SundhedSyn

Hvordan at sætte linsen på øjet en eller to hænder

Alle drømmer om at bære briller for at fjerne dem, men for at se verden omkring ham højt og tydeligt. Moderne oftalmologi tilbyder forskellige metoder til at korrigere synet. Disse omfatter laser kirurgi for at korrigere synet, iført briller, at alle former for metoder styrker øjet muskler og brug af kontaktlinser. Den nemmeste måde at slippe af med briller - brugen af bløde kontaktlinser.

I den indledende fase for begynderen nødvendigvis rejse spørgsmålet: hvordan til at bære linser. Efter alt, de er lavet af fleksibelt og tyndt materiale. Først og fremmest, før du tager linsen, skal du rense hænderne på støv og snavs med rengøringsmiddel. Denne procedure er med til at undgå at få infektioner og fremmedlegemer (fluff, fluff, svampe, mikroorganismer) i øjet. For tørre hænder passende stift håndklæde eller microfiber klud. Disse materialer indeholder ikke fnug, og dermed før de to slid linser, vil fingrene blive renset for fremmede partikler. Ellers ubehag og kramper i øjnene kan ikke undgås.

Som regel en øjenlæge udnævner iført linser med forskellig dioptri. I dette tilfælde er det nødvendigt at lære sig selv hovedreglen - at sætte på og tage af linsen skal være strengt fra venstre (eller højre) øje. Denne handling vil undgå forvirring. Hvis din læge har ordineret korrigerende linser er de samme kræfter, så rækkefølgen af indsættelsen af linsen i øjet og fjerne det gør ikke noget.

Der er to indsætte modtager bløde kontaktlinser. Til en start, trække linsen fra pakken (beholder), bør du tjekke for integritet og nøjagtigheden af positionen. Inverteret linse ligner en plade med rettede kanter i forskellige retninger. Ved korrekt placere linsen skal være i form af skåle med kanter rettet opad.

1. Hvordan at sætte linsen med den ene hånd

Med pegefingeren på venstre hånd linse er slidt på øjeæblet, med den midterste finger trækker den nederste del af dette århundrede. Løfte op sclera, efterfulgt af en kigge ned til sæde linsen på plads, og fjern fingeren fra det nederste øjenlåg. Luk øjet - linse bør forblive i deres egen elev. Præcis de samme handlinger udføres med den rigtige linse.

2. Hvordan at sætte en linse med begge hænder

Med hjælp af pegefingeren på venstre hånd linse indsættes i senehinden. På dette tidspunkt, den midterste finger af samme hånd trækker det nedre øjenlåg og den anden side - i toppen. Uden at løfte dine hænder, rullede med øjnene venstre og højre. Dette er for at sikre, at linsen stod på præcis det tiltænkte sted.

Fjern forsigtigt tommelfingeren op og blinke. Gentag de samme trin med den anden linse.

For at fjerne det, er du nødt til at kigge op en finger trække det nederste øjenlåg. Pegefinger linse forskydes til øjeæblet og fjernes fra øjet. Forsigtigt sprede linse, må vi sætte det ind i opbevaring i en speciel løsning.

Kontaktlinseplejesammensætning

  1. Streng overholdelse af renheden af arme. Forud for manipulering af linserne kan ikke bruge lotion og cremer, og hænderne skal vaskes med sæbe og vand.

  2. Linser klædt før anvende makeup.

  3. Den flydende linse i beholderen hver gang bør kun hældes frisk.

  4. Du bør ikke Til opbevaring og befugtning bruge hjemmelavede løsninger eller vand (kogt, destilleret, filtreret, kulsyreholdige og så videre. D.).

  5. Bør regelmæssigt (en gang om ugen) til at rense kontaktlinser særlige peroxid-system.

  6. I intet tilfælde kan ikke våd linse med spyt, og at tage dem i munden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.