Nyheder og SamfundKultur

Hvad er punk stil? Punkere: historie af oprindelse, beskrivelse, funktioner

Teenagere, der søger at udtrykke deres originalitet og offentlig protest, ofte støder op til forskellige subkulturer, hvis udseende er i tæt forbindelse med de nye retninger i musikken.

Style som en livsform

Style, som drøftet i dag, erstattet den hippie generation til at drømme om fred og kærlighed i hele landet. Den nye uformelle bevægelse var forbundet med to musikalske grupper, der bor og spiller efter deres egne regler - Sex Pistols og Ramones.

Men det var ikke bare en stil. Punks benægte magt og eksisterende love, i sammenligning med andre kulturer afveg ganske vulgær adfærd. Antisocial livsform, der var repræsentanter for ungdomsbevægelsen, tiltrak demonstranter mod den eksisterende orden af teenagere.

opfundet billede

Hvis vi taler om de kontroversielle musikalske grupper, der er opstået i England, far til punk bevægelsen anses for at være lederen af gruppen Sex Pistols M. McLaren, der opfandt sådan en skandaløs navn.

Men moderen er anerkendt som en velkendt måde hooligan i verden, og den britiske designer V. Westwood, der opfandt en ny klædedragt. Punks af de mest afslappede gruppe for alle musikalske historie, hvis oprørske billede blev opfundet Vivienne, chokeret konservativt samfund revet tøj, T-shirts med de skandaløse inskriptioner, læder jakker med masser af nitter.

Provokation og chokerende

Så med en let hånd designer fokuserer på de usædvanlige ting, er punk habengut gået, "folket". T-shirt med fritliggende ærmer, dekoreret med nitter tilbehør - alt dette var en nyhed i verden af mode, som har nydt godt af at drømme om provokationer teenagere. Men ikke kun tøj rørt kontroversielle stil. Punks - det er også iøjnefaldende frisurer. Malet i de mest provokerende og levende farver "pindsvin" og "Iroquois" krævede særlig dristighed og mod.

Protest mod samfundet

Hooligan mode punk stil, styrtede hovedkulds ind i 70'erne i sidste århundrede, voldsomt udtrykte protest til reglerne i samfundet. Unge til at klæde at understrege deres uafhængighed og ønsket om personlig frihed, skiller sig ud tøj, som ikke blev accepteret at bære i høflig selskab.

Med andre ord, det var antifashion, som fulgte den frie ånd af punk.

dagens orden

Af den måde, er det nu opdelt i flere modetrends blive selvstændig engang oprørsk stil. Punks ikke diktere de præcise grænser for påklædning, men hvert kursus har sine egne regler.

crust punk

For eksempel dukkede crust punk indebærer iført camouflage tøj, vandudtryk læder jakker, T-shirts med navnene på musikalske grupper. Og hvis vi taler om de frisurer, tilhængerne af denne stil vælger sammenfiltret dreadlocks.

Horror punk

Horror punk - en særlig kombination af mobning subkultur klar. Blege ansigt, lange sorte beklædningsgenstand med et kranium og altid understreger dysterhed billedet makeover.

Glam punk

Glam punk, der tager ideen om den glamourøse stil, bringe tøj og frisurer til det absurde. Vybelivayutsya blond hår næsten til grå hår og vender at forhandle feminin seksualitet, balancere på randen af vulgaritet.

steampunk

Sidste mode forhold, der oprindeligt opstod i en fantasiverden, er en stiliseret victorianske æra. Steampunk - en læder korset med nitter, gennemhullet hat, blonde nederdel, usædvanlige tilbehør, understreger retronapravlenie.

Style punk rock tøj

Denne stil fascinerer mode catwalks, og den lyseste af dennes repræsentant er Viven Vestvud, der er klædt ud som han bor. Den væsentligste forskel ligger i den tilsyneladende crudity billedet.

Sort læder jakker, suppleret med rullekrave eller feminin tutu nederdel, slidte med herresko - det skal se prangende og udtryksfuld. Dette er ideelt, hvor den let fylde kontrasten mellem brutalitet og ømhed, udvælgelse af de forskellige elementer af garderoben. Sjusket stil, præget af en fuldstændig fri valg af tøj, giver en masse fordele for dem, der befandt sig i denne retning.

Fashion elementer i form af besat læder tasker eller gamle skjorter snit vil skabe et usædvanligt billede. Style, hvor du kan eksperimentere, kan du nemt skille sig ud fra mængden.

Punk stil

Moderne punk stil til piger berøvet den samme aggressivitet. Fashion designere tilbyde at glemme den stereotype, at det er kun egnet rebel. I dag er populære ikke kun læder sort læder jakker med nitter og kranier, som er let at blande med feminine kjoler eller nederdele. Kig stilfulde ruskind jakker parker kombineret med shorts og tætsiddende bukser.

Som designere siger, bliver sweater bold regeret af de mest usædvanlige former, der passer til punk subkultur. En hættetrøje med usædvanlige inskriptioner understrege billedet og ytringsfrihed bud.

hovedtendenser

Du kan ikke ignorere de iturevne jeans, som er blevet ostromodnyh ting i en sæson. Tilhængerne punk stil kombinere med båden var de ikke, men med herresko med snørebånd. Og, selvfølgelig, læder nederdele tonen. De kan være lange og ultra-kort, med eller uden frynser det, og ifølge alle de designere, de oplever en genfødsel. Og hvis du vælger at indsnævre nederdel lædersko med tykke såler, vil det være den sidste akkord, som er blevet utroligt populære punk stil.

Grunge - ingen regler

Først demonstrerede på catwalken designeren Mark Dzheykobs, inspireret af det arbejde, som Kurt Cobain af Nirvana, samlinger af den nye trend, kaldet grunge. Punk stil har forårsaget noget, men foragt fra berømte modehuse, men populariteten af dette område taler for sig selv.

En af de mest provokerende bevægelser vi se utroligt sjusket og samtidig moderigtigt. Ting i denne stil anbefales at købe brugt, og flere størrelser for stor, ligesom tøjet de ældre søskende.

Strakt ud T-shirts og falmede T-shirts, flossede bukser og overtøj med en andens skulder giver en vis charme til billedet i grunge stil. Populære lagdeling ting, som ikke passer sammen. Denne tendens indebærer mangel af mode regler.

Syntetiske steampunk romantik

Det skal bemærkes, at ikke kun i musik og mode punk stil udvikler sig. Det indvendige rum kan legemliggøre de mest dristige og originale kreative ideer.

Oftest designere dekoreret det indre af elementerne i stil med steampunk, gør det muligt at erstatte de sædvanlige ting mest bizarre. Æstetik gamle England, og samtidig have funktioner i futurismen, interiøret hjælper med at finde det sidste touch er nødvendige for at gennemføre en usædvanlig måde. Designere selv kaldte en særlig farve "menneskeskabte romantik."

Provokerende stil, som blev en selvstændig naturligvis fortjener respekt og kærlighed. Konstant udvikling, han engang protesterede mod alle regler i samfundet, og nu er den nye filosofi lærer os at balancere og respekt af lovgivningen i andre generationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.