Nyheder og SamfundNatur

Kamille blomster - haven dekoration og medicinske råvarer

Blomsterne af kamille, felt eller haven, en fryd for øjet og skabe en følelse af hjem komfort. Dette anlæg har en anden betegnelse - daisy. Det er en flerårig, og det er let at dyrke på sitet.

Kamille - den foretrukne af gartnere

Denne staude ekstremt dekorative, ser frisk og dekorere haven. Smukke daisy blomster - stor nok til at forblive på Bush i lang tid. Stænglerne af denne flerårige haven nå en meter i højden. Diameteren af blomsten - til femten centimeter, afhængig af sorten. Kamille blomster ser godt ud i en gruppe og enkelt landinger, i mixborders, på græsplæner og langs stier. Oftest daisy har hvide kronblade. Men der er røde, lilla og gule sorter af tusindfryd. Traditionelle typer af daisy - macranthon og alpine - findes oftest i haver i midten bandet.

Daisy hvid blomst, der elsker solen

Disse planter kan lide et godt solbeskinnet sted, moderat frugtbar og ikke-sur jord. På et sted daisy kan vokse op til fem år, hvis regelmæssigt fodring. Men uundgåeligt er fortykkelse daisy busk i et par år - stængler grim trukket ud, blomsterne bliver mindre. Du kan håndtere dette ved avl det gamle anlæg division. Dette gøres i august. bush rhizom at dele meget omhyggeligt, så det er godt slog sig ned i et nyt sted. Hvis du opdeler planterne hvert år, blomsterne er store, og blade - frodige. Daisy formeres som frø. De er sået i kasser i begyndelsen af marts for at få spirerne. Efter fremkomsten af de anden-blad kimplanter blev transplanteret i individuelle små potter. I maj, kan de dyrkede daisy buske flyttes til jorden. Der er de nødt til kortvarigt at dække med folie.

Hvordan til at vokse blomster af kamille

Leucanthemum behov for regelmæssig lugning, fordi med ham meget godt føle en bred vifte af ukrudt. Efter vanding og løsne jorden påvirker positivt på alle planter, uden undtagelse. Daisy overvintrer i åben mark. Men hvis den forventede alvorlige frost, er det muligt at opvarme det sted, plantning af planter det zamulchirovat savsmuld og dæk med folie. Ellers kan kamille blomster vymerznut. I det sene efterår, jordsegmentet daisy skære. Kamille intense blomstrer fra juni til september. I denne periode er det ønskeligt at fodre anlægget med organisk og mineralsk gødning. Fra skadedyr og sygdomme sjældent lider daisy. Men nogle gange stadig besejre rust eller bladlus kan ikke undgås. Dette forekommer som følge af overskydende fugt. I dette tilfælde anlægget skal behandles med en opløsning af kobbersulfat eller drys træaske. Daisy buske, som ikke kan helbredes, afskæres ved roden.

medicinske egenskaber

Kamille - almindeligt kendt lægeplante. Dens afkog behandle betændelse af slimhinderne, hudirritation. Kamille æterisk olie hjælper med hypotension, ekspanderende hjernen fartøjer. Han har vist sig et afkog af kamille i tandplejen - tandkødsbetændelse og stomatitis kan helbredes ved regelmæssig skylning. Til disse formål, daisy bedre at samle sig i rent område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.