Nyheder og SamfundNatur

Fisk karper - de vaner og karakteristika

Den mest kendte og genkendelige i verden af fisk - karpe. Han har så værdifulde ernæringsmæssige egenskaber og samtidig er så hurtigt voksende og tager på i vægt, hvilket er meget rentable arter til avl i dambrug. Derfor er de afdelinger, der sælger fisk, de er altid fuld. Men den karpe - fisk, som har i naturen nær vaner og forkærlighed. Det er meget, meget forsigtige, så for en vellykket fiskeri lystfisker skal kende maskering regler.

Fisk karper angår selskabelige arter. Men jo mindre den enkelte, jo mere de kommer til at store flokke, og omvendt. Coastal krat fodrer sted efter karper. Derfor er en pakke er altid i dybden, men ikke langt fra det sted kormozhki.

Den foretrukne levested - dette er ikke en hurtig flodsletter med over farvande med omfattende uddybning og bunden af graven. Gode betingelser for livet af fiskene er karper i områder, hvor skovene er blevet skåret ned i forberedelse til oversvømmelser, når de anvender dæmninger på floderne. Der er stadig en masse rådnende træstammer og grene bjerg i en dybde på fem meter. Her i disse flokke og gerne nøjes med forventningen om, at stedet kormozhki i kystnære krat afstand ikke var mere end tre hundrede meter. Parkeret fisk karpe spiser ingenting, men kun hvile og overvintring. For at placere kormozhki hun går flere gange om dagen, for det meste én måde.

Erfarne fiskere er godt klar over dette, de er dygtigt og omhyggeligt forberedt på forhånd gør jeg sidder og agn til fiskeri områder. Sigean (Sežana) skal fjernes ved adskillige meter fra kysten og bliver godt maskerede bundter af plantemateriale. Men organisationen fiskeri sted, skal du sørge for, at det er her, ruten passerer følgende fisk.

Karpe udgive, der kan lide at fjolle rundt. Til dette, springer han i tider med fladt vand og flops tilbage ind i det, der danner cirkulære bølger meget vand. Sommetider deres ansigter nysgerrigt stikker op af vandet, og derefter igen nedsænket i det. Det er bedst at fange gennemløb i en afstand af tyve til halvtreds meter fra deres parkeringsplads, men for at stoppe en pakke på vej til det sted, fodring, er du nødt til at forberede sig godt den nye "spisestuen" for det. Den bedste agn er, jo længere tid er forsinket en flok på omkring sizhi eller båd fisker. Agn efter karper skal være nederst. Derfor bund fiskestang - de bedste redskaber.

Der er fiskere, der, spitted majs korn eller friske grønne ærter, tage karper at flyde agn godt nok, men sandheden, med at betale reservoirer. I naturen, så god fodring dampet korn af korn og ærter, Makukh og kage. Gyde begynder i karpe under earing rug. Indtil dette tidspunkt fisken er fanget perfekt på orm, og efter lægger æg godt og tager brødet krummen med kogte kartofler. Bedste fiskeri tid - tidligt om morgenen ved daggry, når solen næppe varmede vandet, og duggen på græsset begynder at fordampe. Men i de varme sommerdage i juli og august karper fanget godt siden solnedgang og før om morgenen daggry. Med udbruddet af efteråret begynder det at spise hele dagen lang, forsøger at samle næringsstoffer til den lange vinter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.