Nyheder og SamfundNatur

The Red Book of udmurt Republik om beskyttelse af flora og fauna.

Rig og maleriske natur republikken, som ligger mellem floderne Vyatka og Kama, hjælper med at holde den Røde Udmurtien. Flora og fauna i denne region er mere end tusind arter af planter og dyr, men blandt dem er der nogle, der er praktisk talt på randen af udryddelse.

Arbejdet med oprettelsen af Red Book

For første gang blev dette dokument godkendt i 2001. Al den efterfølgende periode blev gennemført observationer af rødliste af repræsentanter for flora og fauna, og på grundlag heraf fra tid til anden ændres. Antallet af nogle arter er faldet markant. Imidlertid har en liste over lav, som er en indikator for den økologiske situation i regionen næsten fordoblet. Truede optrådte for nylig, og nogle arter af insekter, så listen over tilføjede: i stedet for de tidligere 112, indeholder 142 arter.

Udmurtia Red Book giver administrative sanktioner som bøder til destruktion af beskyttede planter og dyr ved lov. Deres størrelse varierer fra 0,1 (for eksempel til træ eller brun Usana Sonia) til 50 gange mindstelønnen (for sort stork eller ørn Peregrine). Straffen er indstillet, selv for myrer og andre små insekter.

beskyttede planter

Liste over flora af Udmurtien beskyttet af loven, omfatter karplanter, laver og mosser, svampe og alger.

Blandt dem er urter:

  • melbærris, populært kaldet bjørn øre;
  • Elecampane ru (wild solsikke);
  • Digitalis grandiflora (naperstochnaya græs);
  • estragon et al.

Mange ornamentale arter omfatter Red Book Udmurtien. Farver medtaget på listen over sjældne og truede: Adonis, prærie asters; vedrørende Stauder: centaury almindelig (årlig plante af familien Ensian-familien), Anemone sylvestris, liljekonval. Vilde orkideer, såsom calypso løg, dame sko, epipogium bladløse og mange andre, også er beskyttet. Anses for sjældne bregner, moonwort og indbygger af vandhuller og moser - Sundew.

Planter Red Book of Udmurtien på randen af udryddelse - at nogle arter af træer og buske. Beskyttet af lov birk dværg, tjørn blodrød, kirsebær steppe.

Golden symbol på Udmurtia

Det er, hvad der kaldes Globe - en plante familie af Ranunkel med store lyse gule blomster, der ligner en miniature rosetter. Den vokser i fugtige enge og skove. Globe kaldte denne plante til ære for guden af sommeren Kupala. Smukke farver vises kun, når vandet i floderne opvarmes i en sådan grad, at du kan svømme.

Anlægget anses giftig, men er krediteret til ham og helende egenskaber. Der er en legende, der globeflower - det spirede guldmønter, der er i fortvivlelse kastede datter af en grådig købmand, forbød hende at gifte sig med en ung mand fra en fattig familie.

Ikke kun den Røde liste over udmurt Globe indeholder listen over sjældne planter, i mange andre dele af blomsten er også under beskyttelse.

fauna

Sjælden på det område af republikken anses af mange dyrearter, herunder pattedyr. Denne russisk bisamrotte, tilskrives insekt-, langøret flagermus, små og brunflagermus frigørelse af flagermus. I Izhevsk ved en enkelt forekomst af whiskered bat.

Udmurtia Red Book indeholder nogle medlemmer af den væsel familien. Det er beskyttet af de europæiske mink, højttalere. På randen af udryddelse er en grovæder. Et par personer blev noteret kun i nogle få distrikter i republikken (Glazov, Yar, Balezinskom).

Held periodisk vurdere truslen om udryddelse i det område af Udmurtien har nogle arter af flora og fauna vist behovet for at gøre tilføjelser og forbedringer på den Røde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.