LovIndvandring

Canada begynder med ambassaden. Ambassade of Canada i Rusland

Hus begynder med en tærskel, og indvandring - med et besøg på ambassaden. Denne erklæring er kun halvt sandt. Snarere at sige, at landet begynder med ambassaden. Ambassade of Canada i Rusland - en paa en anden stat. Dette er stedet, hvorigennem passerer hver indvandrer eller rejsende, der ønsker at få et visum.

Canada begynder med ambassaden

Canada - et af de mest populære lande for indvandring, fordi der mest favorable indvandring programmer, samt den høje levestandard i den almindelige befolkning. Dette er en lille amerikanske drøm i lignende russiske forhold. Den canadiske regering er meget tolerant over for indvandrere og give dem med alle mulige materialer og juridisk støtte. Men den måde den russiske immigrant begynder i hjemlandet.

Der er en grundlæggende canadiske ambassade i Rusland. Moscow City er ideel til indsættelsen af de vigtigste kontorer. Men hovedstaden - er ikke den eneste by, hvor der er en del af Canada. I St. Petersborg er der Generalkonsulatet i Canada. Men i det øjeblik den er lukket, men den canadiske side konstaterer, at dette er en midlertidig foranstaltning.

Det er for tidligt at tale om, hvad der har forårsaget en sådan foranstaltning, men det kan hævdes, at den vigtigste canadiske ambassade i Rusland er overbelastet. Pass alle nu meget problematisk. Du kan ikke bare gå ud og besøge ambassaden. Du har brug for at få en personlig invitation, og kun når passagen vil blive åbnet.

Canadiske ambassade i Rusland: Adresse

Beskrevet af ambassaden ligger i den russiske hovedstad, Moskva. Og for at være mere præcis, den Starokonyushny Lane, d. 23.

Denne placering blev ikke valgt ved et uheld, fordi det er centrum af Moskva. Ambassaden er i gåafstand fra metrostationen "Kropotkinskaya" og "Smolenskaya". Det er også interessant, at vejen til det tage den samme mængde tid, og det er ligegyldigt, hvilken af disse stationer gå, fordi bygningen er placeret mellem dem.

Når du bliver bedt, skal du forberede sig på forhånd alle de nødvendige dokumenter. Fraværet af nogle af dem tvinge til at gøre besøget til samme formål igen, og i mangel af pas indrejse til det område af Ambassade Canada i Rusland og vil blive lukket på alle. Hvis passet er ingen grund til at udgør nogen anden identifikationsdokument. Tilstedeværelse af billeder på det er nødvendigt. For borgerne i Canada præregistrering er ønskeligt, men ikke påkrævet.

Det bør ikke tages til ambassaden?

For beboerne i St. Petersburg, som følge af den midlertidige lukning af Generalkonsulatet, såvel som for indbyggerne i andre byer, anbefales det at forlade bagage i lagerrummet. Ambassaden indgang med håndbagage er strengt forbudt. Dette gælder ikke kun for små håndtasker.

Kameraet er også bedre ikke at tage, fordi behovet for at retfærdiggøre sin tilstedeværelse på modtagelse er næsten umuligt. Men hvis du kan leve med det, så det næste behov helt overraskende. Canadiske repræsentanter rådes til ikke at tage nogen elektroniske enheder. Selv mobiltelefoner til at bære uønsket.

Dette er ikke udtrykkeligt forbudt, men hver telefon er underlagt kontrol. Men en sådan procedure kan tage flere timer. Udover det er forbudt at bære mad og vand. Hungry der er ingen har tid, men vandet har på det område, som er gratis. Ved indgangen til har standard Inspektionsprocedurer. Dette er en nødvendig foranstaltning.

Canadiske ambassade i Rusland: drift

Som enhver anden organisation, ambassaden har sin egen virkemåde, samt ferie weekend. Det er åben dagligt fra 9:00 til 17:00.

Konsulære afdeling har også sin egen arbejdsplan. Det er tilgængeligt fra mandag til torsdag. Glem ikke, at den konsulære afdeling af den canadiske ambassade i Rusland er åben for besøgende fra 09:00 til 12 timer, så er der en stor pause og døre afdeling åbnes igen fra 14.00 til 16.00. Om fredagen på det konsulære afdeling af en anden tidsplan: fra 9 til 13 timer.

Du kan ikke komme på, der er beskrevet i ferien, nemlig område:

 • Nytår;
 • Ortodokse jul;
 • Langfredag;
 • Påskedag;
 • Victory Day;
 • Dag Rusland;
 • Canada dag;
 • Thanksgiving Day;
 • Russisk nationale samlingsregering Dag;
 • Juledag;
 • Boxing Day.

Denne liste er ikke endelig. I tilfælde af, at Den Russiske Føderation og Canada annonceret en føderal ferie til en ferie, er det også røre og arbejder ambassade.

Husk, et besøg på den canadiske ambassade i Rusland, skal du planlægge. Alle anmodninger skal sendes til e-mail disse institutioner. Listen med email-adresser er mest praktisk at besøge den officielle hjemmeside for ambassaden, der altid har ajourførte oplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.