ModeTøj

Hvordan man vælger en buksedragt i overensstemmelse med reglerne i stil?

Det så skete, at buksedragt udelukkende er forbundet med virksomheden stilistisk retning. Og der er en sandhed, med god grund pæn engelsk dresscode pakke annonceret denne ting fra den kategori af must-have garderobe business kvinde. Men de stylister og designere danner den nye ramme, og derfor buksedragt til kvinder, der tager på nye former.

Så forskellige modeller og stilarter

Kvinders pantsuits tage i samlinger af modehuse over det hele. Hemmeligheden af en sådan popularitet forklares ganske enkelt: de kombinerer kvindelighed, komfort og stil. Og fordi rådgiverne rådgive om konstruktionen af billedet er ikke begrænset til omfanget af business stil.

Kvinders mode jakkesæt i dag præsenteres i tre hovedområder: business, afslappet og aften. Hver af disse sæt ikke kun rækkevidden af snittet, men også hvilke farver skal vælge, samt hvilke væv bør holde op med at klæde sig strengt korresponderer valgte billede.

Jakkesæt kan betragtes som en klassisk damer bukser sæt. Den monteret jakke, slutter præcis på midt på låret og lige bukser med medium talje, suppleret topom eller bluse - så se efter bukser kvindernes påklædning, som er kendetegnende for en business dame. Som regel er de alle præsenteret i de mest afdæmpet farver: dyb blå, sort, mose, grøn, chokolade. Accenter tilladelse til at placere udelukkende topom eller bluse, som også lukkede i omfanget af pastelfarver: hvid, gul, pink, men stadig dæmpede nuancer.

Eventuelt - Moderigtigt kvindernes påklædning. I dette tilfælde, stylister rådgive udelukkende være begrænset til de individuelle egenskaber af figuren. Og helt acceptabelt kombination frakke og stramme bukser, afkortet jakke og Aladdin, en fantasi sætter grænser. Det er overflødigt at sige, at farvepaletten er helt forskellig fra den, der spurgte jakkesæt: lyse farver, der skinner i søgelyset, det er præcis, hvad du har brug for en aften ud.

Et kompromis mellem disse to former for stål buksedragt i stil med en business-afslappet. De synes at have taget de bedste af dem: den stramning af erhvervslivet og lidt cut-down farvepalet aften. Så vil det se anstændigt sæt kort jakke og en mørk nuance af hvide skjorter og bukser.

Tre kostume muligheder

Og dog, det smukke køn er altid en. Og fordi selv på kontoret buksedragt skal se virkelig attraktiv. Så hvorfor ikke oprette en klassisk sort og hvid sæt? Værd at prøve at prøve på en jakke i Coco stil, lidt blusset sorte bukser og en stram bluse, binde en sort sløjfe sløjfe. Komplet tøj kan kvindelige oksofordov udførelsesform.

For en part vil være en interessant sort kit bestående af bukser, blussede fra hoften, blazer, udført i en virkelig maskulin linier, både og høje hæle.

Style business afslappet tillade at bære lysere nuancer: sand blazer kan udstyres med direkte lilla bukser, hvid top og beige støvler med et åbent ansigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.