Nyheder og SamfundKultur

Unge mennesker som en social gruppe, hvad der skete med hende?

Det var i en ung alder en person vælger en vigtigste sti og de områder, som vil gå til hans liv. På dette tidspunkt, fastlægge vi deres egen skæbne, fordi et andet liv er en sådan mulighed ikke giver.

Unge som en social gruppe har sine egne evalueringskriterier og karakteristika, der adskiller det fra alle andre grupper i samfundet. I øjeblikket er de unge analyseret med hensyn til flere kriterier: alder, psykologiske og sociale funktioner. Normalt er de to sidste egenskaber betragtes under ét:

  1. Funktioner af følelsesmæssig modtagelighed.
  2. Ønsket om risiko.
  3. Den høje grad af mobilitet, og tilpasning til den nuværende situation.
  4. Ønsket om at udtrykke sig så meget som muligt, og deres styrke.
  5. En kritisk holdning til den ældre generation og nihilisme i forhold til nutidens virkelighed.
  6. Ønsket om frihed og den ideelle.

Unge som social gruppe passerer socialisering udviklingstrin, og også får uddannelsesmæssige og civile kvaliteter, som det skal forberede sig på at udføre "voksen" ansvar.

Bemærk, at i den nationale samfundsvidenskab i lang tid blev det ikke betragtet som en særskilt social enhed. Det faktum, at hun ikke passede i definitionen af klassen struktur. Den første definition af begrebet "unge" blev givet i 1968 af V. Lisowski. Så begyndte vi at dukke og anden behandling af psykologer og sociologer.

I øjeblikket unge som en social gruppe har visse grænser: Lavere begynder med 14 år, og de øverste ender, når personen når den økonomiske og personlige uafhængighed.

Russisk ungdom såvel som i andre stater, anderledes maksimalistisk holdning til virkeligheden og kompromisløs liv. Dette bruges af alle politiske partier og ledere, som er begyndt at dygtigt manipulere disse funktioner ved at inddrage ungdomsledere i deres spil før det næste valg. Selvfølgelig, nutidens ungdom er defineret og klare synspunkter om udviklingen i landet, men politikerne betragtes ikke som dem.

Det skal bemærkes, at nutidens unge har en række sociale problemer, som det viste sig, havde intet at gøre med den offentlige interesse. Aktuelle politikker vedrørende denne kategori af mennesker er muligt kun på papiret.

Unge mennesker som en social gruppe er ikke homogen: Det er divideret med bopæl (land og by), social status og respekt til subkultur.

Da samfundets problemer er dynamiske, de er projiceret på de unge. Da de er mest sårbare over for betingelserne for virkeligheden er situationen yderligere forværret.

Og dette gælder for næsten alle områder af tilværelsen. Bemærk, at levetiden for nutidens unge forværres af det faktum, at staten ikke har betalt behørig vægt på unge familier, de ikke yde den nødvendige støtte. Efter alt, forældre er ikke altid i stand til at hjælpe deres børn, og markedet systemet førte til udviklingen af disse problemer.

Bemærk også, at konflikten udvikler sig med den ældre generation, som ikke kun hjælper socialisering af unge, men også er en forhindring i bevægelsen af processen. Især et stigende antal konflikter og viser afvigende adfærd.

Også bemærkelsesværdig reduktion bliver af interesse for den yngre generation i arbejdet, fordi i det øjeblik det bliver problematisk at opfylde deres behov på grund flittige arbejde til gavn for samfundet.

Fordi nu de unge som en social gruppe betragtes som den mindste sikre både politisk og socialt. Og det kan ikke undgå at påvirke hendes opfattelse af virkeligheden og adfærdsmæssige reaktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.