hanner - fra fyrre til halvtreds. Lederen af disse dyr ganske brede, kraftige, store og stærke. Hængende ører. Om ønsket tillades at stoppe dem. Selv hvis venstre i sin naturlige form, vil disse hunde blive værdsat højere.

Hals hunde lige, tyk, men kort. Næsepartiet er ikke rettet. Dens længde på næsen gradvist og lidt indsnævret. Læber af racen er store, tæt lukket, klart afgrænset. Tænder solidt plantet fast lukket. De er hvide og stærke.

Portugisisk Mountain Shepherd er knapt markeret øjenbryn. Øjnene af racen er medium i størrelse, plantet vandret. Deres form - oval. Øjenlågene tæt montering til dem. Hvilken farve øjne fra Estrela Mountain hund? Som regel er det mørkt rav. Poter i disse hunde proportionale, tykke fingre. Mellem phalanges og puderne har en rig uld dækning. På bagbenene kan være enkelt eller dobbelt vildtkløer.

Uld hunde ru, hårdt, tætte, let bølgede ellers glat. Halen af racen lange, ikke kuperet, tyk, i form af en krum sabel. I slutningen, han er pakket ind i en krog.

På halen pels danner en sky, og på hans fødder - slæb. Undertiden hovedbunden omkring halsen danner en tyk krave. Og hvad har den underuld af racen? Kort men tæt. På rødderne af fine hår sammenflettet med grovere. Denne race har to typer. Den første - korthåret. Desværre har det stort set forsvundet. Anden - Collie. Som for farve, kan det være brindle, fawn, grå og ulv. Til repræsentanter for denne type tegn er gratis, let bevægelse. I gennemsnit deres forventede levetid er en alder af tretten.

Tegn eshtrelskih Shepherd: hvad temperament har disse prægtige hunde?

BOB - modige, meget energiske dyr. De har en følelse af selvværd. Disse hunde er hurtige til at reagere på forskellige stimuli. Af disse hunde gøre store vagter på grund af deres subtile instinkt. Disse hunde er lydige, fredelige og imødekommende. race repræsentanter er dybt knyttet til børnene. For en udenforstående, disse hunde er på vagt, nogle gange endda fjendtlige.

Estrela Sennenhund er meget loyale over for deres ejere. En sådan hund perfekt manifesterer sig som en vagt. Reaktionen han bare deadpan - se nogen fare, der truer ejeren, dyret øjeblikkeligt giver en passende afvise angriberen. På grund af det faktum, at hunde er uafhængige, kan være vanskeligheder med uddannelse. Shepherd, disse er meget glad for frihed, kan de endda forlade huset. har brug for en "stærk hånd" til uddannelse.

Pleje af racen

Hvordan til at passe en hund? Langhåret Estrela Mountain hund har brug for regelmæssig kæmning. Særlig opmærksomhed bør rettes mod denne proces under sæsonbetonede fældning.

Disse hunde kan og bør være periodisk badning. Det skal bruges til dette formål særlige midler afsat til hunde med langt hår. Feed hunden kan være både naturlige produkter og færdiglavet mad er god kvalitet.

Træning af racen

Meget intelligent, men stædig Estrela Sennenhund. Hvalpe er godt uddannet, hundetræning nødvendigt at foretage forsigtigt, men fast. En hund af denne race at være fra de tidlige dage til at forstå, hvem der er boss i dette hus. Det er forpligtet til at føle, at ejeren til at klare det. Ellers kan det vise din viljestærke og uafhængige.

Race nødt til fuldt ud at udvikle. En sådan hund kræver tidlig socialisering. Under uddannelsen ejeren skal vise tålmodighed, vedholdenhed. Det er også nødvendigt at rose og opmuntre Estrela Sennenhund for den korrekte udførelse af kommandoer. Og husk: dette er ikke en hund værelse. Det er en stærk, stærk bæst, som er ganske vanskeligt at administrere.

Aktivitet af racen

Det er ikke egnet til bykørsel af hundene. Estrela Sennenhund behov for det daglige arbejde. Hun har brug for et territorium, at det vil beskytte. Sitet, hvor han bor, og fungerer som en hund, skal du sikkert beskytte. Dette er nødvendigt for at sikre sikkerheden for mennesker rundt. Dyret tillader ikke sin jord krydser fremmede.

sygdom

Repræsentanter for denne race er rimeligt godt helbred. Sådanne hunde er nogle gange problemer med maven. Derfor bør man være særlig opmærksom på den korrekte, afbalanceret kost. En anden sygdom, som rammer medlemmer af denne race - det er dysplasi af bækkenet fælles. Regurnye undersøgt af en dyrlæge, vil ikke være overflødig.

Estrela Sennenhund: pris

Hvor længe kan du købe en hvalp? Prisen afhænger af mange faktorer. For eksempel ved stamtavle, titler forælder placering.

Derfor er det umuligt at sige præcist, hvor meget det koster Estrela Sennenhund. Pris for en hund på den gennemsnitlige tredive tusinde. Selvom du kan finde hvalpe som de dyrere og billigere. Bedst at købe en hund i kenneler.

Endelig en lille

Hvis du kan lide hyrder avle hunde, hyrden og der vil du altid være interesseret. Hunden har en masse positive egenskaber. Men det er egnet for folk med en stærk karakter, så hvordan de skal håndtere det er ikke meget let. Derfor, før du beslutter dig for at købe sådan en smuk dyr, en god tænke over, om du vil være i stand til at klare det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.