Kunst og underholdningFilm

Synopsis "Mens landsbyen sover." Skuespillerne i serien

I 2014 screener de hjemlige tv-serien "Mens sovende landsby." Det oprindelige navn for projektet - "Kosakkerne" Der er en fejlagtig tro på, at Rusland og Ukraine ikke kan tage flotte film, især føljetoner. Det er ikke så seerne opmærksomhed for nylig givet til et stort antal mesterværker af den nationale filmbranche, værdige af de bedste ros. Synopsis "Mens landsbyen sover", som du kan læse i denne artikel er bevis på dette. Over 270 episoder seere har mulighed for at se et trekantsdrama. Intriger og konspirationer, kærlighed og ømhed, hengivenhed og loyalitet -. Part i alt dette kan du blive, hvis du ser filmen 'Mens sovende landsby " Serien rører den inderste akkord for sjælen. Denne melodrama vise, hvordan kærlighed kan være stærk!

Hvem deltog i skabelsen af serien, "Mens sovende landsby"

"Mens landsbyen sover" - serien har nået succes takket være det fremragende arbejde støbte og besætning. Writers Tatyana Pavlovich og Natalia Kozlovsky skrev en stor script. Elena Tsyplakova Bata Nedić og Aleksandr Mohov - direktører, der pustet liv i deres arbejde. Med kendskab til serien skabere plukket som en del af aktørerne hovedrollerne, og i den sekundære. Zorian Marchenko, Vyacheslav Drobinkov, Ekaterina Olkina - unge kunstnere, der spillede hovedpersonerne i et trekantsdrama, stående i hjertet af plottet. I hele tiden, når der skød serien, de følte stærk som en professionel og moralsk støtte fra erfarne skuespillere med en stor oplevelse, som Aleksandr Mohov, Dmitry Nazarov, Vladimir Goryansky Natalia Sumy, Olesya Zhurakovskaya. Denne liste er ikke komplet, showet involverer en lang række gode kunstnere.

Kærlighed trekant - grundlag af plottet

Kærlighed, adskillelse, forræderi, intriger, uundgåelige skæbne - det er den resumé. "Mens sovende landsby" - en serie, der kan beskrives kort på denne måde. Plottet lagt et kærligt forhold mellem de tre unge mænd. De fattige adelsmand Stepan og datter fattige forældre Alain i kærlighed uden hukommelse. Hendes forældre er på randen af ruin, de ønsker at gifte sig med en datter af en rig mand, men den gamle købmand Kolevanova, at en eller anden måde løse beklagelige situation af familien. Lovers løbe væk fra hjemmet til hemmeligt gifte sig og være sammen.

Marysia Sotnikova - en af hovedpersonerne

Det synes en enkel historie - den fyr med pigen undslap, blev gift og levede lykkeligt! På dette kunne være farvel til publikum, men ikke så enkelt. I landsbyen, hvor vi ankom de unge, unge og egensindige liv Kosak Marysia. Far sin datter til at hengive sig noget hun ikke benægte et barn. Stepan redder pige fra døden, forlader dooms sig til den grasserende, som ikke har nogen grænser Love af Marysia. Hun besluttede i uanset var at gifte Stepan på sig selv, annoncerede i kærlighed krig, og i krig, som vi kender, alle gode, bare for at vinde. Så i det mindste tænker stædig Kosak. hvorvidt Stepan og Alain vil være i stand til at redde hans kærlighed og til at modstå alle de slag af skæbnen, du kan lære ved at se tv-serien "Mens sovende landsby." Jeg beklager den tid, du ikke har. Plottet holder publikum i spænding, hver efterfølgende serie af uforudsigelige.

Skuespillerne har givet os en reel Cossack landsby

Filmen "Mens sovende landsby", hans helte, herunder, samt sæt, kostumer - alt dette giver os vaner og stemninger i den tid, hvor begivenhederne finder sted. Jeg mener ligesom vi virkelig transporteres i Cossack landsby af sidste århundrede. Synopsis "Mens landsbyen sover," introducerede os kun med de vigtigste tegn i denne kærlighedshistorie. Marysia, Stepan og Alain - omkring dem krøllet alle hændelser, både gode og dårlige. Men bortset fra disse er der stadig en masse tegn fortjener opmærksomhed.

