Nyheder og SamfundNatur

Som parring pindsvin? Vi lærer!

Som parring pindsvin? Denne mange mennesker spørger. Mest sandsynligt, dette er ikke en behagelig proces. Efter alt, mens en sådan handling er mulig og mave rip på skarpe torne partner. Hvis du tror det, vil vi fortælle dig de ins og outs af processen. Tro mig, har naturen givet alt. Alle aspekter af dette spørgsmål, vil vi nu overveje.

folks meninger

Nu er der mange teorier parring pindsvin. Nogle endda foreslå, at de falder nålen og lægge æg. Selvfølgelig, alt dette er ikke sandt.

Så hvordan pindsvin parrer sig ... Der er en anden teori - de gør det, der klynger sig til hinanden, i den, skal vi sige, missionærstillingen. Desværre, denne teori, forskerne har modbevist. Men som pindsvin avle?

"Prickly" sandheden

Parringen foregår på samme måde som i de fleste pattedyr. En kvindelig ligger på maven, presset til kroppen og nålene i de tilbage bøjninger. I mellemtiden hannen nærmer bagfra, klatrer på hedgehog, og fortsætter derefter direkte til processen. Det er alt, hemmeligheden er ude. Som du kan se, sjov i det en smule.

pindsvin reproduktion

Lad os nu tale om den videnskabelige beskrivelse af reproduktionen af disse dyr. Så er pindsvin polygami. Allerede i det andet år af deres liv, de bliver kønsmodne, de er klar til at parre sig og reproducere. Vinter pindsvin dvale, det vil sige deres liv er opdelt i flere perioder. Derfor som i mange pattedyr, ynglesæsonen af disse dyr begynder i foråret, i april-maj og fortsætter indtil slutningen af sommeren.

Unge bærer en kvindelig omkring 40 dage. For året som regel er det født fra to til otte ezhat. Men ofte dø ung, fordi de ikke er i stand til at få nok dvale fedt. De første to måneder af børnene tilbringer med min mor, og så unge klar til selvstændigt liv. I en alder af to måneder dyrene er på vej væk fra sin mor og aldrig gå til hendes tilbagevenden.

Reproduktion pindsvin derhjemme

Under sådanne omstændigheder, at opnå afkom fra disse pattedyr er ganske vanskeligt. I dette tilfælde er det meget vigtigt at vælge det rigtige tidspunkt, hvor de to personer vil være klar til processen med parring. Husk, at pindsvin - en natlig dyr. Det betyder, at de er for det meste vågen, når du sover, det vil sige, om natten.

Hvis du stadig formået at bringe de to søpindsvin, og bragte den kvindelige afkom, for derefter så tidligt som 30 dage efter de børn, der fødes behov omsætte dem til en kød kost. I modsætning til dommen, pindsvin - rovdyr, så kassere den idé, at de går gennem skoven, indsamle en række forskellige svampe og bær. Husk, at overgangen til kød at spise bør gennemføres gradvist. Cubs nødt til at begynde at give hakket oksekød, blandet med kogt æg. Hvad kan du tilbyde en lille pindsvin? Du kan fodre børn hirse grød kogt i mælk. Som de bliver ældre unger har brug for at reducere andelen af mælkeprodukter i deres kost, gradvist bevæger sig på diæt af voksne pindsvin, som er grundlaget for ernæring kød (finthakket), samt insekter og larver.

Hvis du bor mere end én voksen søpindsvin, så er du nødt til at holde dem i forskellige hjem. Husk, at disse dyr er enspændere. En celle kan indeholde et par af yngleperioden eller ung. Vær ikke bange for at bryde et par parring pindsvin - polygame dyr, ingen stress og lidelser, hvor et sådant fænomen ikke vil forårsage. En anden vigtigt øjeblik i livet af dyr - dvale. Hvis et pindsvin ikke dvale, er det sandsynligt, at han ville dø. Denne periode, dyrene begynder i oktober og november. Før dvale at fodre et pindsvin behøver ihærdigt at han scorede en masse fedt. Hvad andet at gøre? Selvfølgelig, for at forberede et sted for dvale, hvor temperaturen ikke bør overstige fem grader. Til disse formål kan du bruge garagen eller loggia.

konklusion

Nu ved du, hvordan man parring pindsvin. Det betyder, at en brændende spørgsmål blev mindre. At have flere parring pindsvin er ikke et mysterium, så du kan avle disse tornede skabninger hjemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.