ForretningLandbrug

Landbrug Italien - særegenheder og detaljerne

Den første have i Europa - så ofte omtalt som Italien. Landet leverer verden en lang række haven grøntsager, citrusfrugter, druer og oliven. På trods af den rigdom af jord ressourcer og gunstige naturlige betingelser for landbruget i Italien - den mest tilbagestående sektor i landet.

Italiens økonomi

Italien, landbrug og industri er meget afhængig af eksterne energikilder, det er præget af betydelige forskelle i lønsomhed og specialisering af regionerne. En meget rig nord konfronterer fattig landbrugs syd. Den vigtigste form for økonomi - lille privat virksomhed med aktiv deltagelse af offentlig regulering. På trods af en række økonomiske kriser, dets BNP per capita er på niveau med de satser i Frankrig og Storbritannien.

Den globale struktur af eksporten Italien - en af de førende leverandører af biler, traktorer, motorcykler og cykler, industrielt udstyr. Kemiske industri eksporterede plast og tekstilfibre. Betydelig andel af økonomien i Italien har modebranchen. Landet har gjort en masse tøj og sko. Indtægter fra turisme formular mere end 1/3 af landets BNP.

Landbrug Italien giver verden en høj kvalitet olivenolie, vin, frugt, pasta og ost.

Karakteristik af landbrug Italien

Landet er præget af en yderst produktiv landbrugssektor. En sådan specialisering af landbruget i Italien skyldes gunstige naturlige forhold, der tillader kultur til at vokse her tempereret klima og subtropiske planter. Den vigtigste flod i intensitet bruges til vanding.

I foden af Alperne, det slog sig ned en masse enge anvendes til græsning.

Landbrug Italien har følgende struktur:

  • afgrøde - dyrehold, grøntsager og kartofler voksende, havebrug og vindyrkning, blomsterdyrkning,
  • Husdyr - Kvæg, får, svin.

Specialisering af landbrugssektoren

Befolkningen er forsynet med fødevarer af egen produktion med 75%, de resterende 25% er dækket af import fra europæiske nabolande. Landbrug Italien er repræsenteret hovedsageligt af små gårde, den gennemsnitlige gulvareal på 7 ha. Her arbejder i alt 6% af befolkningen. Italien årligt forsyner markedet med 6 millioner tons frugt, 14 millioner tons grøntsager, er samling tobak som nummer 1 i Europa.

Blandt landbrugsjord Italien agerjord indtager 35%, enge og græsgange - 19-20%, olivenlunde, frugtplantager og vinmarker - 11%.

På den nordlige er Po-sletten lavlandet. Her er koncentreret den frugtbare jord til at dyrke sukkerroer, sojabønner, korn, majs og ris. På ris giver Italien er på andenpladsen i verden efter Kina. Farm i denne del af landet har kapitalistiske adskiller intens måde planteavl, udbredt brug af lejet arbejdskraft.

Landbrug i det sydlige Italien er hovedsageligt repræsenteret af små private bedrifter specialiseret i dyrkning af citrusfrugter - appelsiner, mandariner og citroner. Der er voksende granatæbler, oliven og oliven. På grund af det bjergrige terræn er mere almindeligt anvendt manuel arbejdskraft.

Druerne dyrkes overalt i Italien. Næsten hele afgrøden forarbejdes til vin.

Takket være det subtropiske klima og den udbredte dyrkning af grøntsager i drivhuse Italien leverer planteproduktion på verdensmarkedet tidligere end andre lande.

Den animalske produktion i landet er dårligt udviklet. Dybest set, er de engageret i små private iværksættere, at antallet af dyr på hver bedrift sparsomme.

Græsning udføres generelt i alpine enge. For foder dyrkes inden for bælgplanter og industriafgrøder.

Årsagerne til underudvikling og udviklingsperspektiver

Italien - et medlem af "fælles marked" i Europa på traktater relationer. Dette reducerer styrken af det lokale landbrug. Bortset jord naturligt fører til et fald i produktionsmængden. I Italien steg importen af EU-lande hvede, rug, kød, mejeriprodukter og æg, som konkurrerer med lokale produkter.

Landbrug Italien traditionelt har specialiseret sig i dyrkning af citrusfrugter, Middelhavet frugter og grøntsager. Men i forbindelse med den "fælles marked" land lykkedes knap nok til at forsvare føringen i branchen. Tabet af mesterskabet i denne sektor ville kun ikke ført til en krise i landbruget, men også ramt den italienske økonomi som helhed.

Landet er bjergrigt og kuperet terræn. Dette gør det umuligt at bruge i mange områder af teknologi, så bruge ineffektiv og kostbar manuel arbejdskraft.

Staten ser vejen ud Effektiv udvikling af landbrugssektoren for at øge de gårde og overgangen til en kapitalistisk form for ledelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.