ForretningLandbrug

Isabella farve af hesten er sjældne

Hvor almindeligt er isabella farve af hesten? Prisen for heste sådan "farve" er høj (ca. 350-480 tusind. Gnid. Per voksen hest med stamtavle) derfor dyr farves derfor ret sjældne. Faktisk ved første blik på hesten giver indtryk af noget fantastisk, uanset race, fordi denne farve kan være en stor hulning og elegante araberheste.

Isabella farve af hesten vises på grundlag af genetisk skovsyre eller får trop. Om hvad der præcist gen er hvide, smuk, kan identificeres ved det faktum, hvilken farve var hendes forfædre, efterkommere og ofte, fordi ikke alle isabella hest føl bringer er hans kulør. Oftest denne ædle dyr exterior opnået fra to eller et par bukkeskinds Solovykh forældre, der hver bærer det ønskede gen. Føl er født med lyse øjne og lyst hår, hvor der er hvide aftegninger, pezhiny. Efter molting unge heste vil få deres sande farver, og det er forskellen mellem dem og komplette albinoer, som fortsat sne-hvid.

Isabella farve af hesten tyder på, at dyret har kroppen med uld pink og mælkehvid, hvilket afspejler godt de omgivende nuancer. dvs. overskyet dag hest er grålige toner, og ved solnedgang kan hældes eksotisk orange. Halen og manken typisk samme farve som huset, men kan være lidt mørkere eller lysere. Racen standard tillader benene i carpal fælles område (over og under) er lidt mørkere. Nogle gange fundet heste kedelig "bælte" langs højderyggen, der angiver den "vilde" typen.

Isabella farve af hesten har øjne helt eksotisk nuance. I stedet for den standard hassel, kan iris males i grøn eller blå farve, som ser særligt imponerende på baggrund lys uld. Husdyr er et eksempel på denne farve albinotizma ufuldstændig. De har lyserøde hud, ligesom albino, men malede iris, mens hesten hvidt jakkesæt har mørk hud og fuld albinoer - røde øjne forårsaget af nul-pigmenter.

Isabella farve af hesten fik sit navn formodes at være fra dronning Isabella skjorte, der var iført en kronede hoveder uden at tage en lang tid under løfter. Heste med pelsfarven ser meget rige, der tiltrækker ham ekstra opmærksom på de konkurrencer og events. livet er imidlertid luksuriøse stalde denne farve anses for uønsket, fordi det antages, at de delvise albinoer er mere sårbare over for det ydre miljø på grund af det faktum, at manglen på en række pigmenter.

Isabella farve af hesten, som billedet viser, hvor smukt kan være en hest, indtil for nylig, havde en masse fjender. Pet ejere ofte nægtet at registrere deres kæledyr i stambøger, netop på grund af den sjældne farve. Men i de senere år har situationen ændret sig, og i USA, for eksempel, begyndte at holde isabella stamtavle heste blandt kvorethosov og i Palomino ejerforening.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.