Kunst og underholdningFilm

Leonardo DiCaprio - højde og vægt. Hvilket han blev tildelt "Oscar" DiCaprio

Mor Leonardo DiCaprio (skuespiller vækst er kendt af alle sine fans) i et interview forklarede årsagen til valget af denne betegnelse for sin søn. At være gravid, beundrede hun et maleri af Da Vinci, og på dette tidspunkt barnet blev meget skubbe. Så Irmelin og besluttede, at hendes søn vil blive kaldt Leonardo. Lad os finde ud af, hvordan at begynde stien af menneskers liv, som nu er blandt de 10 førende aktører i Hollywood.

barndom

Leonardo DiCaprio, højde, vægt, som du vil lære nedenfor, blev født i 1974 i Los Angeles. I de 50-erne af det sidste århundrede, hans mor emigrerede fra Tyskland og straks fik et job som sekretær. Drengens far - George - er en efterkommer af tyskerne og italienerne. Han beskæftiger sig med oprettelse og salg af tegneserier. Da Leo vendte et år gammel, hans forældre blev skilt. Drengen boede sammen med sin mor, men i regelmæssig kontakt med sin far og gik med ham til museer. Ligesom sin far, den kommende skuespiller indsamlet tegneserier og baseball-kort. I 2,5 år DiCaprio, hvis vækst er lidt over gennemsnittet for første gang talte til publikum på et tv-show for børn.

Tidlig karriere

Drengen besluttede at starte en skuespillerkarriere tilbage i fjorten år. Så fandt han en erklæring middel. Siden begyndelsen af halvfemserne, har han regelmæssigt medvirkede i reklamer. Den allerførste rolle var i Leos legendariske tv-serie "Santa Barbara". Og i 1991 fik han sin filmdebut i low-budget fantasi film "Critters". Agent rådede kommende stjerne til at ændre sit navn til nogle mere velkendt for amerikanske ører. Han foreslog en version af Lenni Uilyams. Unge DiCaprio, hvis vækst har endnu ikke nået på tidspunktet for sin maksimale, nægtede.

casting til filmen "Dette Drengens Life" blev annonceret i 1993. Leo gik fire unge skuespillere. Han spillede fejlfrit. Du kan endda sige, at på lige fod med Robert De Niro. Efter filmens unge skuespiller begyndte at være opmærksom fremtrædende filminstruktører og kritikere.

Finest time

Første nominering for "Oscar" og "Golden Globe" har bragt ham dramaet "Hvad er Eating Gilbert Grape?", Hvor han spillede bror til hovedpersonen. Efter optagelserne direktør Lasse Halstrem sagde, at han var på udkig efter denne rolle er mindre en flink ung mand, men af alle de kandidater, Leo var den mest talentfulde og moden skuespiller. I 1995, at risikoen for at udsætte deres image, har den kommende stjerne spiller i filmen "Total Eclipse" fortæller om et homoseksuelt forhold mellem Paul Verlaine og Arturom rembo. Filmen indtjente lidt kontanter, men blev rost af kritikerne. I 1996 udgav han en moderne tilpasning af "Romeo og Julie" sæt af Baz Luhrmann, hvor Leo medvirkede. Billedet har samlet 146 mio $.

Gennembruddet i sin karriere

Året 1997 var et gennembrud i karrieren af treogtyve af skuespilleren. Han fik titelrollen i den episke melodrama "Titanic", slå alle rekorder i historien om biografen. DiCaprio har modtaget $ 1 million som et gebyr. Efter filmen blev han tilbudt et minimum på 20 millioner til projektet. Efter at have spillet en dårlig kunstner Jack, erobret hjerter af den unge aristokrat, Leo blev idol for millioner og anerkendt filmstjerne. Rolle i "Titanic" vandt ham den 2. nominering til "Golden Globe".

andre projekter

Filmen "The Beach" i 2000 bragte god box office, men fik en kølig respons fra kritikere. I 2002 har DiCaprio fundet "sin" direktør - Martin Scorsese, som gav ny fremdrift til sin karriere. Historisk drama "Gangs of New York", hvor skuespilleren medvirkede i, var en stor succes. I 2006 har Leo igen samarbejdet med Scorsese. Resultatet er et smukt billede - "The Departed". 2010 glade fans DiCaprio to film: "Shutter Island" drama "The Beginning" og thrilleren To af disse projekter har samlet et stort skrivebord, endnu en gang viser, at Leo - en af de mest talentfulde stjerner i Hollywood.

I 2011 var der et billede af "John. Edgar", hvor skuespilleren glimrende spillet lederen af FBI. I 2012 screener ud "Django Unchained", filmet en ekstraordinær direktør Quentin Tarantino. Hovedpersonen - en slave, der mirakuløst fik til frihed og leder efter sin kone. Leo spillede en af slaveejere. Selvfølgelig er det ikke den største rolle, men meget farverige. De sidste to værker af skuespilleren, udgivet i 2013: "The Wolf of Wall Street" og "The Great Gatsby". Desværre, succesfulde projekter bragt meget lidt kinonagrad Leonardo DiCaprio. "Oscar" skuespiller er endnu ikke blevet modtaget, selv om mange gange det blev nomineret. Men i betragtning af talent og dygtighed Leo skattede statuette helt sikkert vil komme til det snart.

Højde og vægt

Disse parametre er en skuespiller af stor interesse for mange af hans fans. Også spurgte om det i mange fora skabt af fans af stjernen. Så hvad er væksten i DiCaprio? De fleste kilder angiver 183 cm. Som for vægt, det spænder fra halvfjerds-fire til halvfjerds ni kg.

Kærlighed til dyr og børns drømme

I sit interview med Leo talt meget om kærlighed til dyr. Han græd, da et barn døde Germain - hans kat. mor elsker bare smed det i papirkurven. Mere fra DiCaprio var Rocky Rottweileren, som skuespilleren tog til hans og helbredt for epilepsi. Som barn, drengen drømte om at blive en advokat, forretningsmand, transport middel, eller oceanografi, men der nødvendigvis haft mulighed for at rejse verden. I disse rejser DiCaprio ønskede at se dyrene, der er anført på den Røde. Dette var det vigtigste mål. Også den unge Leo læste en masse bøger om alle de uddøde dyr. Han husker stadig det med sorg.

Personlige liv

Skuespilleren opretholder venskabelige forbindelser med Tobi Maguayrom. De mødtes som teenager i støbning af serien "Mine forældre." DiCaprio er også venner med Keyt Uinslet, Lukas Haas og Kevinom Konnolli. I sit personlige liv foretrækker han udelukkende supermodeller. I 90'erne DiCaprio, hvis vækst er blevet angivet ovenfor, mødtes med flere modeller: Helena Christensen, Emma Miller og Kristen Zang. Siden 2001, den udvalgte, Leo var den model af den brasilianske Zhizel Bundhen. Forholdet varede i fem år. Efter at have forladt skuespiller har fundet trøst i armene på den israelske model Bar Refaeli, med hvem han havde mødt indtil 2011. Så var der flere modeller. Siden midten af 2013, Leo romance med Toni Garrn (tysk model).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.