Kunst og underholdningFilm

God russisk melodrama 2013

Hvad er Rusland berømt for? Nationale symboler: en nestende dukke, en bjørn og vodka. Også vores store hjemland er kendt for udlændinge som et ubegrænset skovområde, omgivet af landsbyer. Her på sådanne strækninger og udfoldes virkningen af romaner af russiske klassikere: Turgenev, Tolstoy, Gorky. De dramaer, der forekommer i værker af forfattere fra tidligere århundreder, har på ingen måde mistet relevans for denne dag. Men nu fortæller romanerne om tragisk og uberettiget kærlighed ikke, men de fjerner.

En god russisk melodrama bør bestå af flere hovedpunkter. Så er tilstedeværelsen af skuespillere obligatorisk: en naiv provinslig pige, en stolt og modig ung mand, en ond og bitchy mor (moster, bedstemor). Alle andre ansigter er sekundære. Endvidere vil ingen god russisk melodrama være rigtig interessant, medmindre den indeholder en scene med en af helternes tragiske død. Talrige seere er interesserede i at se scenerne af jalousi, skændsler og farvel til elskere, uafbrudt følelser. Det er derfor, regissørerne desperat forsøger at gøre deres gode russiske melodrama blevet en reel blockbuster i stil med Quentin Tarantino.

På trods af den russiske seers ret skeptiske holdning til filmene fra den indenlandske produktion, er der fra tid til anden film, der virkelig er værd at være opmærksomme på. Forme listen over "Best Melodrama (Russian) 2013", er det værd at bemærke sådanne film som "Giv mig lidt varme", "Lucky", "Test for Love" og andre. Sådanne kunstnere som Natalia Rudova, Anton Makarsky, Olga Arntgolts, Anatoly Rudenko er berømte for deres værker i dramaens genre.

En god russisk melodrama er genren, der en gang dukkede op i skuespilleren, han forbliver i sin rolle i lang tid. Nogle af skuespillerne specialiserer sig udelukkende i tv dramaer og multi-serie film. En film skabt til dem, der ønsker at slappe af på en hverdag aften, glemme ståhej og deres problemer, indebærer et simpelt plot, smukke helte og en overflod af kærlighedslinjer.

En af de foretrukne melodramaer (offentliggjort for nylig) husmødre og pensionister er "Angel in the Heart". Mini-seriens plot finder sted i en lille by ved kysten. Ironisk nok møder en mand, der er forelsket i en smuk klassekammerat i ungdommen, sin datter tyve år senere og bliver den vigtigste person i hendes liv. Kriminalhistorie, der udfolder sig blandt kærlighedsforhold, tilføjer et plot af skarpheden. Behagelige eksternt og talentfulde skuespillere skal se film om aftenen for en kop kaffe.

De bedste melodramer (russisk), hvis liste kan genopfyldes med en misundelsesværdig regelmæssighed, fra år til år bliver mere farverige og interessante. Direktører bevæger sig væk fra platituder i stil med sovjetisk biograf og springer ind i modernitetsverdenen. Heltene i deres film er lyse og aktive mennesker, der bor i megacities, rettet mod karriere og succes, men ikke uden følelser og følelser, tiltrækker seernes opmærksomhed og har dem til sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.