ForretningIndustri

Sovjetiske ingeniør Grabin Basil Gavrilovic: biografi og foto

Land har altid været berømte russiske håndværkere inden for forskellige områder af menneskelivet. En af disse eksperter, der kommer fra en simpel familie, navngive Grabin Basil Gavrilovic. Den skæbne liv og de omskiftelser af den legendariske designer og vil blive drøftet i denne artikel.

fødsel

Grabin Basil Gavrilovic, hvis familie boede meget dårligt, blev født i Kuban-regionen, i landsbyen kaldet Staronizhesteblievskoy. Det skete den 29. december 1899. Nationalitet - russisk. Far til fremtidens designer tjente som skytte i artilleri og håndværkere arbejdede. Familien havde 10 børn. Han har arbejdet Riveter, klejnsmed, der arbejder på møllen, på posthuset. Derudover blev yderligere vanskeligheder kommer de lokale forhold, fordi Kuban - Cossack region, og arvelige kosakker altid har haft deres egne traditioner, der ikke er forfremmet gode relationer med de andre indbyggere i regionen, der ikke er indfødte i denne militære familie. Livet var hårdt i materielle vilkår, og derfor Basil Gavrilovic i 11 år blev tvunget til at starte sin karriere.

Adgang til hæren

I juli 1920 Grabin Basil Gavrilovic meldte sig frivilligt til den røde hær. Han blev indskrevet i Krasnodar kommando kurser i departementet artilleri. I løbet af uddannelse den unge soldat var medlem af den sammensatte bataljon og kæmpede mod den hvide Guard hær af Wrangel. I 1921 blev Grabin medlem af RCP (B).

Fortsættelsen af militær karriere

Når i 1921, blev der kurser afsluttet, blev Basil Gavrilovic sendt til militær skole kystlinje og tungt artilleri, som var udstationeret i Petrograd. Skolen officer dimitterede i 1923, hvorefter han blev sendt til de kampenheder af arbejdernes og bøndernes 'Røde Hær som luftfartøjschef på en artilleri deling. Også tjente som chef kommunikation division.

I 1924 udnævnte Grabin kommandør selvfølgelig artilleri skole i Leningrad. Et år senere, han indskrevet i Akademiet. Feliksa Dzerzhinskogo, hvis kandidater bliver officerer og ansatte i tekniske afdelinger. Uddannelse, blev vores helt afholdt under vejledning af sådanne fremtrædende forskere som Helvius, Rdultovsky, Durlyahov.

I 1930 lykkedes Grabin Basil Gavrilovic uddannet fra Akademiet og modtog en ingeniøruddannelse, inden de blev fordelt i tegnestue i virksomheden "Red Putilovets", som ligger i Leningrad.

I 1931, vores helt bliver en konstruktør bureau №2 pistol-foreningen af det arsenal af USSR Folkekommissariatet for landets industri. I samme år var der en fusion af de to bureauer og blev skabt et fælles design forening.

I 1932, ingeniør Vasily Grabin bliver den første stedfortrædende leder af statens Design Office under nummer 38, som er - den eneste i landet - er engageret i udvikling og modernisering af artilleri og systemer. Men denne organisation har eksisteret i meget kort tid, og allerede i 1933 blev likvideret efter ordre fra hærchef bevæbning Tukhachevskij, der begunstigede de såkaldte dinamoreaktivny kanoner, rekylfri henvist mere.

Ved roret

I slutningen af 1933, ingeniør Grabin Basil Gavrilovic sendt til fabrikken til produktion af artilleri i byen Gorky, hvor han blev leder af designbureau af selskabet. Det er under streng kommando af Grabin snesevis af en bred vifte af værktøjer er blevet skabt, der er absolut på ingen måde ringere end deres vestlige modstykker. Sådan finder historikere og specialister i armene, den eneste retning af teknisk udstyr, hvor Sovjetunionen altid har overhalet Tyskland, var det artilleri.

