HobbyHåndarbejde

Mønster handsker til alle lejligheder

Under mange typer af arbejde er nødvendigt for at beskytte hænderne. For noget egnet tynde latexhandsker, men for noget - solide handsker. Alle beslutter for sig selv hvad man skal vælge. Mønster handsker kan være meget nyttigt, således at der kører til butikkerne, for at få en komfortabel par til håndbeskyttelse.

Ikke kun vanter!

Jeg husker en masse med barndom eventyr "Mitten". En mand gik ud af skoven og tabte vante, og små dyr har fundet det og begyndte at leve der. Så har mennesket mistet vante stedet for vanten. Og det er forskellen. Børn og kvinders elementer af vinter tøj til at beskytte hænderne fra kulde og vind, - en luffe, men mænd er designet til at arbejde - det vanter. Mønster dem enkle nok, så du kan gøre dig selv derhjemme sådanne produkter på en skrivemaskine eller i hånden. Med denne opgave klare selv dem med lidt erfaring i at skræddersy forretning. Hvad er forskellen på et cut vanter og handsker? Kun i størrelse og materialer. ак и нарядных зимних варежек, будет несложной. Mønster Vanter arbejdere til ak og elegante vinter vanter vil være enkel. Byg det selv eller du kan finde færdige skabeloner på websteder handy mennesker.

Fra teori til praksis

Mønster er bygget af hånd handsker størrelse. Til dette stykke papir skal skæres omkring håndfladen, at bemærke placeringen af tommelfingeren. Derefter foretage to trin: gratis omringning (1,5 cm) og SEAM (1 cm). Så cirkel tommelfingeren på et andet stykke papir, der markerer det sted, hvor den munder ud i hånden. Nøjagtig det samme er det nødvendigt at gøre et mærke på den første side, og derefter at afslutte pensel i et spejlbillede.

Hvis du ønsker at ikke kun holdbart, men også opvarme produktet, vil mønstret for pels vanter blive bygget på samme måde. Men det har et par ekstra øjeblikke. Dette vil blive diskuteret mere nedenfor.

Fåreskind - i erhvervslivet

Mønster Vanter arbejdere konstrueret forholdsvis let, men det er nødvendigt at inddrage produktionen af det materiale, som de vil blive syet. Ofte de er lavet af fåreskind. Det er gode ting, varm, blød og holdbar. Og det var praktisk at hænder i handsker af fåreskind, bør de overveje mønstret af væv tykkelse, så konturen af skabelonen bør tilføje endnu en og en halv centimeter. Men den fåreskind syet handsker ikke kun til arbejde, men også til vinteren, meget varm, elegant. De kan brodere eller trimmet med pels. Disse vanter er syet på og kroyatsya som mønsteret, men en stigning på frihed skræddersyet pasform, så skal du ikke gøre, for at sidde godt i hånden.

Hvis du har brug for at arbejde

Oftere end vanter mønster er meget enkel konstruktion. Den består af kun to dele: håndfladen og tommelfingeren separat. Men nogle gange er du nødt til at gøre en mere præcis skabelon til velsiddende handsker eller en børste, så de føler sig trygge arbejde. Mønster tre fingre handsker er bygget som et job, men derudover tager hensyn til pegefingeren i det. Derfor vil skabelonen nødt til at foretage nogle bredere. Til tætsiddende handske håndled, er det nødvendigt at indsætte kuliske tyggegummi. En anden måde - at sy strik manchetter.

pels

Mønster vanter pels vil ikke være noget forskellig fra en simpel skabelon. Hvis materialet er tyk og tæt, er det nødvendigt at tilføje en godtgørelse på fri omringning. Hvis pelsen er ret tynd og blød, så du kun behøver at gøre for at øge sømmen. Skær sådanne poster er nødvendigt, således at alle detaljerne i villi lå til den ene side.

Sy vanter på flere måder. Et mønster vanter pels kan være som følger.

De multiple lag

Sommetider vanter brug for dobbelt, de varme, at de ikke bliver våde hurtigt og forholdsvis tæt. Mønster i dette tilfælde vil alle detaljer være den samme. Men hvis hovedparten indre materiale, skal den ydre del af mønstret være lidt bredere end den indre. Dette kan fjerne polsantimetra gratis obleganie ved en nedskæring indersiden af handskerne, eller omvendt, at tilføje en anden en halv centimeter til konturen af den ydre stykke. Det hele afhænger af den konkrete situation. Her er en rudimentær gøre det mønster er ganske enkel.

regler syning

Således mønster af pels luffer eller andet materiale bygget, og nu behøver de skal skæres ud og sy. Når en nedskæring bør tage hensyn til den fremtidige brug af vanter. Hvis det bare er arbejde handsker, de har at gøre lidt bredere, men ikke for meget, så de var let at arbejde. Hvis det er nødvendigt, PDA elementet nedskæringer ud og sy et ekstra element af huden eller en speciel gummi. Dette sker for at sikre, at de luffer under en operation ikke glider på overfladen.

Der er nogle nuancer i syning vanter lavet af pels eller fåreskind. Meget ofte sådan materiale syet på forsiden. Sømmen bliver ekstern og skal være så nøjagtige, fordi det ikke bør holde tråd. Det skærer ud pelsen bunke til den ene side, selv om det er inde i vanter. Flaps pels eller fåreskind kan sy separat skåret ud ekstra detaljer, og du kan straks give dem til de vigtigste mønster.

Arbejdshandsker er ofte skik lavet af tykt stof, såsom lærred. Skræddersy træk ved denne type produkt er at rense leddene, ellers vil de gnide huden under drift. Så vi er nødt til at bruge zaposhivochnuyu linje eller manuelt lave en flad søm.

Vanter - en nødvendig ting i økonomien. De vil beskytte dine hænder fra kulde, vind og fugt, samt blå mærker, nedskæringer og aggressive stoffer under forskellige operationer. På forslag af tøj mønstre kan sys ikke kun arbejde handsker til mænd, men køkken og grydelapper, og selv poser til børns nytår overraskelser. Faktisk vanter - en nødvendig ting i mange situationer, fordi de er så ofte kommer vi til undsætning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.