HjemlighedVærktøj og udstyr

"Relight" - fastbrændselskedel: anmeldelser, beskrivelser, specifikationer og anmeldelser

Piller har længe været anvendt i Europa. For nylig har denne type brændstof blevet populært selv i Rusland. Selv i dag, kan du købe udstyr, der arbejder effektivt på denne type brændstof. Hans, ved den måde, er det muligt at erstatte træ.

En række indenlandske producenter begyndte at producere udstyr, der virker ved at brænde træpiller. Som en af dem er et selskab "Obschemash", der har iværksat en enhed mærket "relight". Kedlen af brandet arbejder ikke kun på pillen granulat, men også på træet.

Oversigt over de vigtigste aggregater i størrelser af fastbrændselskedler

"Peresvet" repræsenterer en pit kedel grund af det faste brændstof. I linjen der er modifikationer, som hver har fire størrelser. Hvis før du udstyr mærket "relight T", enheden er en stål fastbrændselskedel, der kan arbejde ikke kun på briketterne, men også på træet.

Hvis vi taler om "relight M", er enheden den samme enhed, der er blevet nævnt ovenfor, men det er suppleret med pillen udstyr. Denne kedel kan operere på konventionelt træ og pellet. "Relight MA" - er en alsidig varmeanlæg, som er forsynet med et modul til fjernbetjeningen. Således vil forbrugeren kunne skifte mellem tilstande.

Beskrivelse single-loop kedel mærke "relight"

"Relight" - kedlen, som præsenteres til salg i omfatte en fælles kredsløb variant. Hvis du sammenligner det med enheder fra andre producenter, vil det være lidt anderledes. Som de vigtigste komponenter er:

  • askeskuffe;
  • vandkappe;
  • brændkammer.

Frontpanelet har en dør til rengøring og læsning. Den nederste del indeholder huller til fastsættelse pelleten brænder. På den side overflader har bygget forbindelser til at forbinde returnering og forsyningsledningen. På samme sted giver det til en knop, der bestemmer positionen af varmeveksleren flap. Der er også design dæmper installeret på et rør til optagelse af sekundær luft. På toppen er stikkontakter til tyagoregulyatora og termometer. På bagsiden af røgrør og placeret justering håndtagsåbning.

"Relight" - kedel, som kan arbejde på pillen. Hvis du planlægger at bruge det dem, skal den side af enheden skal installeres for at styre tragten og sneglen enhed til levering af træpiller i brænderen.

Tekniske specifikationer for mærket af kedlen "relight MA"

Denne enhed præsenteres til salg i 4 størrelser, blandt dem:

  • 10 M;
  • 16 M;
  • 20 M;
  • 30 M.

For første tre magt lig med antallet Channel, mens der i sidstnævnte tilfælde er det 32 kW. Effektiviteten varierer fra 71 til 92%. Varmeveksleren 55 er placeret, 58, 65 og 85 liter vand for hver størrelse hhv.

"Peresvet" - en kedel, som kan holde træ af forskellige størrelser, vil deres længde afhænger af størrelsen. Følgelig til den ovennævnte rækkefølge af en længde svarende til 300, 360, 380 og 420 mm. Skorsten diameter varierer fra 150 til 200 mm, og prisen for den mindste model er lig med 127 900 rubler, mens den største - 162 900.

Positiv feedback på kedlen brand "Relight"

Kedel "Relight", anmeldelser, som du bør læse, inden de køber produkter på hjemmemarkedet der er en ganske lang tid. Ifølge køberne, i dette udstyr en høj kvalitet isolering krop, så en temperatur nær rummet kan opretholdes uden problemer. Varme forbliver således i kedlen og automatiseret effektivt til varmesystemet.

Forbrugerne som den om varmeveksleren design kan opnå høj effektivitet, som er 70%, når man arbejder med træ og 90% - når den er tilsluttet til en pellet udstyr.

Fra dysen af brænderen, kan i udtalelsen fra ejerne af fast ejendom, der er i den beskrevne udstyr være relativt nemt at fjerne kage aske, fordi producenten har indført et system med rengøring med trykluft. Ikke også at nævne muligheden af udstyret til det langsigtede arbejde på den samme fane af brænde, der er meget højere i sammenligning med lignende modeller af hjemmemarkedet.

Hvorfor ellers skulle vælge kedlen "Relight"

Fast "relight" kedel kan styres ved et mekanisk system, der regulerer temperaturen når udstyret arbejder med træ. Hvis der anvendes pillerne, er det muligt at styre temperaturen ved hjælp af elektroniske automatisk system.

Nogle af de parametre, brugeren har mulighed for at fjernstyres ved at installere et særligt modul. Således vil du være i stand til at køre på og slukke for udstyret at være på en vis afstand. Det er meget praktisk, hvis du er væk fra hjemmet ganske ofte.

Beskrivelse fastbrændselskedel "Peresvet 20 T"

Denne TT kedel "relight" vil koste 72.900 rubler. Udstyr er en indretning af den nedre forbrænding hvor briketter spaltes og på risten, mens afterburned gasser i det sekundære forbrændingskammer. På én fane brændstof er i stand til at betjene op til 6 timer.

Væggene i varmeveksleren er fremstillet af 3 mm stål og en ydre kappe fremstillet af stålplader. Under dem er 50 mm isolationslag, som kan forbedre effektiviteten og tilvejebringer en temperatur på ydervæggene tæt på stuetemperatur. Denne tunge kedel "Peresvet", der vejer 380 kg, har en forbindelse til opvarmning.

Vigtigste karakteristika "Peresvet 20 M" pellet kedel

Denne pellet kedel "Peresvet" kan opvarme området til 200 m2. Brænderen af sintret aske renses automatisk, kræver en række fra timer til dage. opretholdelse af den forudbestemte temperatur Systemet er automatiseret, er der en flamme tænding styresystem og brænderen overløb.

justerbar effektområde varierer fra 4 til 20 kW, driftstryk vandet i kedlen bør ikke overstige 0,15 MPa. Kedel vægt er 380 kg og dets dimensioner er 1169x516x1155 mm.

Tekniske specifikationer af modellen

Den højeste kapacitet af udstyret er 20 kW, det opvarmede areal er 200 m2. Designet er ikke noget system for automatisk vejr, samt reservoiret brændstof. Made enhed i Rusland, det giver producenten garanti i 3 år. Før du køber, bør du være opmærksom på, at enheden ikke har et system af selvrensende brænder og varmeveksler, samt askeudtag. Boiler styring via internettet, kan du ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.