SundhedSyn

Linser FreshLook Dimensions: brugsanvisning, anmeldelser

Smukke øjne - en drøm for enhver kvinde. Nye linser FreshLook dimensioner - valget er ikke kun det smukke køn, men også drenge og mænd. De skaber et magisk udseende, uden at gå på kompromis med farve naturlighed. Made for folk med lyse øjne og præsenteret tre nuancer.

Hvis du vil vide mere om den vifte af objektiver fra en velrenommeret producent, blive fortrolig med de produkter, deres fordele og brugeranmeldelser du kan læse denne artikel.

producent

Organiseret i 1980, firmaet instrumenter producerer korrektion af CIBA Vision, 12 år efter opdagelsen tog andenpladsen i kontaktlinse markedet. I dag er virksomhedens produkter eksporteres til over 70 lande og beskæftiger mere end 6 tusinde. Specialister. Virksomheden er en førende udvikler og producent af kontaktlinser og omsorg for dem.

Selskabets laboratorier er udstyret med den nyeste teknologi. Innovative udvikling får særlig opmærksomhed. Læger virksomheder bekymrer sig om sundhed og komfort af deres kunder. Efter fusionen af CIBA Vision med Wesley Jessen Vision Care begynder produktionen af en bredere vifte af produkter beregnet til vision korrektion. Til dato er der mange interessante produkter i kataloget.

Opsummering

Toning linser FreshLook Dimensions er udviklet i Schweiz for folk med lyse øjne. Maling specielt udvalgt for at maksimere iris kiggede naturlig. Denne virkning opnås på grund af særlige farvning teknologi - "tre-i-en".

Farvede linser FreshLook dimensioner er konstrueret permeabel oxygen til hornhinden. de også indeholder tilstrækkelige for normal funktion af indholdet af øjet fugt - 55%. På grund af disse egenskaber af linsen kan bæres uden skade for øjnene. En ekstra funktion er beskyttelse mod ultraviolet stråling.

ansøgning

FreshLook Dimensions (6 linser) anbefales til at bære dem, der ønsker at gøre øjenfarve mere komplet, ikke styrker det til den unaturlige.

Farvede linser giver klare øjne lyse og intens farve. Produkter præsenterede den nye generation af kontaktlinser. De er designet specielt til brug af folk med lyse øjne. En funktion er brugen af produkter indikator FL inversion. Takket være ham, kan du nemt afgøre linserne er vendt vrangen ud eller ej. Hvis farvede linser FreshLook dimensioner er funktionsdygtig, på kanten af produktet er synlig en speciel inskription. Selv hvis du lægger dem på korrekt (inside out), efter et par minutter kan du føle ubehag.

Hvad er det vigtigste element har linser FreshLook dimensioner? Color elementer er valgt på en sådan måde, at være i harmoni med den naturlige øjenfarve.

Linserne er kosmetisk. De gør det nemt at ændre billedet, hvilket giver øjnene en mættet nuance. Kul kredsløb gør kigge dybt og udtryksfuld. Øjne visuelt større. På grund af de glatte farveovergange skygge bliver usædvanligt, men på samme tid er naturligt.

Egenskaber

Toning linser FreshLook Dimensionerne er lavet af et materiale, der har et navn Femfilkon A. Stoffet er tildelt de nuværende hydrogeler. En stor procentdel af vandindholdet øger brugervenligheden linser - de er ikke mærkes i øjnene, ikke forårsager irritation og tørhed.

Lysstyrken af den valgte farve og omdannelsen af visningen er kombineret med den praktiske og komfort i drift. Brugeren føler sig ikke en brændende fornemmelse og træthed i øjnene, når du bruger linser.

Ulempen er den lave oxygenpermeabilitet af linser. Denne funktion besidder mange farvede linser. Af denne grund, bør du undgå at bære deres nat. Med linsen anbefales at bruge genvæd- dråber. Til dette formål specialløsninger. Det er nødvendigt at undgå opløsninger indeholdende i sin struktur hydrogenperoxid.

