ComputereSoftware

TrustedInstaller Windows 7 - hvad er det? Hvordan sletter jeg beskyttede filer TrustedInstaller

Med udgivelsen af den syvende version af Windows helt alle brugere har stødt på et problem, når systemet ikke tillader at redigere, se eller udføre andre handlinger med filer og mapper, rapportering, det tager at få tilladelse fra TrustedInstaller Windows 7. Hvilken form for service er, hvordan man deaktivere den og manipulere de beskyttede filer, se nedenfor. Lad os komme i gang.

TrustedInstaller Windows 7 - hvad er det?

Komponent selv først dukkede op i Windows 7, og derefter overflyttet i den ottende, og den tiende ændring, derfor de foreslåede løsninger kan lige så anvendes på dem. Men først har vi fokus på tjenesten selv TrustedInstaller. Hvad er det? I den simpleste forstand TrustedInstaller - en virtuel bruger, der "fjerner" rettighederne fra almindelige brugere og administratorer til uberettiget indblanding i strukturen af systemfiler, hvilket forhindrer utilsigtet eller forsætlig producere ændringer, der påvirker stabiliteten af OS.

Tjenesten fungerer på grundlag af teknologi WRP (Windows Resource Protection), beskytte systemet mapper, DACL'er og mapper ACL, nøgler i registreringsdatabasen og tilknyttede filer fra omfortrådning selv på det niveau, som brugeren har administratorrettigheder.

Det er derfor, når de forsøger at få adgang til, og der er en advarsel om, at filen eller mappen er reserveret TrustedInstaller. Hvad det er, er det ikke svært at forstå, hvis vi vender os til de sikkerhedspolitikker. Groft sagt er det en del af operativsystemet til selvforsvar, som er en proaktiv måde for at bevare ydeevnen, når du forsøger at intervention. Men på trods af alle de begrænsninger, kan arbejde omkring denne lås være ganske enkel. Mere om det senere.

Hvorfor tjeneste bruger for meget system ressourcer?

Mange brugere klager over, at TrustedInstaller tjeneste processor vil skibet i utrolig grad, hvilket gør det vanskeligt for udførelsen af brugernes processer.

Ja, ja, kan observeres belastningen på systemressourcerne for den aktive TrustedInstaller proces. Som regel er disse to situationer: Windows Update og virusinfektion.

Hvis brugeren er i "Task Manager" ser TrustedInstaller sende processoren for meget, bør først forsøge at fuldføre denne proces, og derefter foretage en dyb scanning af dit system for virus, malware og andre trusler. For at gøre dette, er det bedst ikke at bruge anti-virus installeret på dit system pakke, som en uafhængig bærbare hjælpeprogrammer som Dr. Web Cure det! eller Virus Removal Tool «Kaspersky Lab».

Den optimale løsning ville blive kontrolleret ved hjælp diskværktøjer Rescue Disk, som har deres egen grafiske brugerflade, og downloads af valideringen modulet er lavet før starten af operativsystemet.

I det andet tilfælde, for at undgå øget belastning på systemets ressourcer, du kan simpelthen deaktivere den automatiske opdatering systemet "Opdater". Som det er relevant, bestemme selv.

Beliggenhed komponent

Nu ser på software komponent selve TrustedInstaller. Hvor er tjenesten? Standarden layout - Windows-system mappen, som har et katalog over servicering.

TrustedInstaller.exe ligger der er en eksekverbar fil og komponent-tjenester Windows Installer (installatør moduler). Ofte kører den manuelt, ændre eller gøre ham nogen anden handling vil ikke fungere. Det har beskyttelse mod sletning og substitution.

TrustedInstaller: hvordan man deaktiverer en tjeneste?

Nu direkte om, hvordan du deaktiverer denne komponent. Vi formoder, at brugeren forstår konsekvenserne af deaktivering TrustedInstaller tjeneste. Hvordan deaktiverer jeg det? Hele processen kan koges ned til, at få alt til rådighed i systemet rettigheder til at ændre filer og mapper.

Så, vælge den fil, skal du højreklikke kalde genvejsmenuen og gå til den linje af ejendomme, hvor et nyt vindue på fanen Sikkerhed, klik på knappen "Avanceret".

I det næste vindue, skal du bruge de avancerede indstillinger, og gå til fanen Ejer, hvor ændringer i arealanvendelse med TrustedInstaller på administratorens gruppe. Vi bekræfte ændringerne ved at trykke på «OK» knappen. I pop op-meddelelse gør det samme.

Dette er kun halvdelen af kampen til deaktivering TrustedInstaller. Sådan deaktiveres en tjeneste til en bestemt fil helt, vil det være klart i den næste fase. For at gøre dette, gå tilbage til fanen vinduet egenskaber og sikkerhed, skal du vælge gruppen Administratorer, klik på knappen "Change".

I tilladelserne kasse stemplet flueben på alle punkter til stede i listen, og bekræft ændringen. Alle nødvendige rettigheder opnået. I overensstemmelse hermed efter at du kan slette en fil, flytte, kopiere eller ændre dens indhold.

Hvor hensigtsmæssigt off?

Endelig er en anden vigtig pointe, der er forbundet med den service TrustedInstaller Windows 7. Hvad er det, er det klart, hvordan man deaktiverer en komponent - også. Naturligvis opstår spørgsmålet: er det værd at gøre?

I det store og brugeren, som aldrig refererer til de systemfiler, sådan procedure tager og giver ingen mening. I bedste fald kan du kun deaktivere den automatiske opdatering system til at TrustedInstaller ikke skib ressourcer.

Men forståelse TrustedInstaller Windows modul specificitet 7. Men når installeret på computeren-specifikke software, der skal have adgang til at ændre systemfiler og konfiguration, og så kommer hvad er det? Tillad systemet, uden at indhente de rettigheder, som programmet simpelthen ikke virker.

i stedet udfald

Endelig skal det bemærkes, at komponenten i sig selv er normalt TrustedInstaller bruger filer eller programmer ikke blokere. Hovedformålet - beskyttelse af systemkomponenter. Så meget mening på ingen deaktivering proces. Men belastningen på systemet er kort (kun under installationen af pakken system opdateringer). I de fleste tilfælde vil det tage et maksimum på 5-10 minutter, afhængigt af konfigurationen og forbindelseshastigheden til internettet. Så du kan udholde.

Med hensyn til de tilladelser for installerede software, skal du være yderst forsigtig og ved præcis, hvad der er den indrømmelse af rettigheder til at udføre enhver handling med systemfilerne vil ikke forårsage nogen skade. Blandt andet virus, der påvirker netop denne komponent, er det meget ofte forklædt som den oprindelige tjeneste, og selv har det samme navn med det i processen træ, der vises i "Task Manager". Men at definere den virale proces kan være ganske elementært for der er ingen beskrivelse eller udgiver signatur, især hvis der er flere. Men det er meget sjældent. Givet en tilstrækkelig stærk anti-virus software på den inficerede indgang kan ikke være bange. Ja, og komponenten har en tilstrækkelig stærk forsvar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.