SundhedPræparater

Medikament "papaverin" (tabletter). Vejledning til brug

Medicin "papaverin" falder ind under kategorien af vasodilaterende og myotropic antispasmolytika. Biotilgængeligheden af lægemidlet - omkring 54%. Medicinen har evnen til hurtigt at binde til plasmaproteiner. I kroppen er det fordeles jævnt. Ved højere doser lægemidlet penetrerer blod-vævsbarrieren der påvirker nervesystemet af patienten. Henfaldet proces sker i levercellerne. Tilbagetrækning af midler fra nyrerne.

Som led i forberedelsen indeholder papaverin og bendazol. Sidste har en direkte virkning på den glatte muskulatur i blodkar og organer i underlivet. Desuden bendazol har evnen til at stimulere aktiviteten af rygmarven. Længere tids brug af immunmodulerende virkning manifesteret navnlig forøget interferonproduktion og aktivering af fagocytisk aktivitet. Papaverin i muskelceller reducerer koncentrationen af calcium. På grund af dette, falder modstanden i karrene. Resultatet er en reduktion i blodtrykket. Omkring 50 rubler - er det stof "papaverin" pris. Tabletter er tildelt til patienter med tolv år.

vidnesbyrd

Medicinen anbefales til glatte muskelkramper ledsaget af smerte. Tildelt medikament "Papaverin" (tabletter, indeholder betjeningsvejledning sådan information) ved forhøjet tryk. Patienter med angina afhjælpe anbefales i kombination med andre lægemidler. Lægemidlet er også indiceret til sedation i anæstesi. Visning betyder "papaverin" (tabletter) under graviditet. I prænatal medicin ordineret til patienter med øget uterin tone. Behandling udføres derefter under nøje overvågning af en læge.

doseringsbehandlingsplan

Præparat "Papaverin" (tabletter) betjeningsvejledning anbefaler tage 40-60 mg. Hyppigheden af administration per dag - 2-3.

Kontraindikationer

Ikke ordinerende læger med neurologiske lidelser, hovedtraume, krampelidelser. Kontraindikationer omfatter hypotonisk blødning og prædisposition for dem, lavt blodtryk, bronkieobstruktion. Medicin "Papaverin" (tabletter) betjeningsvejledning anbefaler i nedsat lever- eller nyrefunktion i den akutte eller kronisk forløb, hypertrofiske processer i prostata. Kontraindiceret stof intolerance.

bivirkninger

Middel kan provokere dysfunktion af det kardiovaskulære system, øget svedtendens, svimmelhed. Komplikationer omfatter også en kraftig reduktion i tryk, arytmier, mavesmerter smertende, forstoppelse, kvalme.

For mere information,

Ved behandling af ældre patienter agent "Papaverin" (tabletter) betjeningsvejledning anbefaler indgives i reduceret dosis (10 mg). I praksis var der tilfælde gensidig styrkelse eller svækkelse af den terapeutiske virkning i den kombinerede modtagelse medicin med antispasmodika, beroligende midler, antidepressiva. I denne forbindelse om nødvendigt i kombination midler kan kræve en justering af dosis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.