HjemlighedHavearbejde

Havearbejde Secrets: jordbær transplantationer foråret

Hvert år haven jordbær udbytter stige. I dette tilfælde er der blade, overskæg og blomsterstilke. I det fjerde år af stopper liv vækst, er udbyttet reduceres. For at få en god høst igen store og modne bær, du har brug for at forynge planten. For at gøre dette, lavet af jordbær transplantationer. I foråret er det hjemstedsfordrevne, er unge roset planter overført til et nyt sted. Til reproduktion jordbær valgt lette, luftige del. Det anbefales ikke at dyrke afgrøden under buske og træer.

Da de unge frøplanter er udvalgte stikkontakter, som er dannet på den lange skud antenner. De vokser fra moderplanten, så adskiller sig ikke fra ham. Frøplanter bør ikke være ældre end tre år, de er tilstrækkeligt dannet og har veludviklede rodsystem, anlægget har endnu ikke været "træt", det vil producere rigelige blomster, efterfulgt af frugt.

Strawberry transplantationer udført i foråret, således at anlægget har haft tid til ikke blot at rod, men også til at tilpasse sig et nyt sted og betingelser. Denne kultur vokser dårligt i skraverede områder, men det er uhøjtidelige til jorden. Selvfølgelig er det ønskeligt, at jorden var let sur lerblandet. I tilfælde af at grundvandsspejlet er lavt eller den valgt til at plante jordbær, vådområde sted, er det tilrådeligt at gøre god dræning. Hvis jorden har en sur pH, er det muligt at udføre simple manipulationer såsom kalkning.

Meget effektive transplantation jordbær i foråret (begyndelsen af maj). Nogle erfarne gartnere et år før styrtet landingsstedet og sår hans ærter eller bønner. I et relativt kort tidsrum i jorden opbygger en stor mængde af mineralske stoffer, især nitrogen. I efteråret bælgplanter er fjernet, og jorden gravet op. To måneder før plantning, dvs i marts måned, er det nødvendigt at forberede jorden. For at gøre dette, endnu en gang vi grave det rigeligt blandet med humus. Så hvordan er jordbær transplantationer i foråret, når jorden er specielt dårlig på mineraler, anbefales det, at der ud over organisk gødning til at gøre jorden mere superfosfat og kalisodergaszczye stoffer. På dagen for plantning af jord rigt vandes.

De mest gunstige forår plantning jordbær i overskyet vejr. I kimplanter trimmet overskæg og gulnede blade. Sockets burde allerede have en god rodsystem. Mange gartnere anbefale at ryste resterne af jorden rødder. Efter dette, er rødderne skåret til en fjerdedel af deres længde. Før plantning, er deres fremrykning dyppet i den fremstillede opløsning, som er sammensat af ler og skidtet.

Jordbær plantet i rækker i en afstand på 25 centimeter fra hinanden i både længde og bredde. I nogle tilfælde er landing udføres i to linier ved en afstand på 30 centimeter, som regel, denne metode anvendes til at spare plads. Efter alle de planter flyttes til det åbne land, en seng rigt vandes. Drys jorden tørv. Sommetider bioklip med savsmuld. Hvis udført i efteråret plantning af jordbær, er det bedst at vælge et specielt bioklip materiale, der er tilbage i haven til vinteren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.