SundhedPræparater

Drops "Dexon": instruktioner, indikationer og anvendelse anmeldelser

Dråber "Dexon" - kombineret værktøj samtidigt gælder både i otorhinolaryngologi og ophthalmologi. Det har antibakteriel og antiinflammatorisk virkning. Lad os tage et nærmere kig på dette værktøj og finde ud af på hvilke sygdomme hjælper "Dexon" (øjendråber). Instruktioner for brug, sammensætning og andre oplysninger, der præsenteres i artiklen.

frigivelse af lægemidlet "Dexon"

Til en start er det værd at bemærke, at den indiske producent tilbyder flere former for medier:

 • Opløsningen blev anvendt til intravenøs og intramuskulær administration.
 • Tabletter.
 • Øje og øredråber - farveløs steril opløsning (undertiden en lysegul farve).
 • Salve.

Behandling i den artikel vil fokusere på øjet og øredråber "Dexon".

struktur

1 ml af den betragtede medikamentet indeholder aktive ingredienser:

 • Neomycinsulfat (5 mg) - besidder bakteriedræbende egenskaber aminoglycosidantibiotikum. Straffet proteinsyntese i celler af mikrober. Det har en effekt på de fleste af mikrofloraen, med undtagelse af P. aeruginosa, de fleste streptokokker samt svampe, anaerobe infektioner og vira. Modstand mod dette antibiotikum synes temmelig svag og meget langsom, hvilket uden tvivl er en fordel i kampen mod patogener.
 • Dexamethasonnatriumphosphat (1 mg) - glucocorticosteroid samtidigt besidder antiallergisk, anti-inflammatoriske og desensitiverende egenskaber. Kombinationen af dexamethason og antibakterielt middel i dråber "Dexon" reducerer risikoen for infektion. Trods fordelene, der er en ulempe: en lille mængde dexamethason kommer ind i det systemiske kredsløb, som er en potentiel risiko for forekomst af forskellige bivirkninger.
 • Excipienser - konserveringsmiddel benzalkoniumchlorid, dinatriumhydrogenphosphat, natriumchlorid, dinatrium EDTA, natriummetabisulfit, propylenglycol, kreatinin, vand til injektion.

Indikationer

"Dexon" er et hormon-glucocorticosteroid, som besidder ikke blot antiinflammatorisk og antiallergisk virkning, men også immunosuppressive og antishock. Indikationer er sygdomme dråber:

 • Infektiøse og allergiske sygdomme i det ydre øre.
 • Akutte og kroniske former for sygdomme, såsom bakteriel blepharitis, iridocyclitis, conjunctivitis, keratitis (forudsat ingen epitelskade).
 • Akut og kronisk otitis externa.

Udover "Dexon" drop udpeget og som en forebyggende foranstaltning, for at forhindre forekomsten af den forreste øjenbetændelse efter forskellige kirurgiske procedurer.

Kontraindikationer

Listen over kontraindikationer er ganske bred:

 • Følsomhed over for lægemidlet.
 • Skoldkopper.
 • Mycobakteriel infektion i øjet.
 • Keratitis.
 • Virale sygdomme i hornhinden og bindehinden.
 • Svampesygdomme øjne.
 • Amning.
 • Børns alder.
 • Ansøgning efter kirurgisk fjernelse af fremmedlegemer fra hornhinden.

bivirkninger

Som med de fleste af de lægemidler, den "Dexon" Der er en række af mulige bivirkninger:

 1. Allergiske reaktioner jordet tilstedeværelse i præparatets sammensætning af antibiotikummet neomycin. Manifesteret i form af kløe, rødme, hævelse af conjunctiva og øjenlåg.
 2. Komplikationer af organet for synet (på grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af dexamethason) - bremse sårhelingsprocessen, risikoen for tilfælde af glaukom og forhøjet intraokulært tryk, synsnervebeskadigelse, subkapsulær kataraktdannelse mug.
 3. Udviklingen af sekundære infektioner (forårsaget af kombinationen af neomycin og dexamethason) på grund af immunosuppression antibiotikum krop med samtidig amplifikation af den inflammatoriske proces.
 4. Perforering af det fibrøse lag af øjet opstår på grund af behandling af sygdomme dråber, hvilket fører til en udtynding af hornhinden eller sclera.
 5. Svampeinfektion, kan udviklingen af svampeangreb forekomme som følge af langvarig brug af lægemidlet "Dexon" (dråber).

