Nyheder og SamfundNatur

Hvad spiser skorpioner i naturen og terrarium?

Vores planet er beboet af forskellige væsener. Mennesket behandlede altid skorpionen specielt og oplevede både frygt og en slags glæde. Dette dyr fra de tidligste tider blev fortjent betragtet som en farlig fjende, som det er bedre ikke at involvere. Dette er ikke overraskende, fordi nogle typer skorpioner er dødelig giftige selv for dem, der gentagne gange overstiger dem. Hvad kan jeg sige om de små ting?

I dag har scorpioner ikke mistet deres formidable herlighed, men blandt elskere af dyreliv er der mange, der behandler disse hårde rovdyr med ømhed og kærlighed. Vores artikel vil fortælle dig om, hvilke skorpioner der spiser, og helt sikkert nyttige for dem, der besluttede at erhverve et så usædvanligt eksotisk kæledyr. Det vil være interessant for dem, der besluttede at lære noget nyt om denne ørkenindbygger.

Skorpion i naturen

Alle ved, at mange arter af skorpioner lever i ørkenen. Diætet af dets indbyggere kan virke sjældent ved første øjekast. Skorpionen er dog ikke alene, og dens naboer, der passer til mad, er rigelige i sit naturlige habitat.

Så hvad spiser skorpionen i ørkenen? Basen af dens kost er insekter: biller, græshopper, græshopper, crickets. På jagten forlader rovdyr om natten. Han udvælges langsomt og støjsvagt til minedrift og danner derefter et lynkast. Efter at have beslaglagt offerets krop med kraftige kløer, er en skorpion i stand til at knuse chitin, men om nødvendigt bruger han et dødbringende stik. Det er nødvendigt for ham ikke kun for angreb, men også for beskyttelse, så nogle gange lider folk af bid af denne arachnid.

Gnavere, firben og endda små fugle kan også interessere scorpionen. For at blive bekendt med en sådan delikatesse er han ikke så ofte, men han vil ikke gå glip af chancen.

Frekvens af fødeindtagelse

Det er vigtigt ikke kun, hvad skorpioner spiser, men også hvor ofte de gør det. Tror ikke, at dette dyr er klumpet! Skorpionen spiser ikke oftere et par gange om ugen. Og om nødvendigt kan man spise endnu mindre.

Hvis du ved, hvad skorpioner spiser i naturen, vil dette hjælpe med til at gøre rationen af kæledyret indeholdt i terrariet. Men glem ikke om hyppigheden af fodring. Du kan ikke overfeede en skorpion, men du bør heller ikke sulte. Foder ham en gang hver 3-4 dage.

Scorpion kost i terrariet

Vælge menuen, giv præference til de produkter, som scorpioner spiser i et naturligt miljø. I mange dyrebutikker finder du let foder kakerlakker, mus, crickets. Om sommeren kan du behandle scorpion og insekter fanget alene på engen eller i skoven.

I grøntsager har dette dyr ikke brug for, i hvert fald har de fleste scorpioner ingen interesse for dem.

Det er kendt, hvad skorpioner fodrer i naturen, og derfor skal du lave en menu derhjemme, så det er grundlaget for insekter.

Drikke regime

I den tørre ørken er det ikke let at finde vand, men det er nødvendigt for en scorpion. Dette dyr kan lide at gå i regnen, så i terrariet behøver det ikke kun en beholder med vand, men en regelmæssig bruser (fra en spray). Når du overvejer spørgsmålet om at spise skorpioner, skal du ikke glemme at drikke. Der kræves ingen andre væsker som juice eller mælk til denne leddyr, begrænser til rent vand.

Børnemenu

I de første dage efter fødslen spiser ikke skorpioner overhovedet. Babyer, der endnu ikke er dækket af chitin, sidder på moderens bagside, huddled imod det og til hinanden. Når de får deres egne faste skaller, vil de forlade forældrene og gå på jagt efter mad. Skorpioner foretrækker ikke at deltage i kampen med større og lige forholdsmæssige modstandere.

Hvad angår skorpioner, er dette øjeblik meget vigtigt. For eksempel er en cricket et let byttedyr, men for at bekæmpe en mantis til en ung scorpion kommer ikke til hovedet. Skad ikke psyken hos kæledyret og tilbyder ham for store insekter eller gnavere. Ung vækst er bedre at fodre larverne.

Nogle interessante oplysninger om ernæring

De fleste skorpioners gift er farligt for små dyr og insekter, men en person vil kun medføre et vist ubehag. Imidlertid er nogle arter i stand til at bekæmpe et særligt stof, som lammer arbejdet i det nervøse og kardiovaskulære system. Gå til kanterne, hvor der findes scorpions, husk dette, inspicér omhyggeligt dine sko og tøj. Pas på modgiften på forhånd. Men glem ikke, at en skorpion ikke behandler en person som mad, for han vil ikke angribe sig selv.

Skorpionen foretrækker levende bytte, men i perioder med mad kan mangel være fristet og carrion. Selv tilfælde af kannibalisme er kendt for videnskaben, da skorpioner reveled i svagere brødre.

Hvis du planlægger at få dig selv et usædvanligt kæledyr, skal du ikke give ham mere mad, end han kan spise ad gangen. Overraskende nok kan et par overlevende fluer, der flyver rundt om terrariet, bringe denne frygtelige rovdyr til depression. Han vil være nervøs og nervøs.

Professionelle opdrættere mener, at regelmæssig overfeeding forkorter levnedsmiddelets levetid. Men hos den opmærksomme og forsigtige ejer, der har valgt den rigtige kost, vil denne fantastiske skabning ikke leve et år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.