Hjem og familieKæledyr

Sterilisering af hunde: fordele og ulemper, konsultere en dyrlæge

Sandsynligvis hver ejer, sætter scenen for et kæledyr, så tænk på, hvordan man kan bevare sin fertilitet eller sterilisere den. På den ene side, sterilisation - det er ikke for human metode, fordi man fratager de animalske funktioner, der er fastlagt af natur. På den anden side er det en forholdsvis simpel operation, der sjældent forårsager komplikationer, men det løser en masse spørgsmål. Dette er først og fremmest, en sæsonbestemt ændring i adfærden af dyret, det skyder ud af huset, samt graviditet og fodring af hul på en tæve. Også vigtigt er spørgsmålet om at finde ejerne af hvalpene, samt deres vedligeholdelse og fodring. Som du kan se, nogle gange en hel del lettere, når vove på drift, men at skille dig fra mange problemer. Men i dag vil vi gerne overveje dette problem omfattende, som det sterilisation af hunde, fordele og ulemper ved det og lære udtalelse dyrlæger.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at opgive tanken om sterilisation

Først og fremmest, hvis du tager en racerene hunde avl, som har alle chancer for at vinde i udstillingsringene. Disse personer er meget dyre og, selvfølgelig, giver det mening at bruge dem til avl, for at opnå raceren afkom. Hvis du har brug for en ven, er det ikke så vigtigt, hvad enten han har stamtavle og hvad titler var hans slægtninge. Derfor længe før fremkomsten af dit kæledyr, overveje, hvad dine planer er forbundet med det, så senere var det mindre frustrerende.

Hvad du behøver at vide den fremtidige ejer

Prøv at søge rådgivning kun kyndige hundeførere eller dyrlæger. Spørg om råd fra kolleger på folden, risikerer du at lytte til forskellige spekulationer, der ikke svarer til virkeligheden. Især er det ofte overføres blandt hundeejere mente, at deres helbred tæve skulle hvalp mindst én gang i deres levetid. Faktisk er det helt grundløse påstand. Desuden, hvis det hørte ejeren af en voksen hund, der er mere end seks år, og, bange, hun besluttede ikke at trække tiden ud, sådan sen fødsel er fyldt med meget mere alvorlige komplikationer end sterilisering af hunde. Fordele og ulemper ved denne procedure er at fortælle kun den kompetente læge, så stoler ikke på sundheden af selskabsdyr nonprofessionals.

Den anden fælles myte er velkendt for ejere hunde. Du vil helt sikkert blive opfordret til at starte en hund så tidligt som muligt, så det har en mere tung knogle, bliver strengere at holde huset, der er af en munter hvalp er blevet en formidabel og barsk værge. Faktisk er strikning ikke hjælpe her, hanner normalt modne efter to år, og skelettet afhænger udelukkende af genetiske karakteristika. Men de problemer, du vil helt sikkert være mere. Unleashed hund vil kigge efter en kvindelig hele mit liv, trættende vært enhver retsforfølgning af en tæve. Derfor, hvis sådanne personer ikke er avlsdyr, hvoraf det er vigtigt at avle, vil en god afsætningsmulighed for dig være sterilisering af hunde. Fordele og ulemper, vil vi overveje i detaljer, så du en god idé om konsekvenserne af din beslutning.

De væsentligste fordele ved sterilisation for ejeren af en tæve

Selvfølgelig, hver kærlig ejer bekymringer om dit kæledyr og ønsker at samle alle oplysninger om den kommende operation. Dette er den rigtige tilgang, fordi vi er for dem, der har tæmmet en reaktion.

Således sterilisation af hunde, fordele og ulemper ved kirurgi. Selvfølgelig skal den første beslutning skal foretages af den behandlende læge på basis af undersøgelse af dyret og konklusionerne om status for hans helbred. Hvilke fordele kan identificeres, hvis en afgørelse til fordel for operationen?

