Nyheder og SamfundNatur

Naturkatastrofer Variant End of the World

Forskerne er stadig skændes om hvad der rent faktisk ødelægge menneskeheden og hvor der vil være verdens ende. For eksempel, temmelig ubehagelig overraskelse, forskere fra Det Internationale Institut for Forudsigelse Teori, offentliggjorde en anden liste over ti muligheder for verdens ende. Ifølge dem, er antallet af naturkatastrofer steget, og deres destruktivitet og dødstallet overstiger den tidligere resultater i de seneste 15 år. Og på trods af, at de mest forfærdelige naturkatastrofer falde på øen, med en stigning i seismiske aktivitet sådan skæbne venter kontinenter.

Andre forskere har fremsat den hypotese, at den globale opvarmning vil øge intensiteten og hyppigheden af naturkatastrofer er ikke en atmosfærisk fænomen. De mener, at varmen kommer fra jordens indre og en oversvømmelse kommer op til overfladen. Orkaner, hyppige brusere, vil varmen hurtigt blive hverdagskost. Desuden, hvis vi ikke tager strenge foranstaltninger for at dæmme op for kuldioxid, vil en stor del af vor planet bliver ubeboelig, og menneskeheden har reduceret flere gange.

Kraftig eksplosion af vulkanen, hvilket resulterede i atmosfæren når 30 tusinde tons af vulkansk aske og støv -. En anden hypotese om udbruddet af dommedag. På grund af dette, kan solen ikke varme op nok til jordens overflade, hvilket resulterer i kommer den såkaldte "nuklear vinter". Hertil kommer, at afregning vulkansk aske kommer ned i lungerne, blandes med spyt og zatsementiruyas i lungerne, føre til døden for deres ejer.

En sådan vulkan - calderaen, som er stiftet i Yellowstone National Park. Desuden udgør den alvorligste trussel mod menneskeheden på grund af deres iboende uundgåelighed. Det antages, at mængden af udstødes mens asken vil dække hele jordens overflade aske lagtykkelse på 8 cm.

Hele menneskehedens historie er skabt fra enden af verden af muligheder. Uddøde dinosaurer, vulkan ødelagde Pompeji, Ice Age - ikke bare ved at være slut for jordens indbyggere. Livet går videre, og alle verdens ende kommer.

Der er en stor sandsynlighed for, at den globale naturkatastrofe opstår pludseligt, fejer væk alt på sin vej, og vi, mest sandsynligt, intet vil ikke være i stand til at tage for at beskytte. Selv kan kun trøste det faktum, at disse fænomener ikke forekommer ofte, den ene efter den anden, og efter millioner af år.

Men alligevel er det håbet på det bedste og tror, at verdens ende ikke vil være!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.