ComputereComputerspil

Spil Fallout 4: Far Harbour: hvordan man starter?

I Fallout 4, der er mange varierede og interessante eventyr. Og for fuldt ud at gennemføre spillet, vil spillerne nødt til at tilbringe en enorm mængde af tid. Men udviklerne ikke stoppe der og konstant forkælede spillere nye store tilføjelser. En sådan DLC er Fallout 4: Far Harbour. Sådan starter gennemførelsen af dette tillæg, og at du vil komme, vil den fortælle vores lille anmeldelse.

nyttige tips

Før du installerer tilføjelse Fallout 4: Far Harbour, bør du lære om nogle af funktionerne i denne DLC. Ligesom det originale spil, dine beslutninger har en direkte indvirkning på den fremtidige udvikling. Dette introducerer nogle "gejst" i passagen. Efter alt, behøver du ikke vide, hvad "udgyde" udførelsen af et job.

I denne Haidée finder du en beskrivelse af plot job. Men derudover er der et stort antal sidemissioner. Og hvis du ønsker at fordybe sig i historien om DLC, anbefaler vi, at du begynder at føre det til dem. Efter nogle mindre opgaver vil forsvinde, så snart du udfører, eller at den vigtigste opgave.

Hvordan man starter en DLC Fallout 4: Far Harbour

For at køre denne add-on og begynder at udføre missionen, du ikke har brug for så meget. Først og fremmest - er at sætte DLC til de vigtigste mappe i spillet, ja, gå til storyline opgave "Åbenbaring". Så slå din pipboy og finde en besked fra Nick Valentayla agentur. Dernæst gå til kontoret og tale med assistenten Ellie. Fra det vil du få til opgave at finde den forsvundne datter af en fisker.

Gå til scenen og tale med Kasumi forældre. Find på anden sal i en gammel kommode noter piger, og nøglen til sikker, skjult i billederne på bordet. Næste golozapis skjult i bådehuset, står foran hovedbygningen. Se oplysningerne og dele det med deres forældre. Derefter vil dit kort blive et ikon af øen, hvor de vil være alle de eventyr Fallout 4: Far Harbour. Vi kan kun flytte der og begynde at udforske den nye placering.

Walk i parken

Introduktion til gennemgår større tilføjelser job linje Fallout 4: Far Harbour. Hvordan man starter DLS og finde pigen? Først og fremmest tale med kaptajnen Avery. Han og hans assistent vil blive venter på dig på anklagebænken. Under samtalen, vær forsigtig med de svar, fordi mens lokalbefolkningen ikke betragter dig som en ven, og kan anvendes på din helt med nogle fjendtlighed.

På et tidspunkt i samtalen vil angribe mutanter. Stå til side, "korps" efter kaptajnen og hjælpe de lokale folk til at bekæmpe angrebet. Vær forsigtig, fordi mutanterne vil være en hel del. Og for at fortsætte med de opgaver, du nødt til at dræbe en masse lystfiskere og sluge. Og de er blandt de farligste modstandere i Fallout 4: Far Harbour. Hvordan man starter den næste mission? Efter sejren gå til kaptajn Avery, som vil give dig en velfortjent pris og tale om den gamle mand Longfellow. Denne karakter kan hjælpe i søgningen, så vi går til ham.

Road i Acadia

Du vil finde den gamle mand i værtshuset "Last Resort", beliggende i centrum af forliget. Ved siden af det tegn, kan du finde den "Almanak øboer" - en ganske nyttig bog, som giver en bonus til oplevelsen. Tal med Longfellow og gå med ham til Acadia. Før du forlader landsbyen, så glem ikke at besøge de handlende og bestanden op ammunition og stimulanser, fordi stien ikke bliver let. På vejen vil du møde en stor bande banditter. Det er bedre ikke at engagere sig med dem i åben kamp og ødelægge fjendens skjulte. Efter alt, på siden af røverne numerisk fordel.

Må ikke slappe af, og efter ødelæggelsen af banden, fordi du stadig mødt ghouls, mose og andre farlige mutanter. Gå til Longfellow, da han ikke vil føre dig til en af tilhængere af den "Children of the Atom". Chat med denne karakter, men ikke bo for længe. Efter alt, kan en prædikant kalde deres kammerater. På vej til byen, siger Longfellow, at hans mission er fuldført. Hvis du vil, kan du spørge om den gamle mand endnu en tjeneste. I dette tilfælde vil det tegn være din følgesvend. Longfellow - en stor følgesvend, der kender alle de hemmelige stier, desuden vil det give dig mulighed for at bruge sit værksted, og vil forhandle med de lokale indbyggere i forskellig støtte.

Find din plads

For enden af den vej, du vil komme til Acadia - en af de vigtigste steder Fallout 4: Far Harbour. Sådan starter det næste job? Ved ankomsten i byen gå til observatoriet og kigge i midten af linealen af Dima. Kapitel synths vil ikke nægte at tale med dig og give et par ekstra opgaver, der bedst udføres med det samme. Desuden vil det tegn angiver placeringen af Kasumi. Gå til de lavere niveauer, vejen for at kigge på Aster laboratorium. Der er skjult en anden instans af "Almanak øboer."

Tal med Kasumi, og for at opfylde hendes ønske. Dette kan gøres på forskellige måder:

  • Overhøre samtalen.
  • Crack Faraday terminal (dette kræver et højt niveau af "intelligens").
  • Spørg Dima. En sådan udførelsesform er kun muligt når prokachannom færdighed "Cha".