Dmitry Nazarov og Aleksandr Mohov spillet en væsentlig rolle i tv-serien

Merchant Kolevanov (Alexander Mokhov) spiller en vigtig rolle i denne film. Hans karakter synes bare at tilskuere negative, men hvis man ser nøje, er det ikke en dårlig mand, og han.

Ved siden af ham er to smukke unge piger. At være gift med Olga, vil han modtage en rig arv. Hvis den vælger at Alain, vil du ikke få noget, ikke engang hendes kærlighed, fordi hun foragter ham. At vælge en købmand stopper til Alena, hvilket betyder, at for ham kærlighed er vigtigere end penge. Positiv eller negativ, denne karakter, endeligt afklaret ved udgangen af filmen. Marysia Far (D. Nazarov) - også en mærkbar personlighed. I sit liv det vigtigste - velfærd familien. Han elsker sin søn, men en datter for ham er meningen med livet.

Skuespillerinden serie "Mens sovende landsby"

Kvinders roller spilles af en meget talentfuld skuespiller, for ikke at nævne deres arbejde. Nogle af dem havde at sige det mildt, svært på det sæt af "Cossacks." For eksempel Ekaterine Olkinoy måtte styrte hovedkulds ind i den kolde, ildelugtende vand af en forladt dam. Det var under optagelserne af episoden, da hendes karakter var ved at drukne. Under kjolen hun sat på en særlig dragt for dykkere, men det er ikke reddet fra den forfærdelige lugt, og måtte være dyppet i vand helt. I en anden scene Katia i halsbrækkende hastighed fejer ind i vognen, den vælter, og kun den høje faglighed stuntman, der spillede rollen som føreren, sparer skuespillerinden fra alvorlig skade. Zoryane Marchenko måtte lære ridning. Det er heller ikke så nemt som det ser ud udefra. I en scene, Marysia slår sin hat fra hans hoved tjenere i at bruge pisken, hvilket gør det som om engageret i dette liv. I Zoriana hele filmen en masse scener, herunder ridning.

Darya Egorova skuespillerinde spillede rollen som en velhavende arving Olga Rogozhina. Dette er en meget smuk og venlig pige, men meget syg. Stadig populær blandt mænd. Sotnik sønner Theodore og Nicolas "mistet deres hoveder" af kærlighed til hende, Olga er glad for den anden. Kolevanov købmand ønsker at gifte sig med hende, og selv opnår samtidig samtykke, ægteskabet planer, han kun fra egoistiske motiver. Hvem beslutter sig for at slutte sig til sin skæbne skønhed som skæbne Alena, Marysia, om de vil være i stand til at holde din kærlighed som skæbnen vil udvikle fint Kosak - vil svarene på disse spørgsmål gradvis blive afsløret med hver ny serie af showet.

Series 167, "Mens sovende landsby"

Af alle de episoder af nogle noget at skille sig ud og noget at huske. For eksempel, en serie af 167 "Mens sovende landsby" huskes af publikum, der viser en masse interessante begivenheder. Stepan Alena tilbageholdende med at tale med Ilya, men forgæves, er den fyr ikke gå til kontakten. Kolevanov i sit repertoire, som altid, kan komme ud af enhver situation. Ankommer til kroen, snubler han over Marys og Ignatius, takket være dette møde, købmanden måtte være snoet. Karasik i Polen har omsorg for Grusjka, men alt forgæves, gensidighed på den del af nej. Som du kan se, de begivenheder, der mangler.

"Kosakkerne" øjne tilskuere

Der kan naturligvis helt opsummere og formidle alle de begivenheder og alle atmosfæren af den sammenfattende projekt. "Mens sovende landsby", som tidligere nævnt, den består af 270-serien. Hvert medlem af publikum i deres egen vurdere begivenheder og karakterer i filmen. Marysia en som der ikke giver op i enhver situation, stædigt går til målet, uden frygt for Gud eller helvede. Andre fordømme hende og sympatiserer med den skæbne Stepan og Alena. Alle har deres egen mening. De vigtigste ting - at projektet "Kosakkerne" har fundet sit publikum og er ikke tvunget til at kede sig, mens du ser serien! serien Heroes "Mens landsbyen sover," arbejdet hårdt, og det lykkedes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.