Nyheder og SamfundNatur

Kødædende planter

Kødædende planter af slægten Nepentos (Nepenthes) - en vidunderlig skabelse af naturen. Der er mere end hundrede arter af disse vidunderlige planter, der vokser primært i tropiske Azii.Kazhdy arter har sin egen størrelse, form, og dens unikke farve kuvshina.Raznoobrazie disse planter vpechatlyaet.Svoim smuk udsigt over denne fantastiske plante tiltrækker ofre som denne magnitom.Dobychey kødædende planter er insekter, fugle og små pattedyr.

Der er to forskellige fangstmekanismen i denne aggressiv rasteniya.Pervy værker - den øvre kant af kanden, på grund af sin mikrostruktur, at vanddråberne danne en tynd film af vand, rammer på, at produktions- smutter i vnutr.Esli luftfugtigheden er lav, kan toppen af kanden tørre ud, og derefter mekanisme vil ikke være effektiv. Den anden metode til fiskeri, Nepentos bruge de arter, for hvilke på indersiden øverste væg af kanden, arrangeret kirtler, der udskiller vosk.Voskovoy plaque giver ofre greb med væggene i kanden, og de er inden for det.

Når i bunden af vasen produktionen falder ned i væsken, som udskiller fordøjelsessystem kirtel af denne fantastiske rasteniya.Zdes sker fordøjelsen pischi.Zhidkost indeholder enzymer, fordøje belki.Tak hun tyktflydende, at nepozvolyaet offer ud obratno.Eto kødædende plante fra fordøjelse får den nødvendige sæt sporstoffer, som gør det muligt at vokse på steder, hvor jorden er dårlig i dem.

Der er denne røveriske planter er en interessant art, der findes i de ø produktions Barneo.Zdes bjerge ikke så meget for disse vidunderlige planter, og de har tilpasset fordøjelsen af gødning flagermus og rotter, der modtager fra ham alle neobhodimoe.Rasteniya lokke disse dyr til deres nektar, som er de slikker, mens klatring på kanden og afføring i ham som den øverste kande unitaz.Pri dette er ikke glat og shirokiy.Samo anlægget er stærke nok til at bære vægten af dyrene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.