LovStat og lov

Tiggeri: artiklen i straffeloven

For ikke så længe siden, at ansvaret for at tigge igen tiltrukket sig opmærksomhed fra embedsmænd. Og de ting: som vi kender, bolig for de hjemløse er ofte et sted, hvor kriminelle gemmer sig, socialt farlige elementer, kan der være endnu terrorister til at skjule og finde dem aldrig lykkes. Men i vores land, vi har tilbudt en temmelig original tilgang til bekæmpelsen af hjemløshed og fattige mennesker. Hvad vil der ske for tiggeri, hvis initiativet bliver godkendt? Stigningen i bøder. Og det er for folk, der ikke har nogen penge, ingen registrering, og ofte endda et pas eller anden legitimation. Kort sagt, initiativet synes at være kontroversiel. Og hvad man skal gøre med det nu?

Lov og straf

Nu straffen for tiggeri uvedkommende i offentlige penge er nødvendige i overensstemmelse med de regler, der følger af den administrative kode, samt art. 151 i straffeloven. For eksempel, i hovedstaden, politiet fanget en tigger kan gøres for at betale 100-500 rubler. I praksis retshåndhævende myndigheder langt mere omkostningseffektiv simpel mundtlig advarsel. Selvfølgelig kunne politiet og skrivning sende meddelelser, men kun til de hjemløse og de fattige (i hvert fald officielt) dette er ikke påkrævet.

Problemet er, at det var og vil være

Ikke underligt tiggeri - Artikel i vores love. Dette problem er meget alvorligt, sådan var det før, og det er usandsynligt at udrydde det i den nærmeste fremtid. Det er særlig udtalt i de store byer, mest af alt lider hovedstaden. Derfor blev det element introduceret. 151 i straffeloven, selv om straffen for det er ikke alt for svær.

Ofte medfølende forbipasserende forsøger at appellere er ikke dem, som befinder sig i en ubehagelig og vanskelige situationer. Som regel er det kun parasitter, der ønsker at modtage penge ligesom det. Væmmelig kontingent - dem, der tager med dem mindreårige. Ved lov, skal straffes inddragelse af en mindreårig i udførelsen af asociale handlinger alvorligt, men de fleste formår at undgå det.

Som en skamplet for byen?

Da straffen for useriøst tiggeri, der ønsker at tigge penge fra andre meget. Dette er især mærkbar på stationerne i hovedstaden, i undergrundsbaner, i de travleste dele af byen. Nogle siger, tiggere - er en skamplet for byen, og andre såkaldte handlede ham, at ikke engang mærke til sådan en tvivlsom kontingent. Mange tror, at tiggeri tjene meget mere end en almindelig mand modtages på kontoret. Kort sagt, business boomer ... Men der er dem, der virkelig tror på, hvis pengene bliver bedt om kun virkelig har brug for det.

Af den måde, fra år til år er antallet af mennesker, der er involveret i 'Tiggeri' til administrative ansvar. Det betyder, at kampen trods alt, men går. Politiet har ikke bare finde tiggere, men bortvist dem fra undergrunden, opkræve bøder, straffe ulovlig adfærd. Samtidig må vi forstå, at foranstaltningerne i lovgivningen for at bekæmpe tiggeri a la irettesættelse, advarsel fuldstændig ubrugelig, så på papiret de er, men i praksis ikke finder anvendelse.

Formater lovene

For nogen tid siden, var det initiativ af den næste karakter til at fjerne fra loven udtrykket "neurotiske aktivitet." Det blev foreslået af politiet, godt klar over, hvordan systemet fungerer hverve penge. Generelt i vores land tiggere temmelig stille i lang tid er der ingen, der har at trække hans ærme, tigger om et stykke brød. Dagens dårlige stående med skilte, hvorpå der er opført og forårsager nød, og formålet med at hæve penge. Andre går rundt i tog og biler, larmende profetisk dens sentimentale historier og håber på sympati naboer.

Desværre er forebyggelse af løsgængeri og tiggeri ikke give nogen positive foranstaltninger. Og det er sandt: i vores land er der stadig mange mennesker, som oprigtigt tror på alle de plakater og historier klagende klynker tone. De giver de sidste ting til at være "un-kristne." Folk tror ikke engang, at de kan snyde.

De mere farlige tiggere?

