ComputereComputerspil

Hvordan man laver en jernstang i "Maynkraft", og hvad er det til?

Så i dag vil vi tale med dig om , hvordan man laver en jernstang i "Maynkraft". Hertil kommer, lad os se hvad vi kan gøre i denne ressource. Flere måder at få materiale og et par crafting opskrifter - det er hvad i dag er åben foran os.

Hvad er det?

Men først, lad os se hvad den jernstang. "Maynkraft" - dette er spillets verden, hvor du kan oprette en række ting og genstande ved hjælp af simple komponenter. Heriblandt og metal.

Men hvad der udgør vores nuværende materiale? Dette - intet andet, som en af de vigtigste ressourcer, som er anvendt i crafting. Få det, du kan hurtigt og nemt - fra de respektive blokke, der er i spillet verden meget. Efter jern - et fælles materiale. Efter at have fået dig til at åbne en række interessante og utrolige faciliteter. Men nogle gange kan det være nødvendigt endnu en simpel ting. Nu ser vi, hvad det er, og derefter lære, hvordan man laver en jernstang i "Maynkraft", og bruge det korrekt.

lidt træ

Utvivlsomt kan metallet i ren form bruges til at skabe mange objekter. Men hvis du tilføjer noget andet, så er det spektrum af opskrifter udvidet betydeligt. Så lad os se, hvad vi kan få brug for.

Naturligvis vil træet blive brugt til en forandring. Tree - det er en anden fælles ressource, der er meget let udvindes. Med lidt arbejde med planterne - du vil se de træklodser. Af disse, gør bestyrelsen og Kraft stick. Disse to elementer bruges ofte sammen med jern for at variere det disponible beløb til produktion af ting. Så hvis du scorer nok træ, kan du begynde at tænke mere om "Maynkraft". Hvordan man laver en jernstang uden problemer, og det faktum, at fra det Kraft? Lad os prøve at besvare disse spørgsmål.

ekstrakt

Hvordan man laver en jernstang i "Maynkraft"? Svar flere muligheder. Nu ser vi, hvordan udvindingen af denne ressource på alle mulige måder.

Den første måde - er ødelæggelsen af jern blokke. Fra en sådan terning vender så meget som 9 barer. Yderst rentabel og hurtig metode. Men for dette vil du nødt til at kigge efter de respektive blokke. De, til gengæld kan oprettes eller findes i skatte. Så hvis du ikke ønsker at gå så langt til eventyr, er det bedst at lade dette til side. Så hvordan man kan gøre jernstang i "Maynkraft" på en anden måde?

Her kommer til hjælp af jernmalm. Når du vil udtrække det, skal du brænde i ovnen liv. Ved afgangen for at få en bar af jern, som kan bruges til at skabe mange ting. Malmen kan findes i den nederste halvdel af verden i en højde på op til 64 blokke. Let bearbejdet ved anvendelse en hakke. Nu værd at diskutere, hvorfor vi har brug for en jernstang og dets komplementære materiale - træ. Lad os se, hvad opskrifter vil nu bliver tilgængelige.

opskrifter

Lad os begynde vores studie. Nu tager vi et kig på, hvorfor i virkeligheden, vi har brug for en jernstang. Fra det kan du lave en masse af de nødvendige faciliteter. Hvad er det?

  • Til at begynde med, på 9 barer kan modtage en blok af jern. Det bruges i byggeri og for kompakt opbevaring ressource.
  • Desuden kan der opnås Jerndør tilpasse enhederne 6 materiale. En god måde at beskytte dit hjem.
  • Fire kombinerede materialer giver mulighed for at klække, og tre - en spand.
  • Blandt andet kan du gøre dig selv ved hjælp af de passende rustning barer. De vil have god styrke og beskyttelse.
  • Trolley, jernstænger, sakse og pot - det er også de elementer, der er oprettet af en enkelt jern.
  • Hvis vi tilføjer til 2 barrer en pind, får du et sværd.
  • To træ og jern man fik lov til at få en skovl.
  • 3 barer og 2 pinde - det er en hakke, og 2 enheder af hver ressource - er en hakke.
  • Hvis vi kombinerer de jernstænger 6 og stokken 1, vil skinnen 16 blokere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.