Nyheder og SamfundKultur

Begrebet civilisation

Begrebet civilisation omfatter et sæt af åndelige sfærer, kulturelle og materielle værdier, for at styre virksomheden. Det er visse prioriteter, de forskellige former for aktivitet og regler præsenteres i form af sociale institutioner og forskellige materielle genstande.

Overvej alle de kategorier, der er inkluderet i begrebet civilisation.

  1. Kultur - et sæt af normer, regler og værdier forskanset i hovederne og praksis i samfundet. For eksempel sprog, litteratur, tankegang, teknologi, videnskab og tradition.
  2. Ideologi - et system af sociale teorier, ideer og synspunkter. Især kan dette tilskrives politisk anskuelse, religion, æstetik, etik, filosofi og jura.
  3. Økonomi - et styringssystem. Især er det de produktionsforhold, arbejdsdeling, produktionsmåder og ejerformer.
  4. Politik - en styreform. Især dette parti politiske system, sociale institutioner og administrativ dygtighed.

Begrebet civilisation, og som gælder for en lang række virksomheder, der gik ud over niveauet for den primitive kommunale system. Det vil sige, det er en fase af den menneskelige udvikling, går efter barbari, primitivitet og vildskab.

Overvej de grundlæggende tegn på civilisation. Det er tilstedeværelsen af de byer, der er centre for kulturelle og økonomiske liv, opdelingen af fysisk og mental aktivitet, fremkomsten af skriftligt. Begrebet civilisation er ikke en model. Derfor her vi kan tale om de forskellige typer af samfundet, der kan henføres til civiliseret. Overvej historiske eksempler. På forskellige tidsintervaller i verden der var katolsk, kinesisk, antik, gamle egyptiske, islamiske civilisation. De havde alle deres eget særpræg, men også har meget til fælles.

Civilization opdelt i to hovedtyper. For det første er den primære civilisation. De opstår i etnisk miljø og er også delt i to niveauer. Bundkort og originale civilisation opstår spontant. Barn civilisation dannes ud fra den oprindelige form for samfund i interaktion og etniske periferi sotciokulturnogo faktor.

For det andet er sekundært civilisation. De opstår som følge af omstrukturering og kvalitetsforbedring socionormative traditioner, normer og principper i allerede udviklede samfund.

Begrebet kultur og civilisation har nogle symptomer. For eksempel er det bredte sine sociale normer, der er baseret på en bestemt måde at leve på. Det vil sige, at der er en tendens til sammenslutning af civilisationer i én. Oftest dette sker gennem de lange krige.

Hver civilisation skaber omkring sig selv et sociokulturelt felt, påvirker de omkringliggende etniske grupper. Der er religiøse og etiske system, udtrykt i de regler, traditioner, værdier og normer i de udviklede samfund.

Forskellen skyldes, at den vigtigste tegn på civilisation? Det er værd at huske, at ethvert samfund er dannet i de unikke forhold. Om udvikling af civilisation præget af økonomiske og kulturelle potentiale, historiske omgivelser i form af forskellige etniske grupper, naturlige landskab og endda klima.

Således har vi gennemgået de vigtigste elementer i avancerede samfund. Det er værd at huske en anden vigtig definition. Civilisatorisk tilgang til udviklingen af samfundet har nogle vigtige særpræg. Først gør han mennesket skaber af historie og fremskridt. For det andet, i civilisatorisk tilgang, er en vigtig rolle spilles af den åndelige faktor for social udvikling. For det tredje tager også hensyn til det unikke i historien om de enkelte folkeslag, samfund og lande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.