Af teknologiGadgets

Hvordan sletter jeg fotos fra aypada forskellige måder

Nogle brugere af tabletter på grund af deres arbejde er nødt til at gøre en masse billeder. For eksempel applikationsudviklere har brug for på daglig basis for at opretholde en masse screenshots fra din iPad. Det er normalt clutters album, fordi skærmene er gemt på det samme sted, hvor personlige fotografier. Heldigvis, at de ekstra skud temmelig let slette.

Så, hvordan du fjerner et billede fra aypada?

Først skal du gå til din ansøgning "Billeder". Du kan også få adgang til billeder via kontrol iPad kamera ved at trykke på ikonet placeret ved siden af de muligheder, eller ved at glide fingeren hen over skærmen fra venstre mod højre.

Dernæst skal du vælge fanen fotos, der viser det album, du vil have. Hvis du har gemt en masse billeder, kan du også slette et enkelt billede. Klik på billedet, du vil slette. Dette vil åbne det i fuld skærm. Herfra kan du blot klikke på skraldespanden i øverste højre hjørne af skærmen. Hvis du ikke kan se denne knap, skal du klikke på midten af skærmen for at åbne titellinjen. Du vil blive bedt om at bekræfte sletningen af billeder.

Sletning af flere filer

Kender du, hvordan du fjerner et billede fra aypada massevis? Dette kan være meget nyttigt, hvis du laver dusinvis af billeder hver dag, forsøger at få et perfekt skud. Det er også en glimrende måde at spare tid, hvis du har brug for at rydde op en masse plads på din iPad, og den indeholder hundredvis af billeder, der er gemt på forskellige tidspunkter.

Efter start af "Billeder" ansøgning, skal du blot vælge det album, der indeholder det billede, du vil slette. Hvis du ikke er sikker på, at de nødvendige filer er placeret i en bestemt mappe fane øverst på skærmen indeholder alle de billeder, der er gemt på din iPad.

Klik derefter på knappen "Send" i øverste højre hjørne af skærmen. Hun ligner en firkant med en pil, der kommer ud af det. På startskærmen redigere knap vil gøre din iPad til en multipel markeringstilstand.

Når du klikker på "Send", er du klar til at vælge de fotos, du vil slette. Du skal blot trykke på billedet vil forårsage en blå cirkel med et flueben på det. Fortsæt, indtil du har valgt alle de billeder, som du vil slette. Når dette er gjort, skal du trykke på den røde knap i toppen af skærmen. Du vil blive bedt om at bekræfte, at du vil slette de valgte emner, og billederne vil blive fjernet fra iPad. I denne guide til hvordan du fjerner et billede fra aypada kan betragtes som afsluttet. Dette er meget lettere end på udkig efter hvert billede individuelt for at slippe af det.

Beliggende i programmerne

Ikke alle billeder kan slettes så nemt. Nogle gange sker det efter gennemførelsen af ovenstående vejledning stadig ikke vil blive slettet fra foto aypada. Men det er også ganske rettes. Hvorfor er dette?

Sletning af billeder fra dine gemte billeder eller Fotostream, for eksempel, har en vis specificitet. Nogle billeder, nemlig dem, som du kopierer fra den side, e-mail eller et websted, der indlæses automatisk af etiketten "gemte Billeder" (den oprindelige iPad menuen).

Bare klik på billedet for at åbne den, og derefter - på ikonet "Slet", som vises i øverste højre hjørne, når du forsøger at få vist Picture Control. Til slut, skal du klikke på den store røde knap "Slet foto". Eller tryk forsigtigt et sted på skærmen, hvis du vælger at gemme billedet på din iPad i den anden mappe.

foto Stream

Hvis du bruger programmet for aypada - foto og video, bør du også tage hensyn til deres særlige karakteristika. Så når dine billeder er i Fotostream, vil de blive slettet fra denne app på alle enheder. Hvordan sletter jeg fotos fra aypada i dette tilfælde?

Åbn albummet, klik på "Action" i øverste højre hjørne, og den røde knappen Slet vises i øverste venstre hjørne af skærmen. Klik nu på hvert foto, du ønsker at slippe af med. På hver af dem vil blive kontrolleret. Når du har besluttet det billede skal slettes, skal du klikke på "Slet valgte billeder". Hvis du skifter mening, kan du i stedet vælge at knappen "Annuller".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.