ComputereComputerspil

"Anderteyl": Neutral passage måde, Ways pacifister og folkedrab

"Underground Tale" af Tobi Foksa blev kendt i 2015. Hun blev mødt med positive anmeldelser. På trods af sin enkelhed og i hvilket omfang primitive, men spillet er blevet et hit for mange.

hjerte

Før vi forstår afleveringer "Anderteyl" bør forstå sin essens. På denne rollespil arbejdede Tobi Foks. Selvfølgelig var han ikke den eneste, der havde en finger med i projektet, men stadig det vigtigste "far" af spillet. Ud over gameplayet, historien og soundtrack, blev han involveret i design, sammen med Tammy Chang.

Den vigtigste opgave for spilleren - det er at styre et barn, der falder i fangehullet. Dette er en af de steder, hvor du venter på den vigtigste begivenhed. Det er hjemsted for monstre, der er dukket op efter krigen med de mennesker. Ikke alle af dem er vores fjender. Og generelt hele afhænger af den afgørelse, som gamer. Et barn kan være venner med dem eller også til at dræbe. Det er fra dette og vil afhænge af slutter spillet.

gameplay

I "Anderteyl" passage afhænger af gameplayet. Ifølge de klassikere af genren af indie spil er ikke noget usædvanligt her. Tobi Foks bruges en standard rollespil legetøj mekanik. Der er og erfaring, og verden udenfor, brug af våben og mængden af sundhed.

Af den måde, med henvisning til hovedpersonen, er det værd at bemærke, at spillerne ikke kender, det er en dreng eller en pige. Hans navn Frisk, så det er ofte stadig omtalt som baby han. Han kan rejse frit gennem fangekælder, gå til en anden placering. Sommetider han står over for NPC, nogle gange løser puslespillet.

For at kunne fortsætte i "Anderteyl" passage, skal spilleren gå igennem et særligt punkt, der ikke kun vil opretholde en vis tid, men også til at genoprette sundhed. Fight ser ikke som sædvanlig. Der er en slagmark, hvor spilleren skal styre hjertet. Det er således nødvendigt at afvige fra angrebene.

variabilitet

Men bortset fra de kampe, er gamer givet et valg til "Anderteyl" spil. Passage kan være forskellig fra, hvordan du behandler NPC'ere. Men det er nødvendigt at tage hensyn til, hvis du er sparet det monster, du ikke får oplevelsen. Som et resultat, hvis der under "kamp", vil du undvige angreb og samtidig ikke at bruge magt, vil de monstre være venligere og mindre aggressive.

Som følge heraf vil den forgrening historien føre til en af tre slutninger:

  • Neutral bane;
  • Pacifistiske Sti;
  • Way Folkedrab.

neutralitet

Den første mulighed er den mest almindelige. Måske er det ikke tilfældigt, da dens passage skal være neutral: at straffe nogen for hans frækhed, nogen benådning. Ved slutningen af den måde, vi møder Neutral Photoshop Flaui. På trods af, at denne mulighed er en af tre slutninger i spillet, det har også sine variationer. Ikke desto mindre forbliver det grundlæggende plot det samme. Asgor dør Flaui indsamler sjæle, Frisk vender hjem gennem barrieren, og monstrene er i fangehullet.

venlighed

Men hvis du vælger den vej i passagen "Anderteyl" Pacifist, så vil du være en positiv slutning. Derfor, for at opnå den første gang vil det være meget vanskeligt. Efter en neutral endelig barn vil kalde, som vil guide ham langs stien til pacifister.

For at få de mest positive resultater, kan du ikke dræbe nogen, i de kampe, du har brug for at bruge barmhjertighed, flugt, eller noget, der vil være med til at afslutte kampen. Næste du nødt til at komme tilbage i huset og færdiggøre Papyrus møde med ham. Efter det vil være nødvendigt at hjælpe Andayn komme sig. Det vil være en lang jagt efter dig, men hurtigt bliver træt og mister bevidstheden. Så har du brug for at hælde vand på det.

Efter et besøg hjem Andayn, og der bliver nødt til at tale med papyrus igen. Forud for du venter på "madlavning klasse" og en anden kamp, men feykovye. I den sidste, skal du gå område "kerne", men der var ingen til at dræbe, samt gennemgå Asgora. Ved afslutningen af barnet vil stå klar til kampen med Flaui, som bliver nødt til at blive overvundet.

selvmord

Tredje Vej slutter folkemordet. Dette er den mest blodtørstige version, som kun kan opnås flytte ligene af monstre. Det er værd at huske, at hvis en spiller har valgt denne vej, vil det ikke være i stand til at rulle med det, som det ville være tilfældet med den Neutral.

Så for at "Anderteyl" passagen af den ondsindede måde var enkel, skal du følge en hovedregel - at dræbe alle i hvert sted. Barnet skal "køre op" på kampene og til at gøre det, så længe de monstre ikke stopper optræder i sin måde. Desuden er det et krav, og at bekæmpe den mini-boss.

Hertil kommer, det vigtigste - at hele tiden kontrollere skranken drab, er det et vigtigt aspekt. Faktum er, at hvis helten ikke dræbte alle de monstre i placering, kan det blive returneret til de andre begivenheder, der ligner neutral måde.

I "Anderteyl" passerer på den russiske måde Folkedrab ingen god ende. Efter genstarten spillet vil ikke være. Spillet vil kun sort skærm og lyden af vinden. Må ikke blive vist nogen interface elementer. Først efter 10 minutters samtale starter Chara, som endnu engang vil vise dig, at det er fordi du har ødelagt hele verden.

Generelt er dette projekt var virkelig meget rig på trods af dens primitive grafik. Plottet kan være både meget glad og fundamentalt tragisk. Mangfoldigheden, kardinalen - er det, der tiltrak mange spillere til den triste historie om rejsen af barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.