ComputereComputerspil

Nærmere oplysninger om, hvordan du fjerner privat i Minecraft

I dag taler vi om, hvordan du fjerner privat i Minecraft. Takket være en vidunderlig plugin WorldGuard vi kan beskytte ejendommen fra griefers - ondsindede skadedyr. Når serveren et nyttigt program, beboerne i den virtuelle verden har mulighed for at privat chat som et særskilt fag fra deres egne ejendele, og det område, hvor deres hjem er beliggende. Men de tilfælde og situationer, hvor sådanne muligheder skal være deaktiveret,.

emne

Spørgsmålet som at fjerne privat i "Main" afhænger af det formål, som en sådan handling er meningen at gøre. I tilfælde af, at vi ikke længere kræver brug af en bestemt region, der tidligere oversat til privat ejendom, det vil ikke være til gene for andre beboere, der bor jord efter os. Det faktum, at WorldGuard funktioner gør det muligt ikke blot at etablere private, men også for at fjerne det. I denne sidste fremgangsmåde udføres endnu lettere. At vælge en fremgangsmåde, og på grundlag af, hvad vi har gjort personligt. Hvis objekter private stål af enhver art, såsom en dør eller brystet, vil det være nok kun en simpel kommando. Så for at løse problemet, hvordan du sletter gamle private, bruge koden / cremove. Derefter skal du klikke på venstre museknap på vores objekt. Således er det befriet fra beskyttelse af WorldGuard. Fjern den beskrevne måde privat med andre folks ejendom, kan vi ikke.

plads

For at løse problemet, hvordan du fjerner privat i Minecraft med det område, vil vi ty til andre midler. Vi går ind i chatten kommandoen / region fjerne, derefter gennem mellemrummet angive navnet på det område, der er blevet opfundet tidligere, når en spiller sikrer det for sig selv. Denne løsning er fjernet fra vores eget område, samt navnet på vores karakter, som var dens ejer. Hvis denne metode ikke virker, kan du prøve en anden kommando - / region slette og adskilt af et mellemrum angive navnet på regionen. Så spørgsmålet er, hvordan man fjerner privat i af Minecraft, kan det betragtes som givet på forhånd, men den beskrevne proces har en række funktioner, som vi vil forstå.

Godt at vide

Hvis navnet tidligere tildelte zaprivachennoy territorium, ikke kan huske hans første afklare. Tag rebet fra lageret. Det kan også være fremstillet på et arbejdsbord. Dette kursus vil hjælpe os. For at oprette det vil sætte den centrale celle af bænken 1 grønt slim tilbage på det, og i det nederste højre hjørne - fire tråde. Som et resultat, får vi to reb. Dernæst tager én i hånden, og den højre museklik knap på afsnittet, hvor du ønsker at fjerne private. Der vil være et tegn, som er dens navn. Der er også et særligt team til at få de oplysninger, vi har brug for - / rg listen. Hvis du er i øjeblikket en privat chat off region er ikke påkrævet, men det skal være hjemmehørende i en bestemt frataget retten til at bruge jorden i en sådan situation, vil vi også hjælpe særlige grupper. I dette tilfælde skal du indtaste koden i / rg removemember chat, derefter gennem navn huller stedet og spillerens navn (i tilfældet med en standard brugerrettigheder). Det er alt. Fra nu af, vi ved, hvordan man fjerner privat i af Minecraft, men med vedtagelsen af en sådan beslutning bør ikke være i en fart.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.