Hvorfor så farlige tiggere? For det første, for mange af dem at antallet af unge involveret i asocial aktiviteter. Ifølge loven er det strengt forfulgt, der ikke forhindrer hvert år tusindvis af børn forsvinder på gaden - og ikke på grund af spil med dine venner. I fremtiden disse børn ofte bander, narkotika, tyveri, selv mord.

Selv de fattige - det er også en kriminel sfære. Fra siden ser det ud til, at det er føjelige, rolige mennesker, der sidder på sidelinjen og vente på nåde af forbipasserende. I al slags vejr, ligesom at arbejde, de kommer til broen, indgangen til metroen, busstoppesteder. Men i virkeligheden, tiggeri er en alvorlig blomstrende forretning, og byder på en meget streng hierarki. Ikke for ingenting blev sat i landets love artiklen "Tiggeri" med god grund på det at forsøge at øge ansvaret, fordi du nemt kan sammenligne de fattige med mafiaen. Og der er en masse mennesker, og organisationen er, og penge spinning Åh hvad alvorlig.

Ikke så simpelt som det ser ud

Blandt de tiggere der dem, der virkelig befandt sig smidt ud på gaden uden tag over hovedet, men meget mere arbejde i salget af lægemidler, der er involveret i tyveri, mord. Politisamarbejde og retligt praksis kender tilfælde, hvor posten "tigger" tilbageholdt og udholdt latterligt bøder dollar millionær, gjort sin formue i gaderne.

Andre tiggere og vagabonder uden et hjem sande, men mange midt i dem, der mener, det er travlt med sit arbejde. Tidligt næste morgen de lægge på en maskerade - de gamle, lasede klude, der forårsager dem omkring medlidenhed pålægge makeup, øver foran et spejl krukkeri, og derefter gå til overfyldte steder. Om aftenen, sådanne hårde arbejdstagere vender hjem, en luksuriøs multi-værelses lejligheder med moderne finish og dyre møbler.

Alt under kontrol

Du kan ikke tage og begynde at bede om penge fra forbipasserende ligesom det. Nej, det er ikke fordi den administrative kode artiklen "Tiggeri" forbyder det. Hun er naturligvis forbyder - men hvem vil overholde lovene, især når straffen skal kompenseres for alle timers arbejde?

Faktisk alle de steder, hvor tiggere sidder kontrolleret inden for denne struktur. Jo mere indkomst fra det punkt, jo bedre kontrol over det. En del af indtægterne bliver nødt til at passere den "tag" af den vil holde. Jo større den samlede indkomst, jo større "tigger" tjene lomme. Dette er uden tvivl et alvorligt incitament, folk opfinde nye og nye måder at sætte pres på medlidenhed af andre. I øvrigt kan arbejdspladsen endda sælge - og det vil koste en konges løsesum. Samtidig, blive en del af en guild af tiggere er ikke så enkelt, udlændinge jagt vzashey. Og sandheden er svært at brødføde sig selv og alene på gaden.

Vi bruger alt, hvad du kan

Som allerede skrevet ovenfor, er en del af indkomsten fattige gives til ledere, der giver en vis grad af sikkerhed, og selv perverteret retfærdighed i verden af tiggere. Sådan får folk til at give flere penge til at tjene flere penge til sig selv? Den nemmeste måde - at bruge børn. Alle elsker børn, ønsker at få en bedre fremtid, så ung nogen penge er ikke en skam, selv om det ikke er hjemmehørende krovinushka.

Men for at tigge børn - det er et redskab for indtjening, der anvendes til at slå ud en tåre fra en forbipasserende. Hvad de gør, ved den måde, er mesterlige. Hvis det tages med en baby, det er blandet ind i de fødevarer narkotika eller alkohol - børnene sover og ikke græde, ikke behøver at lindre og dysse, og forbipasserende effekten er stadig stærk. De, der er ældre, hjælpe voksne - bygge klagende øjne tiltrække opmærksomhed adfærd. Men lidt af denne verden sjældent overlever - en masse værktøjer, så de ikke beskytter tiggere.

At opdatering i loven?

For at gøre kampen mod tiggeri mere effektivt, først foreslået at øge sanktionerne. Hvorfor ikke tage en tigger hver 2.5-5 Tusinde? Og budgettet er en god fortjeneste, og villig til at tigge om penge på gaden, se dig, formindsket - tilsyneladende, det er sådan de tænkte embedsmænd. Imidlertid er denne foreslåede initiativ ikke er opbrugt.