Vejledning til brug

1. Behandling af sygdomme i øjet. Den dosis af lægemidlet, uanset sygdommen og dens form er uændret - 1-2 dråber. Den eneste forskel i hyppigheden af brugen: de lette og moderat alvorlige former for sygdomme i øjet indpodet narkotika bør være i conjunctivalsækken hver 4-6 timer. Ved svær smitsom proces betyder, at det anbefales hver time og gradvist at reducere hyppigheden af instillationer faldende symptomer på betændelse.

2. Behandling af sygdomme i øret. Som bemærket tidligere, udover øjensygdomme, sygdomme i øret også brugt "Dexon'. Øredråber, uanset form af sygdommen, er begravet ved en frekvens på 3-4 dråber 2-4 gange dagligt indtil fuldstændig forsvinden af symptomer.

overdosis

Specifikke tilfælde af overdosis "Dexon" ukendt medicin. Dog ikke udelukket lokal reaktion på overdreven brug af dråber. Identificere de mindste symptomer på overdosering bør straks stoppe med at bruge produktet. Hovedreglen - behandling bør være symptomatisk: der var en reaktion - en dråbe ikke passer, skal du opgive dem til fordel for andre midler.

Interaktion med andre lægemidler

Hvilket betyder inkompatible stoffer "Dexon" (dråber)? Vejledning til brug anbefales ikke at kombinere produktet med følgende lægemidler:

 • "Streptomycin" (aminoglycosid-antibiotikum), "monomitsin" (produceret af svampen Actinomyces circulatus var. Monomycini antibiotikum). Modtagelse "Dexon 'med de ovennævnte er i stand til at forbedre ototoksiske effekter - denne kombination af kemiske forbindelser, som kan beskadige den auditive og vestibulære apparat, indtil irreversible virkninger.
 • Anæstetika (smertestillende) bør ikke kombineres med "Dexon" på grund af en mulig forringelse af neuromuskulær transmission.
 • M-holinoblokatory (M-cholinerge blokerende midler, fjerne eller begrænse virkningerne af stimulation af parasympatisk nerve) - med deres fælles ansøgning påtænkes dråber fører til en stigning i intraokulært tryk.

Med andre øjendråber kan dog mindst interval på 10 minutter mellem lægemidlerne.

Forsigtig

Producenten har fokus på det faktum, at under graviditeten brugen af "Dexon" tilrådeligt kun i akut behov, og kun når de potentielle fordele ved behandlingen for moderen er betydeligt større end risikoen for fostret.

Hertil kommer, amning er en hindring for behandling: komponenterne i stoffet udskilles i modermælken og kan skade barnet. Det anbefales stærkt på tidspunktet for modtagelsen af "Dexon" helt at opgive amning.

Ved hjælp af linser under behandling med dråber er forbudt. Bør overvåges nøje til spidsen af flasken ikke kommer i kontakt med andre overflader, ellers en høj risiko for reinfektion.

Samtidig behandling med aminoglykosid antibiotika med "Dexon" kræver regelmæssig overvågning af mængden af lægemiddel i blodserum.

Udgifterne til medicin

Dyrt, hvis der er dråber af "Dexon"? Pris terapeutisk middel i de russiske regioner, gennemsnittet er 120 rubler. Køb dråber "Dexon" kun på apoteket, udelukkende på recept.

Øjendråber "Dexon": modparter

På trods af den relativt lave omkostninger, lægemidlet har analoger. Flere af dem:

 • "Sofradeks" - præparat med antibakteriel og antiinflammatorisk virkning, der anvendes til topisk anvendelse i oftalmologi, og ENT-sygdomme. Som en del af midlerne - framycetin sulfat, gramicidin og dexamethason.
 • "Maksitrol" - kombinationspræparatet som del af den - dexamethason, neomycin og polymyxin.
 • "Tobradek" - produktet indeholder tobramycin og dexamethason i kombination reducerer risikoen for infektion væsentligt. Anvendes effektivt til fjernelse af den ætiologiske faktor patologi af øjet.
 • "Garazon" - germicid, som omfattede foruden de hjælpekomponenter indeholdt gentamicin og betamethason.

Kraftigste frarådes uafhængig udskiftning af et lægemiddel ordineret af lægen på den anden. Kun din læge er i stand til at vurdere risikoen og at vælge et lægemiddel baseret på egenskaberne af en bestemt patient.

Pas på dig selv - i tide, skal du kontakte en læge. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.