Ved fremstilling af linsen teknologi bruges til at kombinere billeder, kan du oprette en farve så tæt som muligt på naturlig. Den unikke øjenfarve som alle, der forsøger at kosmetiske produkter kendte firmaer.

fordele

FreshLook Dimensions linser har mange positive egenskaber. Mange brugere har rapporteret deres fordel i forhold til punkter, samt til tidligere generationer af produkter.

fordele:

 • naturlige øjenfarve;
 • høj oxygenpermeabilitet;
 • bred umalet del af eleven gør det muligt at holde synsstyrken ved kørsel linsen;
 • muligheden for at købe produkter med nul dioptrier;
 • behagelig pasform;
 • naturlige og levende farver;
 • FreshLook Dimensions linser er uden risiko for sundheden.

De vigtigste ting - at vælge den rigtige nuance produkter. Billeder ofte ikke giver en nøjagtig gengivelse af farven. Derfor, før påføring bør konsultere en øjenlæge.

Linserne for iført periode akkumuleres ikke de protein indskud, der sikrer sundhed og skønhed af øjnene. Produkter giver dig mulighed for at nyde en fremragende kvalitet af vision og ubegrænset handlefrihed. Giver et bredt overblik over linserne er i stand til at opretholde fremragende perifere syn.

Linser FreshLook Dimensions: Farver

Linser er tilgængeligt 3 primære farver:

 • "Blå blå";
 • "Vand i Caribien";
 • "Grøn lagune".

Den gradvise overgang fra den farvede del til det transparente område for at skabe en naturlig farve effekt. I kataloget farver gøre øjne yderst attraktiv. Linser FreshLook Dimensions - et glimrende valg for dem, der ønsker at omdanne deres måde at ét slag.

Anbefalinger til at bære

Kontaktlinser er designet til daglig slitage.

Dag anbefales løbende at bruge linser ikke mere end 24 timer. iført tid gradvist stiger. Inden vi går i seng produktet skal fjernes. Der bør oprettes Den nøjagtige varighed af linsen slid specialist. Hver måned skal produktet ændres.

Du bør også regelmæssigt undersøgt af en øjenlæge. Hvis skader på apparatet kan brændende øjne. Før hver brug, bør du nøje undersøge linserne FreshLook Dimensions. Guide vil hjælpe dig med at forstå de funktioner i produktet.

linse pleje

Til linser var lang og ikke give problemer i drift, at passe dem ordentligt.

Regler linse pleje:

 • produkter bør regelmæssigt desinficeres;
 • skylning procedure er nødvendig;
 • enzymatiske rengøring linser;
 • at fjerne protein indskud enzymatisk rengøring af linsen;
 • optimal system til pleje af linserne er valgt specialist i kontakt korrektion.

Altid huske, at før enhver manipulation med linser bør vaske hænder grundigt. Lad linser FreshLook Dimensions i saltvand hele natten ikke anbefales. Brug ikke opløsningen i beholderen igen. Påfør ikke løsningen og udløbsdatoen.

Linser FreshLook Dimensions: anmeldelser

For at evaluere de kosmetiske linser, skal du ikke kun se en masse billeder og læse brugsanvisningen. Feedback fra brugere, har testet dette produkt til at hjælpe lære mere om de fordele og ulemper ved produktet. Detaljeret beskrivelse af de faktiske erfaringer vil være en praktisk guide til handling.

De fleste objektiver bruges påstanden om, at de er nemme at bruge, effektivt kan justere vision og har et attraktivt udseende. Produkter i hele iført periode ikke forårsager ubehag, ikke kræver kompleks pleje og behagelig at sidde foran en lang periode.

Sammenlignet med andre producenter, CIBA Vision fremstiller produkter, der konstant bliver forbedret. en ny generation af linser er et gennembrud i fremstillingen af optiske produkter.

Mange brugere har rapporteret, at linsen er meget tynd, komfortabel og ser meget mere naturligt end den farvede.

Udover de åbenlyse fordele og positiv feedback fra kunderne, kan vi konstatere den lave pris og tilgængelighed af produkter. Linserne fås i de fleste specialiserede online-butikker. Bedre at købe produktet fra de officielle forhandlere i selskabet CIBA Vision.

Så når du bruger objektiver får du en visuel stigning i øjet, øge den naturlige farve og udtryksfuldt look.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.