Basil Gavrilovic var den første person i verden, der formåede at kombinere udvikling, design og fremstilling af nye kanoner, hvilket gjorde det muligt i en kort periode at mestre oprettelsen af nye værktøjer til hærenheder.

særlige kendetegn

Grabin Basil Gavrilovic, hvis biografi er omtalt i denne artikel, gik over i historien også takket være det faktum, at begyndte at anvende en forening af alle enheder og dele af kanoner, har reduceret det maksimale antal af dem, at indføre princippet om lige stærke. Alt sammen er det muligt at reducere tidslinje artilleri designe produkter med 30 måneder til 3. Derudover betydeligt reduceret udgifterne til værktøj og masseproduktion gjorde det muligt at modstå den fascistiske stormløb af hele perioden for den store patriotiske krig.

August 1, 1940 ingeniøren fik rang af generalmajor tekniske kræfter i USSR, og november 20, 1942 - forfremmet til generalløjtnant.

Aktiviteter under Anden Verdenskrig

I efteråret 1942 Grabin Basil Gavrilovic førte den centrale Artillery Design Bureau, som ligger i nærheden af Moskva togstation "Podlipki". Om tilrettelæggelse af landet ledelse har ansvaret for at skabe nye projekter i artilleri kanoner. Af de 140.000 pistoler, der blev brugt af vores forfædre på slagmarken med nazisterne, havde mere end 90 000 er skabt på virksomheden, som førte den chefdesigner Grabin. I dette tilfælde har yderligere 30 000 eksemplarer er foretaget på projekterne, forfatter til som var den berømte ingeniør.

Livet i fred

I 1946 udnævnte Grabin lederen af det centrale Forskningsinstitut for artilleri. Og i 1955 blev et ambitiøst mål sat foran denne institution - for at skabe en atomreaktor. På grund af dette, Basil Gavrilovic er allerede i status af leder af afdelingen og forsøger på alle måder at forsvare det er en opgave for den artilleri retning. Som et resultat, i 1956 Forsvarsministeriet af USSR, blev det besluttet om etablering af den centrale Forskningsinstitut for nummer 58. Det siger sig selv, at Grabin blev dens administrerende direktør. Under hans kommando holdt pistol systemudvikling af taktiske destination som "jord-jord" og "jord-til-luft".

solnedgang karriere

Sommeren 1959, er CRI-58 absorberet KB Korolev. Således blev det ødelagt de vigtigste arkiver dokumenter og prøver af våben, hvoraf mange findes i et eksemplar. Det skete på grund af det faktum, at lederen af Nikita Khrushchev, landet på vej til at styrke missil tropper i Unionen, og artilleri han betragtede et levn fra fortiden. Grabin som han blev medlem af den rådgivende gruppe af Forsvarsministeriet, og i 1960 trådte tilbage.

undervisning sti

I samme 1960 Grabin Basil Gavrilovic, et foto af som følger nedenfor, blev leder af afdelingen MVTU. Bauman. Samtidig belært han på artilleri og skabte en ungdom tegnestue blandt universitetsstuderende.

Det er værd at bemærke, at den legendariske skaber af kanonerne var en læge og bar titlen professor. Han fungerede også to gange til Øverste Sovjet i USSR. Jeg havde awards:

  • Fire leninordenen.
  • Kendelse afsagt af Oktoberrevolutionen.
  • Orden Red Banner.
  • Bekendtgørelse af Suvorov to grader.
  • Fire-tid vinder af Stalin-prisen.

Desuden skrev han en bog med titlen "Victory Weapon", som blev udgivet i den fulde version først ved udgangen af 1980. I øvrigt blev bogen ikke offentliggjort i lang tid kun fordi Basil Gavrilovic når livet var i unåde hos folkekommissæren af våben Ustinov, der ikke kunne lide, at en talentfuld ingeniør havde ret til at kommunikere direkte med de vigtigste leder af landet var under hans protektorat. Stalins protektion af designeren er fastsat, at sidstnævnte var i stand til at formulere deres tanker og ideer, og altid stædigt forsvarede sin position under diskussionen af vigtige offentlige spørgsmål.

Grabin Basil Gavrilovic, hvis børn ikke gå i hans fodspor, var gift to gange, og hans anden kone levede i 32 år.

Talentfulde designer døde Den 18. april 1980 Moskva. Hans lig blev engageret i jorden i Novodevitjekirkegården. Graven er placeret på stedet på No. 9.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.