Først forsvinder problemerne i forbindelse med hunde graviditet og efterfølgende fødsel. Og vigtigst af alt, vil ejeren ikke behøver at tænke hvad de skal gøre med uønsket afkom (i dagens realiteter er svært at sige, at der vil være mere human, - at ødelægge eller "give i gode hænder", fordømte mange til en hjemløs liv). Også vigtigt økonomisk aspekt. Operationen er ikke gratis, men det fjerner værten fra pleje af den gravide kvinde og forskellen på en tæve og hvalpe, der går meget dyrere.

dyrs adfærd

Gå på gaden er meget roligere, mænd mister interessen i steriliserede prøve, da hun stopper i varmen. Flere gange reducerer risikoen for brysttumorer. Dette er ikke kun et sundhedsmæssigt problem, kan du løse denne operation. I nogle tilfælde er det praktisk talt eliminerer risikoen for forskellige sygdomme i kønsorganer, herunder maligne tumorer. Dyrlægeklinikker i Moskva udføre denne operation på højeste niveau, uden risiko for komplikationer. Særligt effektivt det vil være, hvis du holder den til det første heat.

Et yderligere plus punkt er altid byboere. At avle hvalpe i en trange lejlighed - en meget vanskelig øvelse, men fordi mange nemt blive enige om, hvad der er meget bedre at undgå en sådan praksis, og den mest effektive måde er sterilisation af hunde. Prisen for denne operation er ikke så højt, det er helt i stand til at råd til en. Hertil kommer, at denne foranstaltning straks løse problemet med rengøring af en tæve i løbetid.

De væsentligste fordele for hundeejer sterilisation

Faktisk er det kun i forhold til branchen kan du anvende udtrykket "operation". Sterilisering af hunde kan ikke være hulrum, i tilfælde af mænd. I dette tilfælde er hele proceduren reduceret til fjernelse af testiklerne. Når færdig rehabiliteringsprocessen, dyret bliver mindre tilbøjelige til anfald af aggression, hvilket betyder, at det vil være mindre tilbøjelige til at kæmpe med naboerne og komme til skade. Kan ikke længere være bange for kønssygdom sarkom, som er seksuelt overført, og fører til dannelsen af tumor vækster.

Kastreret hanhund vil ikke køre væk fra hjemmet, drevet af instinkter, og ejeren vil ikke have at lede efter ham. Er ingen grund til at argumentere med naboerne, hunden efter sterilisering bliver rolig, hun hyler og desperat leder efter en partner, der ikke tisser i de forkerte steder, stort set ikke reagerer på passende slægtninge under gåture.

Samlet plus for hunde af begge køn: sterilisation med næsten 20% stigning i den forventede levetid for dit kæledyr. Og i nogle tilfælde er det konstaterer, at næsten ihjel en hund er legesyg og mobil. Hvis du ikke ønsker at engagere sig i professionel avl, giver 3-4 favorit ekstra leveår, fordi de ikke måle off så meget tid.

Sterilisering som en social nødvendighed

I dag er problemet med forladte og omstrejfende dyr er særligt akut. Shelters organiseret donationer af borgere, kan ikke acceptere alle kæledyr, der har brug for hjælp. Derfor dyr fortalere gennemføre tiltag af regional skala, fange omstrejfende hunde, sterilisering og podlechivaya dem, og derefter frigives tilbage. I nogle værfter sætte standen, og lokale beboere sammen for at brødføde deres indbyggere. Humane uanset om i dette tilfælde sterilisation af hunde? Fordele og ulemper er indlysende. Selvfølgelig betyder det ikke løser problemet, dyret forbliver på gaden, men det vil ikke være to gange om året for at bringe hvalpene, hvilket betyder, at befolkningen i omstrejfende dyr vil blive mindre, ikke mere.

Kontraindikationer til at gennemføre sterilisation

På trods af den tilsyneladende lethed ved denne procedure er en kirurgisk procedure, der fører til uoprettelige konsekvenser. Veterinære klinikker i Moskva tilbyder dig en komplet vifte af tjenester, lige fra første diagnose og test og slutter med postoperativ genoptræning. Hvis du slår til de professionelle, vil gendannelsesprocessen ske hurtigt nok efter indgrebet, men lægen skal advare dig om en række kontraindikationer.

På grund af karakteren af kroppen struktur har en race, som denne operation kan resultere i alvorlige komplikationer. Normalt omfatter mops og Bulldogs. Omhyggeligt vælge en erfaren kirurg, vil han være i stand til at fortælle dig i detaljer , hvad der er sterilisation af hunde. Prisen er i dette tilfælde ikke en garanti for, at du kan undgå komplikationer. Lægen bliver nødt til at vurdere den medicinske tilstand, overveje hjertekarsygdomme og nyresvigt derfor i fare i første række dyr ældre end 5 år.

Det anbefales ikke at udføre denne operation under graviditet og brunst, diegivende tæver. Skal være alvorlige tegn på, at lægen tog sterilisation under de beskrevne betingelser.

