ComputereOperativsystemer

Hvordan ændrer jeg bootskærmbilledet til Windows 7?

Mange brugere har en tendens til at tilpasse deres operativsystemer. Alle vil være unikke og ikke-standardiserede. Dette fører til, at nogle måske ønsker at ændre velkomstskærmstart til Windows 7. Hvordan gør man det? Vi tilbyder dig tre forskellige måder.

Tweakslogon

Dette program kan bruges til at erstatte systembilleder. For eksempel at ændre opstartsskærmen til Windows 7. Hent den fra internettet og installer den på din computer.

For at programmet kan bruge billedet og indstille det som baggrund, skal du først ændre billedets størrelse. Filstørrelsen må ikke overstige 256 KB. I ekstreme tilfælde kan du altid ændre det ved hjælp af en banal "Paint". Bare åbn billedet og klik på øverste panel "Ændre størrelse". Reducer billedet i procent, indtil det når den ønskede størrelse.

Når du har valgt billedet, skal du starte programmet og klikke på "Skift Logon Screen". Vælg derefter det forberedte billede. For at se resultatet kan du klikke på knappen "Test" i selve programmet.

Windows 7 Logon Background Change

Et andet bekvemt program til at ændre boot-skærmen i Windows 7, men i forhold til den foregående har den meget mere funktionalitet. For eksempel er et stort plus, at det "passer" billedet for at passe til en passende størrelse, og viser også resultatet af arbejdet.

Du kan downloade en bærbar version, der ikke kræver installation. Derefter indsamle alle kandidatbillederne i en mappe. Når du har startet programmet, skal du klikke på "Vælg mappe" og angive stien. Nu vil programmet give dig et valg blandt alle de billeder, der er placeret langs den angivne vej.

register

Den sidste måde at ændre startskærmen til Windows 7 på er at komme ind i registreringsdatabasen for dit operativsystem. Denne metode anbefales stærkt til kun at blive brugt af dem, der forstår hvad der er på spil, og kommunikerer med computeren på "dig".

Tryk på knappen "Start". I søgefeltet skal du skrive "regedit" uden citater. Derefter vil du se et vindue til styring af registreringsdatabasen.

Det første vi er interesseret i er HKEY_LOCAL_MACHINE sektionen. Højreklik på det og vælg "Find". Fjern alle afkrydsningsfelterne i søgeindstillingerne, undtagen "parameternavne" og indtast "OEMbackground".

Når søgeproceduren er gået, åbnes den nødvendige registerafdeling. Vælg den mulighed, vi ledte efter, klik på den med et dobbeltklik på musen. Dens værdi skal indstilles til "1". Hvis det ikke er tilfældet, ændrer vi det.

Nu åbner "Denne computer" og går til "C: \ Windows \ System32 \ Oobe" -kataloget. Opret en mappe med navnet "info", og i det en undermappe "baggrunde". Men i nogle forsamlinger er det sådan. Tag nu det billede, vi har brug for, og læg det i denne mappe under navnet "backgroundDefault.jpg", hvis det er nødvendigt, udskift det gamle billede (hvis du tror, du vil gå tilbage til det gamle skrivebordstema, skal du gemme det bedre). Alt nu, når du genstarter bootskærmbilledet til Windows 7, skal det ændres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.