Mad og drikkevarerOpskrifter

Røræg med ost. Enkel fad på en ny måde

Denne ret er den mest enkle. Måske kan han lave mad selv et barn. Det kaldes også et fad bachelorer. Denne spejlæg. På trods af enkelheden i denne kulinariske skabelse kan præsenteres i et helt nyt lys. Det kan fremstilles i forskellige udførelsesformer, afhængigt af de anvendte produkter. Men de vigtigste komponenter i retterne er selvfølgelig æg.

Tag et par originale retter. Scrambled rumænsk meget usædvanligt og velsmagende. Tag gryden er ikke særlig høj, og hæld det i vand. Sæt beholderen på ilden og vent koger. , Need meget friske æg til at lave mad denne skål. Tilsætning til vand en spiseskefuld eddike til blommen og hvide blev fordelt ensartet.

Når vandet begynder at koge, reducere ilden lidt. Æg bryde ind en skål én efter én og sende det i kogende vand. Vi forlader dem til at lave mad i en overdækket gryde, ca 3 minutter. I løbet af denne tid proteinet kogte grundigt, og blommen forbliver flydende indeni.

Vi får æg fra vandet til fadet. Smelt smørret og hæld dem æg. Drys med krydderurter eller ost.

Røræg med ost kan se så stor, som vil pynte ethvert bord. Men det er ikke kun smukke, men også lækker. Løg skæres i tern og steges i en gryde.

Samtidig med denne blanshiruem tomater, hvilket frigør dem fra huden. Vi skær dem i tern og tilsæt til stegepande til løgene.

I en separat skål, slå æggene og kombinere dem med den hakkede ost. Når tomaterne Svits eller endda slukker, drys dem med salt og peber. Hæld derefter i gryden æg og ost. Fadet er ikke nødvendigt at røre på sig. Når æg og ost er klar, den øverste sypem hakkede krydderurter. Sluk for varmen og dække med pan låg. Efter 10 minutter, der tjener på bordet.

En anden oprindelige parabol er stegt med løg og sur mælk ost. At forberede det, må vi tage de 5 æg, 100 g surmælksost, 50 gram valnødder, 2 løg, 2 fed hvidløg, koriander og mynte, smør møtrik eller enhver anden.

For at starte ren løg og skær fint og steg det i en gryde med olie. Surmælksost skæres i tern og tilsæt til samme. Separat, i en skål bryde æggene og pisk dem let. Når osten er lidt brunet, hæld dem i gryden. Røræg med ost kogt i 2 minutter. I mellemtiden, hakkekød hvidløg, urter og nødder. Denne blanding ind i æggene. Fadet er klar. Det kan serveres med nogen sauce eller adzhika baseret på tomat eller tomater.

Røræg med ost forberedes hurtigt og nemt. Dette er en stor skål til morgenmad, en let og nærende på samme tid. Du kan tilføje alle ingredienser i det. For eksempel stege hakkede løg, tomater, peberfrugter og fylde dem med pisket æg. Drys med hakkede krydderurter. Som en ekstra ingrediens kan bruges pølse eller pølse. Denne ret har ikke en bestemt opskrift, der skal følges. Alle komponenter er stegt ad gangen og til sidst er fyldt med æg. Meget simpelt, men hvad et resultat!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.