Til de højere myndigheder foreslog følgende plan: Det er nødvendigt at præcisere, at indebærer tigger tigger ikke kun penge, men også de produkter af enhver værdi af væsentlig karakter. Og det er allerede beskrevet ovenfor, bortset fra udtrykket "obsessiv". Kort sagt, dette initiativ var at maksimere erobringen der sker på gaderne i russiske byer.

Et historisk?

Hvis vi vender os til oplevelsen af de seneste århundreder, kan vi se, at i Europa, tigger straffes i lang tid. I det 14. århundrede er blevet indført allerede sådanne regler, hvor tiggere fra loven fik det temmelig alvorligt. Petr Veliky bragt til Rusland en masse vestlige tendenser og praksis, herunder bekæmpelse af tiggere. Når myndighederne var tip, tiggere, tigger penge fra almindelige mennesker kan få straffet med 209 th artikel i straffeloven. Det overtaget ansvaret for hverken mere eller mindre end et fængsel. Plant kunne allerede i 2 år. For recidivister etableret den maksimale periode i 4 år.

Artiklen blev fjernet fra straffeloven i 1991. Til denne dag, er der regler, der blev indført i den periode, hvor tigger om at omskole i en administrativ overtrædelse.

Intet er bevaret?

Man kan ikke rigtig sige, at den sovjetiske praksis i vores lovgivning, intet tilbage. Og i dag, en tigger kan tildele straf under straffeloven, men det kan ske i en sådan situation, hvor det var muligt at dømme en person i aktiv deltagelse i fattige pøbel og beskæftigelse i hendes overvågningsposition.

Den, der styrer hele systemet, i toppen af hierarkiet af tiggere - de er de virkelige chefer forfølges af reglerne i straffesagen ... medmindre, selvfølgelig, var i stand til at fange dem, hvilket er ganske sjældent. Men hvis vi blev fanget, behøver de afgifter tæller ikke. Denne slavearbejde, og lemlæstelse og tæsk, i det mindste - mordet og anden alvorlig kriminalitet. Det største problem står over retshåndhævende myndigheder, selv om ikke at tage forældremyndigheden over sådan en boss - manglen på beviser. De fleste har dårlig information, men de sjældent enige om at samarbejde i forbindelse med undersøgelsen, og i sidste ende mistænkte udgivet "på grund af manglende beviser" eller anden tilsvarende ordlyd.

Straffrihed skubbe rundt mindre brødre

Denne synd tiggere kendt i lang tid, fordi de mennesker, der faldt til bunden af den sociale rangstige, forsøger at bruge alt, der er foldet under armen. Hvis vi udnytter den nyfødte, hvorfor ikke tigge om penge med dyr? For ikke så længe siden, lovgiverne har taget initiativ - foreslået at indføre en særlig straf for dem, der bruger dyr. Lovforslaget forudsætter administrative ansvar.

offentlig opmærksomhed på problemet med dyr udnyttelse aktivister forsøgte at trække i lang tid. Som det er kendt, de fattige med dyr håne dem indeholder modbydelige forhold. Også, hvis tiggere har deres eget hus, så alle katte og hunde, de forlader det, skaber masser af problemer med sine naboer, fordi dyr ikke foder, ikke se efter dem, corny giver ikke toilet - kort sagt, at skabe en reel ghetto i de værste traditioner. Og alt dette præsenteres som socialt nyttigt arbejde for at redde den døende på gaden.

Hvordan virker det?

Under det nye initiativ, tilbyde at indføre ansvar for de personer, der udviser dyr i offentligheden, forsøger at få penge for det. Typisk er disse tiggere beder om penge til at fodre dyrene. Lovforslaget indeholder en straf for en sådan adfærd, samt en seriøs indstilling, hvis sag mod et sådant dyr har lidt eller døde.

Samtidig tillod de specialiserede projekter, indsamle penge til dyr. Denne velgørende bistand sted til lovlige herberger, hvor hjemløse dyr forsøger at skabe rimelige levevilkår og hjælpe dem med at finde et nyt hjem.

Og politiet på dette emne forklares yderligere: hvis en simpel gammel dame med hendes kat forsøger at komme op i overgangen til at indsamle almisser for sig selv og dyret, er det straks bortvise de lokale mafiabosser af tiggere. Det betyder, at stå på gaden, kun dem, der har et tag - det vil sige, ikke de fattige mennesker med behov for støtte, og bedragere, ikke at indsamle penge til dyrene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.