De største ulemper, bør vide om at elske ejer

Som med alle operationer, det har sine ulemper og sterilisation af hunde. Anmeldelser af mange ejere siger, at det mest ubehagelige konsekvens er urininkontinens. Faktisk sker det ganske ofte, og denne komplikation udvikler nogen tid efter operationen, så ved første øjekast, er det ikke forbundet med det. Faktisk er alt let forklares, hvis vi vender os til fysiologi. livmoder og æggestokke fjernet, der danner et hulrum, hvori blæren er flyttet fra bughulen. Som et resultat af at udvikle urinvejslidelser af varierende sværhedsgrad. Desuden bidrager til udviklingen af komplikationer og hormonelle forandringer. Men for det meste dette er sandt for hunde af store racer, der vejer mere end 30 kg. Hormonelle forandringer, til gengæld fører til udvikling af fedme, så nu er vi nødt til at være særlig omhyggelig med at følge den kost af dit kæledyr.

I sig selv operationen - en risikofaktor. Sømmen i hunden efter sterilisering kan gnave og bryde op, er der en risiko for blødning og infektion, inflammation, såvel som dannelsen af en brok. Vi må ikke glemme, at sterilisationen udføres under generel anæstesi, hvilket lægge pres på kroppen af dit kæledyr. Især i fare hjerte. Endelig er der hund undervisere beviser for, at betingede reflekser steriliserede hunde produceres lidt dårligere, hvilket betyder, at du skal overveje, når du laver hund sterilisation.

Kirurgisk sterilisering af kvinder oftere end minimal risiko for sundheden og ikke er forsynet med yderligere komplikationer. Men for mænd denne operation altid fører til forstyrrelser i sundhedssektoren af hunden, uanset alder, hvor operationen er færdig.

Den optimale alder

Til medicinske grunde denne operation kan ske i hele dyrets levetid. Men når det kommer til forebyggelse og graviditet sygdom, samt korrektion af adfærd, bliver det klart, at det er bedre at udsætte de unge hunde. Og her forskellige meninger. De dyrlæger mener, at optimalt gøre sine hvalpe 2 måneder gamle. Andre hævder, at PET i dette tilfælde er aftagende vækst kan halte i væksten og indlæringsvanskeligheder. Det vurderes derfor, at den bedste måde at forberede sig til drift dyret, som var 12 måneder. I denne alder er det bedst at være steriliserede hunde. Alder på et år er normalt præget af den første varme, lige efter sine afslutninger er det muligt at gå til dyrlægen.

postoperativt

Vi har allerede været inde på emnet driftsomkostninger. De klinikker i Moskva du give for det fra 1000 til 2000 rubler, hvilket ikke er så dyrt, når man tænker alle de fordele, som giver sterilisation af hunde. Pet Care efter operationen ret besværligt, bliver nødt til at være tålmodig. Du er nødt til at gøre hver dag forbindinger, overvåge status af dyret. Hvis du bemærker en ubehagelig lugt eller byld under bandagen, det er en anledning til at gå til lægen med det samme. Animal første par dage kan være træg, men hvis kæledyr er helt nægtede at spise, det er også et advarselssignal.

Som hundens tilstand er normaliseret, er det tid til at vende tilbage til et normalt liv. Så igen, er du nødt til at gå en masse og være sikker på at spise rigtigt. Bedst af alt basisfødevarer efter operationen at gøre ris, hvidt kød og fisk. Suturer er normalt fjernes 10-12 dage efter operationen. På dette tidspunkt er det tilladt lidt motion. Så liv kommer gradvist til det normale.

Hvad skal man passe på

Selv professionel læge kan ikke altid give alle detaljer, så meget ofte, men komplikationer stadig forekomme. Hvad skal der advares efter sterilisation af hunde blev udført? Oestrus - er nonsens til sterile hunner, men sådanne fænomener forekommer. Dette antyder, at operationen blev udført med flere overtrædelser. Abdominal ultralyd er nødvendigt for at kunne drage konklusioner om kæledyrs tilstand og behovet for yderligere behandling. Nogle gange er der et andet fænomen: et sterilt tæve fortsat at strikke. Det taler også for inkompetence af læge, der udførte operationen. Så før du betro liv og sundhed dit kæledyr læger, indsamle anmeldelser af læger og klinikker, afveje fordele og ulemper, og først derefter drage konklusioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.