Nyheder og SamfundNatur

Interessant spørgsmål: hvorfor græder pilen?

Vinden synger en sang,

Roligt Ivushko ryster.

Så hun var træt

Ved dammen for at stå alene.

Scythe i vandet sænket,

Grenen bøjede sig lavt,

Roligt græder om morgenen.

Hvorfor? Men hvorfor?

Nogen tog til pigtails?

Eller lidt vand til hende?

Altid så trist en

Vores pil ved dammen.

Mange spørger sig selv: "Hvorfor græder Willow?" Et kort svar på dette spørgsmål er ikke let. Det er indeholdt i gamle folkelegenden og videnskabelige studier. Hvad er årsagen til fremkomsten af forskellige versioner af forklaringen af dette fænomen?

Karakteristika for fugtighedsbevidst pil

Dette uhøjtidelige træ lever i mange hjørner af vores planet og har mange sorter. Mange kalder det en pil, et vinstok, et rustende træ, en vinstok. Normalt vil pilen lide at vokse på steder, hvor der er meget fugt: tæt ved floden, dammen, søen. Willows er også blevet en vidunderlig udsmykning af moderne parker med vandreservoirer. Dette træ er meget let at plante, du kan bare holde en brudt gren i en fugtig jord, snart vil det tage rod. Det vigtigste for de gunstige betingelser for piletræets levested er en tilstrækkelig mængde vand, selv i overskud. Dette er hovedårsagen til, at pilen græder. Det kan vokse selv i oversvømmet tilstand. Ved oversættelse fra det latinske sprog betyder pil betyder "nær vand".

Blomstrende pil i det tidlige forår. Hendes fluffy nyreøreringe er meget honningbærende, de bliver straks skyndte af toiler-bier. Blomstrende grene af pil symboliserer ankomsten af foråret, de første solrige dage. Willows er også meget glad for meget lys. Og hvor smukt træet ser ud med de yndefulde grene bøjet nedad, som ligner de lange, løse hårlåse!

Lille Willow Secret

Hver plante har sin egen gåde. Alle undrer sig over, hvorfor piletræet græder . Tidligt om morgenen dækkes skarpe bølgeblad med dugdråber. Under indflydelsen af vinddråberne falder legende i vandet og skaber et billede, som planten græder. Hvad er årsagerne til disse tårer? Der er mange overbevisninger, legender og videnskabelige forklaringer til dette rørende skuespil.

Hvorfor Willow Cries: Den videnskabelige forklaring

Få træer er i stand til at udskille dråber af fugt på bladene. En sådan proces kaldes guttation. Det stammer fra det faktum, at rødderne absorberer fugt meget mere, end det kan fordampe kronen. Når der er guttation:

 • Oftest forekommer dråber ved daggry, om natten eller før regn.
 • Denne proces fremmes af øget jordfugtighed.
 • Unge vilge er mere tilbøjelige til at fordampe fugt på bladets overflade, da de stadig er på vækststadiet, og hele systemet er endnu ikke afbalanceret.
 • Guttia er også modtagelig for mange korn- og urteagtige planter.
 • Hvis overskydende fugt ikke fjernes, kommer mineralstoffer ikke ind i kronen.

Dette er fortolkningen af biologer, hvorfor en grædende pil græder.

Folkelig tro i forbindelse med pil

 1. Vores forfædre betragtede pil en meget stærk værge. Hun blev helliggjort, og hun beskyttede familierne mod modgang. Dette krævede en masse styrke, så hun græd.
 2. De indviet grene af fisse-pil kunne ikke trampes på, det var bedre at brænde dem. Mange troede på, at overtrædelsen og smerten træet kan græde.
 3. Der var en tro på, at piletræene er i stand til at standse det dårlige vejr med en stærk hagl. I dette tilfælde blev grene kastet i gården, og haglen ophørte. Willow efter det begyndte at græde.
 4. Af særlig betydning er træet til fejringen af Palm Sunday. Det fejres en uge før påske. Alle ortodokse troende besøger templer og indviet piletræer. Tidligere klængede disse stænger stadig til hinanden og befriede fra akkumulerede synder. Yves måtte kun græde.
 5. Særlig veneration blev nydt af pilen ved fejringen af Ivan Kupala. Hendes piger klædt som feltblomster, kranse, bånd. Fra kistens grene blev moren lavet, som derefter blev kastet midt i reservoiret alene. Willow græd også over sin skæbne.

Romantiske legender

Der er mange gamle legender om, hvorfor pilen græder. Nogle af dem bør stoppes:

 1. Engang trak en pil ud sine grene til himlen. Vinden rustede legende igennem bladene, og fuglene flockede til denne støj og vævede deres rede der. Under et af disse Willows var der et kærligt par: en ung jæger og en smuk pige. Disse møder varede indtil fyren sendte kampmændene til pigen. Men i vanskeligheder blev en ung skønhed forelsket i en lokal bandit, der besluttede at dræbe sin rival. Han så jægeren og slog ham med et fatalt slag. Pigen gemte sig med den døende brudgom under pilen og græd bittert, indtil hun blev til en pil. Hun græd så længe, at en sø dannet af hendes tårer. Siden da, og Willows græder over dammen.
 2. Og her er en anden smuk gammel historie om hvorfor pilen græder. For mange år siden var der uudholdelig varme, solen drak kraftigt jorden, vandkroppene blev stadig mindre og mindre. Langs kysten af en lille sø voksede krøllede willows, som på fugtighedsophold tog deres rødder meget dybt ind i jorden. Vandet i søen faldt og faldt dag for dag. Derefter besluttede Willows at vippe deres grene til selve vandet for at beskytte den fra den brændende sol. Så de beskyttede søen mod fordampning. Efter et stykke tid sendte Gud en efterlengtet regn til jorden. Over de lange piletræer faldt dråberne ind i søen, og snart blev det fyldt med vand igen. Så viljestjerne blev deres søers frelser. Derfor betragtes det som et godt tegn, hvis vandet vokser disse træer og græder om morgenen.

Vigtigt om pilen

Piletræet vokser meget hurtigt, men levetiden er lille - 60-70 år. En stor fordel er bragt af pilen til fuglene: de nester på den og fodrer på nyrerne om foråret. Grønne grene af pil er elsket af mange dyr: får, geder. Folk bruger pil til medicinske formål. Af det fremstilles dekoktioner og infusioner til behandling af sår og andre lidelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.