SkønhedHår

Hår Blegning

Oldegyptisk afklaret hår med citronsaft og ler, ved hjælp af urter og drysses aske på hovedet, sætte det under den brændende sol i ørkenen. Dog hemmelig omdannelse af brunette blonde opretholdes før anvendelsen af hydrogenperoxid.

Hårfarve vil bestemme melanin, der er indeholdt i deres struktur. Den kommer i sort og brun eller gul-rød. Granulerne med pigmentet definere naturlige farve. Graden af mætning af melanin er bestemt på en skala fra et til ti. Jo lavere intensitet, jo lettere er det at blive blonde.

Oxidanter, der på én gang kan radikalt ændre hårfarve, næsten ikke-eksisterende. Undtagelse - foretrukne barberer hydrogenperoxid H2O2.

Lightening hår peroxid er baseret på evnen af ilt til at reagere med melanin, tvinger den sidste af hårstrået.

Peroxid er tilgængelig som en creme, løsning. Blegning hår udføres generelt under anvendelse af en opløsning, og cremen er mere egnet til farvning.

Det flydende peroxid (6%) blev anvendt i alle midler til lettelse og farve hår. Når du vælger et farvestof er nødvendigt at overveje din hårtype, længden af deres porøsitet, især status og struktur. Tynde hår er lettere at påvirke. Langt hår er bedst afklares af en specialist, fordi deres egen make det jævnt er meget problematisk.

Blegning hår kan kun ske ved en bestemt type maling. Midlertidige farvestoffer (balsam, barberskum, geler, shampooer, sprays, Mascara) at klare denne opgave ikke kan. Kortvarig (toning cremer, geler, væsker, skum) ikke indeholder peroxid, så lette deres hår kan være kun et par nuancer.

De mest populære farver, som giver en effektiv hår blegning, er farvning besparende agenter baseret på lav rente peroxid. De indhyller håret som en balsam, ikke meget skade på håret. Men resultatet holder ikke mere end en måned. Farvestoffet udvaskes i 10-12 gange.

Langtidsvirkende maling - den mest magtfulde. De er baseret på naturlige ingredienser, salte af tungmetaller, organiske forbindelser og nogle syntetiske. Det er disse farver kan gøre håret så meget som muligt lys ad gangen. I tilfælde, selvfølgelig, hvis malingen er en enfaset. Da der er to fase af klassen. Ved brug af dette blæk melanin varierer meget, erhverve den nødvendige grad af misfarvning. Du kan derefter nødt til at anvende farvestoffet. Afklar umiddelbart før den hvide er farligt, fordi det er meget skadeligt for håret. Det er bedre at bringe til en lysegul farve, og derefter neutralisere gulfarvning af toneren.

Før afklaring, anbefaler eksperter at blive testet for allergi over for klareren, som er en stærk kemiske midler. Det er også ønskeligt at foretage en indledende test på en enkelt streng af hår til at kontrollere den tid af pigment forandringer og sørge for, at som et resultat af dit hår vil få den ønskede farve og blive gul eller grå.

Der er mange teknikker til afklaring: Skandinavisk Punkt (lyse rødder i en kold tone og mørkere tips) blondirovanie "Platifiz" (med platin-sølv nuance), bomuld udstyr eller "shnurochek" (afklaret steder er "spredt" i hovederne på de enkelte fragmenter) "si "(light effect spil)" zig-zag "(hår forskudt anden tone).

Lightening hår professionelle hjælp af peroxid, utvivlsomt effektive, men det forårsager nogle skader. For mange i det første sted i denne sag er stadig de samme hår sundheds- og sikkerhedsprocedurer. Her kommer til hjælp af traditionelle opskrifter.

Ganske effektiv bouillon kamille (100 g i to kopper vand) blandet med 30 g glycerin. Påfør i fugtigt hår i en halv time. En meget god måde - lettelse hår yoghurt. Denne metode er med til at gøre en lysere nuance for et par enheder. På halvtreds gram yoghurt skal du tilføje æggeblomme, citronsaft, tre spiseskefulde cognac, en skefuld shampoo. Blandingen påføres på tørt hår og lad natten. Resultatet er naturligvis, svagere, men håret efter en sådan præcisering ville være meget sundere. Valget er dit.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.