Find ud af oplysninger, hente programmet i computeren Faraday. Så tale med Kasumi og gå til at udføre en ny opgave. Men inden da, skal du være anti-stråling narkotika, fordi uden dem vil du være meget stram.

diset vision

Følg markør og finde Richter. Denne karakter vil lede dig til den radioaktive kilde, hvorfra du har brug for at drikke vand. Glem ikke at bruge Antiradin, fordi der er en forholdsvis høj grad af angreb. Efter at have drukket vandet, vil du se, hvordan du ændrer farverne. Dernæst skal du gå til en mand, der vil tage dig til templet. Her er det nødvendigt at føre krig mod de ghouls. Efter at have vundet kraft åbne døren (adgangskode mor). Tag idol og derefter vende tilbage til Richter-skalaen. På denne mission, "Misty vision" vil blive afsluttet, og du kan gå videre til den næste opgave Fallout 4: Far Harbour. Hvordan man starter en søgen efter at søge efter minder og fuldføre det? Dette vil du lære af den næste blok.

Det er bedre ikke at huske

Nu, hvor kernen er tilgængelig for forskning, ikke haste tilbage. For at starte genpåfyldning hos de handlende, fordi stien vil være farligt. Vær sikker på at tale med skriftefader tektit, som vil give adgang til erindringer Dima. På vej til vagtcentralen mødes en af de indviede af sekten "Children of the Atom". Denne karakter kan tage et ekstra job.

På vej til kernen, du nødt til at overvinde en genial sikkerhedssystem. Undgå lasere og tårne, samt ødelægge robotterne, der opstår på vejen. Kom til kontrolcenter og træk i håndtaget, der aktiverer den ekstra elsystem. Nu er du nødt til at løse gåden og udtrække alle minderne. For at gøre dette, ødelægge barrierer ved hjælp af bjælken og placere blokkene, dreje indeksører i den rigtige retning. Efter at skubbe alle de minder, vil du opdage nye oplysninger om opholdssted for magt rustning. Derudover vil du have koordinaterne for "BIP" fabrikken. På dette sted er vejen frem.

Hvad livet skal være

Og her kommer vi til den sidste mission supplement Fallout 4: Far Harbour. Sådan begynder at gå igennem denne søgen? Først og fremmest besøge købmænd og genopbygge sit arsenal og levering af førstehjælpsudstyr, da dette eventyr vil være meget farligt. Dernæst åbne din pipboy og find fabrik i midten af kortet. Måske har du allerede besøgt denne placering, og du kan så blot bruge "Hurtig bevægelse". Hvis ikke, skal du vælge det nærmeste punkt og gå til din destination.

Factory "BIP" er blevet et tilflugtssted for de super mutanter, således at der i det område, der vil være mange af disse skabninger. Kom til medicinsk center og ind i bygningen. Stripping hver etage, klatre på taget og se efter indgangen til fabriksgulvet. På det øverste niveau kan du finde unikke magt rustning, så glem ikke at kigge dig omkring. Kom ned og hacke computeren. Gå til elevatoren og ride det. Nedenfor trappen Grave graven, hvor du vil finde kraniet og medaljon Avery og golozapis. Disse er ting, du bliver nødt til at afgøre skæbnen for øen. Før du forlader det sted, godt det søge mig, fordi i boksene kan du finde mange nyttige ting.

slutninger tilføjelser

Efter at have passeret den sidste mission på dig, afhænger skæbne øens indbyggere. Og du kan vælge en af disse muligheder:

  • God slutning, hvor alle de overlevende. Gå tilbage til Acadia og tale med Dima. "Reformationen" starter questen. Som opfølgning på markøren, søger tilflugt Martin. Tag to golozapisi og gå tilbage til herskeren. Gå derefter til den tektit og vise deres fund. Nu skal du gå til kontrolcenteret Core og overbevise skriftefader flugt. Hvis det ikke lykkes, kan du blot dræbe tektit. Vi kan kun tale med Dima og fuldføre questen "Family Business". Som et resultat, øen er i verden, og hun vil vende tilbage til sine forældre.
  • Slutter neutral. Gå til Dima og overbevise ham om at overgive sig til myndighederne og fortælle sandheden. Dette kan gøres, når prokachannom dygtighed "karisma". Giv Alain beviser, og derefter begynde retssagen mod Cynthia. Hvis du har gjort en masse ekstra arbejdspladser, den Dima frikendt. Hvis antallet af gennemførte sekundære quests ikke vil være nok, vil beboerne på øen angribe Acadia. Som et resultat, vil Kasumi omkomme, og linealen vil blive henrettet.
  • Dårlig slutning. For at dræbe alle de mennesker gå til kommandocentralen og ødelægge kernen. Hurtigt går der, fordi du kan fange eksplosionen. At ødelægge alle indbyggere på øen, gå til kraftværket og slukke for møllen. Hvis du ønsker at ødelægge synths, så ring til Brotherhood of Steel.

Generelt hvis du ønsker at overleve et nyt eventyr i verden af nukleare postapokalipsisa, så bør du helt sikkert installere denne add-on til din computer. Her finder du en masse farlige fjender, sande venner og udfordringer. Og alt hvad du behøver for at få en masse sjov - det er at begynde at spille Fallout 4: Far Harbour.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.